Gyakran ismételt kérdések

Általános kérdések

Alvállalkozókkal végeztetitek el a munkát?

Nem, saját szakképzett és profi csapatunk van, akiknek rendkívül fontos, hogy elégedett legyél az elvégzett munkával.

Be tudjátok tanítani a csapatomat?

Igen, csapatok digitális marketing oktatásával is foglalkozunk.

Fogok kapni kimutatásokat, reportokat?

Igen, jellemzően havonta szoktunk küldeni kimutatást a kampányaid teljesítményéről, melyben minden fontos mérőszámot megjelenítünk.

Hírlevélmarketinggel is foglalkoztok?

Igen, a hírlevélmarketing a digitális marketing egyik leghatásosabb formája, így ebben is tudunk segíteni legyen szó feliratkozók gyűjtéséről, felugró ablakok kialakításáról, hírlevelek megírásáról, és a statisztikák elemzéséről.

Hogyan működik egy profi ügynökség?

Egy profi ügynökség csak és kizárólag profi, szakképzett emberekkel dolgozik, akiknek fontos, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. Mindig szem előtt tartják a megrendelő igényeit és őszintén elmondják, hogy mik a várható eredmények rövid, közép és hosszútávon.

Honnan fogom tudni, hogy jól dolgoztok?

Folyamatosan tájékoztatunk a kampányaid helyzetéről és teljesítményéről, valamint rendszeresen mérjük az eredményeket, melyekről szintén kapsz majd kimutatást. Tekintsd meg az értékeléseinket Facebookon és a Google rendszerében is, rengeteg vállalkozásnak segítettünk már sikeresen.

Ki fog kapcsolatba lépni velem?

A cég ügyvezetője G. Nagy. László fogja először felvenni veled a kapcsolatot és jellemzően minden megbeszélésen jelen lesz.

Mennyi idő alatt térül meg a befektetésem?

Ezt nem lehet röviden megmondani, nagyban függ a vállalkozás típusától nagyságától és az elérendő céloktól, valamint a kampány típusától. Általánosságban elmondhatjuk, hogy mindegyik vállalkozásnak megtérült a befektetése, akik a mi segítségünket kérték.

Mennyi időre kötünk szerződést?

Ez szolgáltatás függő, stratégiai marketing tanácsadásnál, webfejlesztésnél és oktatásnál jellemzően egyszeri díj van, így a szerződés csak az adott munka elvégzéséig él, míg keresőoptimalizálás és PPC hirdetéskezelés esetében jellemzően egy évig él a szerződés, melyet aztán megújítunk az idő lejárta előtt (ha szeretnéd velünk folytatni a munkát).

Mennyire fontos nektek a konverzió és annak mérése?

A konverzió a legfontosabb aspektusa a digitális marketingnek, mivel ez jelenti a legtöbb esetben a bevételt, így ennek mérése, valamint a végső konverzióig való eljutás mérése rendkívül fontos. Számos konverziós pontot felállítunk a kampányok folyamán, így pontosan meg tudjuk határozni a felhasználók viselkedését és ezen adatok alapján alakítani a stratégiát.

Mennyire vagytok drágák?

Olcsó húsnak híg a leve és ez a digitális marketing piacon is igaz. A legjobb szoftverekkel és felszerelésekkel dolgozunk, minden munkatársunk szakképzett és több éves tapasztalattal rendelkezik, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani neked és vállalkozásodnak. Ebből kifolyólag nem mi vagyunk a legolcsóbbak a piacon, de a legdrágábbak sem.

Mi a következő lépés? Hogyan folytassuk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot vagy az oldalon belüli üzenetküldéssel, emailben, vagy telefonon. Amint tudunk visszaírunk, hívunk és egy megbeszélés keretén belül meghallgatjuk, hogy hogyan szeretnéd fejleszteni vállalkozásodat.

Mi a különbség a marketing ügynökség és a Full Stack ügynökség között?

Egy marketing ügynökség jellemzően 1-2 szolgáltatásra helyezi csak a hangsúlyt és csak SEO-val, valamint PPC hirdetéskezeléssel foglalkoznak. Ezzel szemben egy Full Stack marketing ügynökség, mint a 360 Marketing a digitális marketing minden elemével foglalkozik és tud megoldást nyújtani.

Milyen marketing csomagok vannak?

Összesen 10 marketing csomagot tudunk vállalkozásodnak nyújtani, ezek a következők:

 • Alapítványi marketing csomag
 • Álláshirdetési marketing csomag
 • Egészségügyi marketing csomag
 • Kereskedelmi marketing csomag
 • Kiszervezett marketing csomag
 • Oktatási marketing csomag
 • Shoprenter marketing csomag
 • Szépségipari marketing csomag
 • UNAS marketing csomag
 • Vendéglátóipari marketing csomag
Milyen mérőpontokat állítotok fel?

Hatalmas figyelmet kap a mérőpontok, KPI-ok meghatározása, kialakítása és felállítása, valamint figyelése, mert ezekből tudjuk megállapítani, hogy jó irányba haladunk-e, és ezek alapján tudjuk finom hangolni a kampányaidat. Folyamatosan mérjük a konverziót, az oldalon eltöltött időt, a visszafordulási arányt, meddig görgetett le a felhasználó, hőtérképet is szoktunk alkalmazni, hogy meghatározzuk, megfelelő-e a design a felhasználóknak. Ezeken felül még számos mérőpontot felállítunk, azonban ezek meghatározása oldal és vállalkozás függő.

Milyen szolgáltatásokat kapok?

Full Stack marketing ügynökség lévén nálunk komplett megoldásokat kapsz, mindennel foglalkozunk, ami a digitális marketinghez kapcsolódik. Weboldal készítés, SEO, PPC, hírlevélmarketing-hírlevélautomatizálás, marketing stratégia kialakítása, marketing kampányok auditálása, reportok készítése, videókészítés, oktatás és még sok minden más.

Mit csinálnak a gyakoribb marketing ügynökségek?
 • Full Stack marketing ügynökség: Teljeskörű marketing szolgáltatásokat kínál az ügyfelek számára, beleértve a kreatív tervezést, a digitális és hagyományos média tervezést, vásárlást, az adatelemzést, valamint az online és offline marketing kampányok kezelését.
 • Digitális marketing ügynökség: Az online marketingre specializálódott ügynökségek, segítenek az ügyfeleknek az online jelenlétük növelésében, például a weboldalak tervezésében, a keresőoptimalizálásban, a tartalommarketingben, az email marketingben és az online hirdetésekben.
 • Growth marketing ügynökség: A growth marketing ügynökségek olyan szervezetek, amelyek segítenek az ügyfeleknek növelni az üzleti növekedésüket, a felhasználói élményt és a konverziókat. Az ügynökségek általában a digitális marketingre és az adatelemzésre összpontosítanak.
 • Social media marketing ügynökség: Az ügynökségek olyan marketing stratégiákat és taktikákat használnak, amelyek a közösségi média platformokra összpontosítanak. Az ügynökségek segítenek az ügyfeleknek a közösségi média kampányok tervezésében, végrehajtásában és optimalizálásában, legyen szó Instagramról, Facebookról, TikTokról, vagy akár Pinterestről.
 • PR ügynökség: A PR (Public Relations) marketing ügynökségek a közvéleménykutatással, kommunikációval és nyilvánossággal foglalkoznak annak érdekében, hogy javítsák az ügyfelek hírnevét és kapcsolatait a médiával, az iparági szakértőkkel, az érdekeltekkel és a nagyközönséggel.
Nem fog az oldalam büntetést kapni a Google-tól?

Nem. Csak és kizárólag tiszta (White Hat SEO) módszerekkel dolgozunk, így kizárt, hogy bármilyen büntetést is kapjon az oldalad.

PPC hirdetésekkel is foglalkoztok? Ha igen, melyekkel?

Full Stack digitális marketing ügynökség lévén foglalkozunk PPC hirdetéskezeléssel, melybe tartozik a Facebook, Google Ads, LinkedIn és Instagram hirdetések kialakítása, kezelése és reportálása.

Profik fogják végezni a munkát?

Igen, minden csapattagunk több éves tapasztalattal rendelkezik a digitális marketing területén, így biztos lehetsz benne, hogy valódi szakemberek kezébe adod az oldaladat.

Stratégiai döntésekben is kapunk segítséget?

Igen. Már a legelső megbeszélésünkön megbeszéljük, hogy milyen céljaid vannak, és hogy ezek megvalósíthatóak-e. A marketing ügynökségünk szakértői segítenek neked a megfelelő célok meghatározásában és áttekintik a lehetőségeket a kívánt eredmények elérésére. Azután közösen tervezünk egy marketing stratégiát, ami a legmegfelelőbb az adott célok eléréséhez.

Ti végzitek el a változtatásokat, vagy csak tanácsot adtok?

Nem csak tanácsadást adunk, hanem el is tudjuk végezni az ajánlott változtatásokat, ha arra van igényed.

Tudjátok auditálni a meglévő oldalamat, kampányomat?

Igen, audittal is foglalkozunk, így tudjuk ellenőrizni a futó kampányaidat, és tanácsot is adunk, amitől még tovább nőhet a forgalmad.

Vállaltok garanciát?

Weboldal fejlesztésnél vállalunk garanciát.

Végeztek versenytárs elemzést? Mi alapján?

A versenytárs elemzés az egyik legfontosabb aspektus egy kampány kialakításnál, így természetesen végezzük. A kampány típusától függ, de minden esetben ellenőrizzük a piaci részesedését, milyen kifejezésekre szerzi a forgalmát, és milyen a weboldal technikai oldalról.

Weboldal és webáruház készítésben is tudtok segíteni?

Igen. Weboldal készítésben és webáruház készítésében is tudunk segíteni, ráadásul csak egyedi sablonokkal dolgozunk, melyet a Te igényeidnek megfelelően alakítunk ki és természetesen figyelembe vesszük a legújabb trendeket is. Olyan oldalakat alakítunk ki, melyeknél maximalizálva van a konverzió, így minden általunk készített weboldal kezelése könnyű és egyértelmű.

Márkaépítés orientált kérdések

Hogyan lehet megkülönböztetni a jó minőségű márkaépítést a rossz minőségűektől?

A jó minőségű márkaépítés átgondolt, következetes és hosszú távú stratégián alapul. Figyelembe veszi a vállalat értékeit, céljait és célközönségét, és ezeket tükrözi a márka minden elemében. A rossz minőségű márkaépítés gyakran hiányzik a következetesség, a stratégiai gondolkodás és a célközönség megértése.

Hogyan lehet mérni a márkaépítés hatékonyságát és eredményességét?

A márkaépítés hatékonyságát és eredményességét többféle módon lehet mérni, például a márka ismertségének, a vásárlói lojalitásnak, a piaci részesedésnek és a pozitív vásárlói visszajelzéseknek a mérésével.

Mennyi idő alatt lesz eredménye a márkaépítésnek?

A márkaépítés eredményei nem azonnal láthatók, ez egy hosszú távú folyamat. A márka ismertsége és pozitív megítélése idővel épül fel, és ez több hónapig, vagy akár évekig is eltarthat.

Mikor van szükség márkaépítésre?

Márkaépítésre akkor van szükség, amikor egy vállalat, termék vagy szolgáltatás meg kívánja különböztetni magát a versenytársaktól, és erős, pozitív benyomást kíván kelteni a célközönségben.

Milyen eredményeket lehet elérni a márkaépítéssel?

A márkaépítés eredményeként a vállalat, termék vagy szolgáltatás ismertsége és pozitív megítélése növekszik, ami hozzájárulhat a vásárlói lojalitás növeléséhez, a versenytársaktól való megkülönböztetéshez és a vállalat hosszú távú sikeréhez.

Milyen folyamatokat kell bevezetni a márkaépítés hatékony alkalmazásához?

A márkaépítés hatékony alkalmazásához be kell vezetni a márkastratégia kialakításának, a márkaidentitás tervezésének, a márka kommunikációjának tervezésének és végrehajtásának, valamint a márka teljesítményének mérésének és elemzésének folyamatát.

Milyen hatással van a márkaépítés a vállalat márkájára és megítélésére?

A márkaépítés pozitív hatással van a vállalat márkájára és megítélésére, mivel segít felépíteni a márka ismertségét, hitelességét és értékét a célközönség szemében.

Milyen időtávot kell betervezni a márkaépítés eredményességének értékeléséhez?

A márkaépítés eredményességének értékeléséhez hosszú távú időtávot kell betervezni, mivel a márkaépítés hosszú távú folyamat, és az eredmények nem azonnal láthatók.

Milyen költségekkel jár a márkaépítés?

A márkaépítés költségei változóak, és függenek a vállalat céljaitól, a választott stratégiától, a tervezett tevékenységektől és a piaci körülményektől. A költségek magukban foglalhatják a márkastratégia kialakítását, a márkaidentitás tervezését, a marketingkommunikációs tevékenységeket, valamint a mérési és elemzési tevékenységeket.

Milyen lépésekből áll a márkaépítés?

A márkaépítés lépései közé tartozik a márkastratégia kialakítása, a márkaidentitás (név, logó, szlogen stb.) megtervezése, a márka kommunikációjának megtervezése és végrehajtása, valamint a márka teljesítményének mérése és elemzése.

Milyen márkaépítési szolgáltatások állnak rendelkezésre a vállalatom számára?

A 360 Marketing számos márkaépítési szolgáltatást kínál, beleértve a márkastratégia kialakítását, a márkaidentitás tervezését, a márka kommunikációjának tervezését és végrehajtását, valamint a márka teljesítményének mérését és elemzését.

Milyen szakértelmet és tapasztalatot igényel a márkaépítés megfelelő alkalmazása?

A márkaépítés megfelelő alkalmazása széleskörű szakértelmet és tapasztalatot igényel, beleértve a márkastratégia, a márkaidentitás tervezése, a marketingkommunikáció, a piackutatás, a mérés és elemzés területét. Ezenkívül fontos a kreatív gondolkodás, a stratégiai gondolkodás és a célközönség megértése.

Mit jelent a márkaépítés/brandépítés?

A márkaépítés egy folyamat, amely során egy vállalat, termék vagy szolgáltatás azonosító jegyeit, értékeit és jellemzőit kommunikálja a célközönség felé. Ez magában foglalja a márkanév, a logó, a szlogen és más vizuális elemek kialakítását és használatát, valamint a márka értékeinek és ígéreteinek kommunikálását.

Szolgáltatásnál is érdemes márkaépítésre költeni, vagy csak egy terméknek elengedhetetlen?

Mind a termékek, mind a szolgáltatások esetében fontos a márkaépítés. Egy erős márka segít megkülönböztetni a vállalatot a versenytársaktól, és hozzájárul a vásárlói lojalitás növeléséhez.

Marketing audit kérdések

Kinek ajánlott marketing audit?

A marketing audit neked való, ha szeretnél tiszta képet kapni a jelenlegi helyzetről és pontosan megismerni a fejlődési lehetőségeket. Azoknak ajánlott, akik több vállalattal, alvállalkozóval dolgoznak/ dolgoztak szorosan együtt. Számukra egy természetes folyamat, hogy többen dolgoztak a weboldalukon, webshopjukon, jöttek mentek a külső és belső szakemberek.

Mennyibe kerül marketing audit?

Az auditálás során nehéz előzetesen megítélni azt, hogy az eredményhez képest túl magas az ár, vagy sem. Az ár minden esetben egyedileg, a te cégedre szabva alakul, hogy minden szükséges elem vizsgálatára sor kerülhessen, de ne kelljen egy fillérrel sem többet fizetned a szükségesnél. Az alapdíj, amiért ezt az auditot elvégezzük nagyságrendileg 350.000 Ft +ÁFA-tól indul.

Mi az az audit?

Az audit a jelenlegi eszközeid és eddigi törekvéseid felülvizsgálatát jelenti. Egy külső szem sokszor olyan dolgokat lát meg, amelyeket te esetleg közelről már észre sem veszel. Az audit során még többet tudsz meg a saját cégedről, de még a versenytársak tevékenységeiről is.

Miért van szükség marketing auditra?

A marketing audit segít tiszta képet kapni a jelenlegi helyzetről és pontosan megismerni a fejlődési lehetőségeket. Az audit rávilágít azokra a dolgokra, amelyek céged marketing erősségei, de azt is feltárja, hol vannak még fejlődési lehetőségek.

Marketing stratégia kérdések

Hogyan lehet jól kialakítani a marketing stratégiát?

A marketing stratégia kialakításához először meg kell határozni a marketing céljait, majd meg kell határozni a célcsoportot. Ezután meg kell határozni a termék vagy szolgáltatás pozicionálását, és kiválasztani a megfelelő marketing csatornákat. Végül, ütemezni kell a marketing tevékenységeket, és meg kell határozni a mérőszámokat a teljesítmény mérésére.

Mennyi idő után látszódik az eredménye a marketing stratégiának?

A marketing stratégia eredményei nem azonnal, hanem hosszabb távon mutatkoznak meg. A pontos időkeret nagyban függ a vállalkozás méretétől, a piaci környezettől, a stratégia jellegétől és a végrehajtás hatékonyságától.

Mennyibe kerül a marketing stratégia terv?

A marketing stratégia terv költségei változhatnak a vállalat méretétől, a marketing céljaitól, és a választott marketing csatornáktól függően.

Mi az a marketing stratégia?

A marketing stratégia egy terv, amely meghatározza, hogy egy vállalat hogyan fogja elérni a marketing céljait. Ez magában foglalja a célcsoport meghatározását, a termék vagy szolgáltatás pozicionálását, a marketing csatornák kiválasztását, és a marketing tevékenységek ütemezését.

Mi történik, ha nincs marketing stratégia?

Ha nincs marketing stratégia, a vállalatnak nehézségei lehetnek a marketing erőfeszítéseinek koordinálásában, és a marketing tevékenységek nem lehetnek hatékonyak. Ez csökkentheti a vállalat bevételét és piaci részesedését.

Miért van szükség marketing stratégiára?

A marketing stratégia szükséges, mert segít a vállalatnak összpontosítani erőforrásait a legnagyobb hatás elérésére. Segít meghatározni a legjobb módszereket a termékek vagy szolgáltatások értékesítésére, és segít a vállalatnak versenyelőnyt szerezni a piacon.

Milyen a jó marketing stratégia?

A jó marketing stratégia célja, hogy a vállalat marketing erőfeszítéseit a legnagyobb hatás elérésére összpontosítsa. Ez magában foglalja a hatékony célkitűzést, a megfelelő célcsoport meghatározását, a termék vagy szolgáltatás hatékony pozicionálását, a hatékony csatorna kiválasztást, és a hatékony ütemezést.

Milyen elemei vannak a marketing stratégiának?

A marketing stratégia több elemet is tartalmaz, beleértve a célcsoport meghatározását, a piaci pozíció meghatározását, a marketing célok és stratégiák kialakítását, a marketing eszközök kiválasztását, és a stratégia végrehajtásának és értékelésének folyamatát.

Milyen eredményei vannak a jó marketing stratégiának?

A jó marketing stratégia eredményeként növekszik a vállalkozás ismertsége, javul a márka imázsa, növekszik a forgalom és a bevétel, és erősödik a vállalkozás piaci pozíciója.

Milyen lépésekből áll a marketing stratégia?

A marketing stratégia általában több lépésből áll, beleértve a célkitűzést, a célcsoport meghatározását, a pozicionálást, a csatorna kiválasztást, az ütemezést, és a mérőszámok meghatározását.

Mit lehet nyerni a marketing stratégiával?

A marketing stratégia segítségével növelhető a vállalkozás forgalma és bevételének növekedése érhető el. Egy jól megtervezett marketing stratégia segít a vállalkozásnak abban, hogy kiemelkedjen a versenytársak közül, és elérje a célközönségét.

Online marketing oktatás kérdések

Hogyan zajlik az oktatás?

Az oktatások interaktív prezentáció formájában zajlanak, ahol a résztvevők aktívan részt vesznek a tanulásban. Az oktatás helyszíne rugalmas, lehet telefonon, online, vagy személyesen a budapesti irodában, vagy a céged telephelyén.

Ki tartja az oktatásokat?

Az oktatásokat a 360 Marketing ügynökség tapasztalt szakemberei tartják, akik magasan képzett szakemberek saját szakterületükön.

Kinek ajánlott a céges – vállalati oktatás?

A céges – vállalati oktatás azoknak ajánlott, akik szeretnék jobban megérteni az online marketing világát, és kihasználni annak lehetőségeit a céges fejlődés érdekében.

Kinek ajánlott a PPC oktatás?

A PPC oktatás azoknak ajánlott, akik élnek a PPC hirdetések lehetőségeivel, de szeretnének tovább fejlődni ezen a területen.

Kinek ajánlott a SEO oktatás?

A SEO oktatás azok számára ajánlott, akik szeretnének többet megtudni a keresőoptimalizálásról, és hogyan lehet a weboldalukat a keresőmotorokban előkelőbb helyre juttatni.

Kinek ajánlott az Analytics oktatás?

Az Analytics oktatás azoknak ajánlott, akik szeretnének jobban eligazodni a Google Analytics világában, és többet kihozni a statisztikákból.

Kinek szól a marketing oktatás?

A marketing oktatás azoknak szól, akik friss, gyakorlatorientált tudásra vágynak, és a legjobb, a piacon tesztelt technikákat szeretnék elsajátítani.

Mi a célja a marketing auditnak?

A legfontosabb célja az, hogy tisztán átlásd a céged minden rejtett kis részletét, hogy az adatokat elfogulatlanul összegezve, a tényeket tárjuk eléd. A végső cél, hogy az elemzés és a következtetések összegzése lehetőséget adjon arra, hogy közösen folytatva a munkát elkészíthessük a céged stratégiai marketing tervét, amit megvalósítva mérhető bevételnövekedést produkál a vállalkozásod!

Milyen oktatások vannak?

A következő oktatások közül lehet választani:

 • PPC oktatás (Google Ads, Facebook, Instagram)
 • SEO oktatás
 • Analytics oktatás
 • Céges – vállalati oktatás

PPC orientált kérdések

Kinek ajánlott a PPC?

A PPC ajánlott azoknak, akik gyors eredményeket szeretnének elérni, mérhető hirdetési eredményeket keresnek, és célzott forgalmat szeretnének generálni a weboldalukra.

Melyik a leghatékonyabb PPC stratégia?

A leghatékonyabb PPC stratégia nagyban függ a céged céljaitól, a célközönségedtől, és a rendelkezésre álló költségvetéstől. Nincs egyetlen „leghatékonyabb” stratégia, amely minden esetben működik.

Mennyi idő múlva lesz eredményes a PPC kampány?

A PPC kampány eredményessége attól függ, hogy milyen jól van beállítva és optimalizálva. Néhány kampány gyors eredményeket hoz, míg másoknak több időre van szükségük.

Mennyibe kerül a PPC kampány?

A PPC kampány költségei változóak, és attól függenek, hogy milyen platformon hirdetsz, milyen a verseny a kiválasztott kulcsszavaknál, és mennyit vagy hajlandó költeni.

Mennyire éri meg egy PPC kampány?

A PPC kampány megéri, ha jól van beállítva és optimalizálva, mert gyorsan növelheti a láthatóságot és a konverziókat.

Mi a fontosabb a PPC vagy a SEO?

A PPC és a SEO mindkettő fontos a digitális marketingben, és általában együtt használják őket a legjobb eredmények elérése érdekében.

Mi a kapcsolat a PPC és a CPC között?

A PPC és a CPC közötti kapcsolat az, hogy a PPC a hirdetési modell, míg a CPC a hirdetési költségek mérésének módszere.

Mi a különbség a PPC és a SEO között?

A PPC és a SEO közötti különbség az, hogy a PPC fizetett hirdetés, míg a SEO organikus (nem fizetett) módszerekkel növeli a weboldal láthatóságát a keresőmotorokban.

Mi az a CPC?

A CPC (Cost-Per-Click) a kattintásonkénti költség, amit a hirdető fizet minden egyes kattintásért.

Mi az a PPC?

A PPC (Pay-Per-Click) a hirdetési modell, ahol a hirdetők minden egyes kattintásért fizetnek, amit a hirdetéseikre kapnak.

Miből áll a PPC kampány?

A PPC kampány általában kulcsszó kutatásból, hirdetési csoportok létrehozásából, hirdetések írásából, landing oldalak optimalizálásából és konverziókövetés beállításából áll.

Mik a PPC kampány előnyei?

A PPC kampány előnyei közé tartozik a gyors eredmény, a célzott forgalom, a mérhető eredmények és a rugalmasság.

Milyen PPC stratégiák vannak?

Számos PPC stratégia létezik, beleértve a kulcsszó célzást, a demográfiai célzást, a helyszín alapú célzást, a remarketinget és a konverzió optimalizálást.

SEO orientált kérdések

A SEO valóban ingyenes?

Aminek bármilyen értéke van, az sohasem ingyenes, így nem létezik olyan, hogy ingyenes SEO, még akkor sem, ha saját magunknak csináljuk, ugyanis az értékes időnket szánjuk rá.

Hogyan érjem el hogy többen rátaláljanak a weboldalamra?

Majd mi gondoskodunk róla! Fejlesztened kell a tartalmadat, értékes, erős hivatkozásokat kell szerezned a weboldaladra, csökkentened kell a betöltési időt és növelni a felhasználói élményt. Rengeteg összetevője van a keresőoptimalizálásnak, melyekre oda kell figyelni, így inkább bízd profikra weboldalad keresőoptimalizálását.

Hogyan fogom látni az eredményt?

Az eredményt a megnövekedett látogatószámban, a brandedre való növekedett keresésekben és természetesen a megnőtt forgalomban fogod látni.

Hogyan számítjuk a SEO ROI-ját?

A Return On Investment, vagyis a befektetési megtérülés mutató az egyik legnehezebben meghatározható mérőszám a SEO esetében, mivel rengeteg minden befolyásolja és a legtöbb esetben nem is egzakt ez a szám, mert a keresőoptimalizálás miatt nőni fog a brand érték, így több ember fogja alapértelmezetten felkeresni az oldalt. A legtöbbször az organikus csatornákról érkező látogatók által generált forgalmat szokták összehasonlítani a keresőoptimalizálásra fordított összeggel és ebből kiszámítani a ROI-t.

Hogyan válasszak SEO szakembert?

Fontos, hogy olyan SEO szakembert válassz, aki teljes körűen tájékoztat a lehetőségekről, várható eredményekről. Ha valaki olyat állít, hogy 3 hónap alatt SEO-val növelni fogja a bevételedet 100000%-al, akkor inkább keress mást.

Honnan tudom hogy egy kulcsszóra hányan keresnek rá?

Ezt többféle szoftverrel is ellenőrizni lehet, de ha együtt fogunk dolgozni, akkor fogunk küldeni egy listát azokról a kifejezésekről, melyekre megjelenik az oldalad a találati listákon, vagy van lehetősége/értelme, hogy megjelenjen.

Ki a jó SEO szakember?

A jó SEO szakember mindig törekszik a lehető legjobb eredmények elérésére és ezért a célért mindent megtesz, miközben csak tiszta módszereket használ és ezeken felül mindig értesíti a megrendelőt az eredményekről, még ha azok nem is meggyőzőek.

Kinek ajánlott a SEO audit?

A SEO auditot mindenkinek ajánlott, aki szeretné javítani weboldala keresőmotorban elért pozícióját, szeretné kihasználni a versenytársak SEO hibáit, szeretne stabil forgalmat generálni organikus találatokból, és szakértői segítséget igényel a SEO hibák feltárásához és javításához.

Kinek éri meg igénybe venni a SEO szolgáltatást?

A SEO szolgáltatásokat érdemes igénybe venni minden olyan vállalkozásnak, amelynek online jelenlétre és nagyobb láthatóságra van szüksége. Ez különösen igaz azokra a vállalkozásokra, amelyeknek weboldala van, és szeretnék, ha az jobban teljesítene a keresőmotorokban.

Mennyi idő alatt térül meg a befektetésem a keresőoptimalizálásba?

Ezt nem lehet megválaszolni, mert nagyban piac, cél és oldalfüggő, de ha jól csinálják, akkor mindenképpen megtérül és mi jól csináljuk.

Mennyibe kerül a keresőoptimalizálás?

Piacfüggő ez a válasz, így nem is lehet könnyedén megválaszolni, mivel hatalmas eltérések lehetnek. Általánosságban elmondható, hogy 80.000 forinttól egészen több millió forintig is terjedhet a havidíj, természetesen attól függ, hogy mekkora mennyiségű munkát kell elvégezni.

Mérhető-e a SEO?

Természetesen. Rengeteg konverziós adatot lehet mérni, melyek a keresőoptimalizálást ellenőrzik. Oldalra való belépések száma, oldalon eltöltött idő, visszafordulási arány, megtekintett oldalak száma, meddig görgettek le az oldalon, milyen gombra kattintottak, stb. Ezek mind olyan mérőszámok melyekkel mérhető és továbbfejleszthető a SEO és az oldal.

Mi a különbség a SEO és a PPC között?

A keresőoptimalizálással releváns organikus látogatókat irányíthatunk az optimalizált weboldalra, mely időtálló és ha jól csinálják, akkor hosszú évek múlva is megtalálható lesz a találati listákon. A PPC hirdetésekkel azonnal tudunk látogatókat és vásárlókat szerezni a weboldalunkra, de ezen hirdetések leállításával a látogatók is megszűnnek.

Mi a linképítés?

A linképítés a SEO egyik fontos része, amelynek célja, hogy minőségi linkeket szerezzen a weboldaladra más releváns weboldalakról. Ez segít növelni a weboldalad hitelességét és láthatóságát a keresőmotorok szemében.

Mi a technikai SEO?

A technikai SEO audit – folyamán a weboldalad azon technikai tényezőit elemzünk, amelyeket a Google a weboldalak értékelésénél figyelembe vesz, vagyis, amelyek hatással vannak a weboldal helyezésére és egyben látogatószámára.

Mi az a Local SEO?

A Local SEO a keresőoptimalizálásnak egy olyan válfaja, amely során egyes aloldalakat adott lokáció szerint optimalizálunk.

Mi az a SEO?

A SEO, vagyis a keresőoptimalizálás egy olyan folyamat, amelynek célja, hogy a weboldalak jobban teljesítsenek a keresőmotorok találati listáján. Ez magában foglalja a weboldal technikai és tartalmi elemzését, a kulcsszavak megfelelő használatát, a linképítést és a felhasználói élmény javítását.

Mi az az On-site SEO?

Az on-page SEO, vagy más néven on-site SEO a weboldalad tartalmára, és annak optimalizáltságára vonatkozik.

Mi az off-site SEO?

Az off-page, vagy más néven off-site SEO azokat a SEO faktorokat és tevékenységeket tartalmazza, amelyek az oldalon kívül történnek, de az oldalunkra hatnak.

Miben tud segítségemre lenni egy SEO szakértő?

Egy SEO szakértő megállapítja, hogy mennyi esélye van a weboldaladnak a piacon, melyen versenyzel, ehhez tanácsadást biztosít, valamint fejlesztési javaslatokat tesz, melyeket aztán el is végez. Ezek mellett folyamatos megbeszélésekkel és reportálással biztosít, hogy milyen munka, milyen eredménnyel lett elvégezve.

Miért van szükség SEO auditra?

A SEO auditra azért van szükség, mert segít feltárni a weboldaladon található SEO hibákat és fejlesztési lehetőségeket. A SEO elemzés segítségével megtudhatod, hogy pontosan milyen javításokat kell megcsinálnod a weboldaladon, hogy a Google még előrébb sorolja, és így napról-napra több látogatót tereljen az oldaladra.

Miért van szükségem SEO-ra?

A SEO (Keresőoptimalizálás) segít abban, hogy a weboldalad jobb helyezést érjen el a keresőmotorok találati listáján. Minél előrébb van a weboldalad, annál több látogatót vonz, ami több ügyfelet és nagyobb bevételt jelenthet.

Mik a SEO előnyei?

A SEO előnyei közé tartozik a nagyobb láthatóság a keresőmotorokban, a több látogató és potenciális ügyfél, a jobb felhasználói élmény, és a hosszú távú eredmények.

Mikor látok eredményt a helyezésben?

Ez nagyban függ a kifejezések nehézségétől és havi keresési számától, így akár percek alatt is láthatsz pozíció javulást. A nehezebb kifejezésekhez akár több hónapnyi folyamatos és hatékony munka is szükséges lehet.

Milyen gyorsan javítja ki a weblapom hibáit?

Ez hiba és oldalfüggő. Az egyszerűbb hibák kijavítása pár percet vesz csak igénybe, de az egész struktúrát irányzó változtatásokhoz akár több hét is szükséges lehet.

Milyen részekből áll a SEO?

A SEO több részből áll, beleértve a technikai SEO-t (ami a weboldal szerkezetét és sebességét érinti), a tartalmi SEO-t (ami a weboldal tartalmának optimalizálását jelenti a kulcsszavak szempontjából), és az off-site SEO-t (ami a weboldalra mutató linkek építését és kezelését jelenti).

Mire jó a SEO?

A SEO segít növelni a weboldalad láthatóságát a keresőmotorokban, ami több látogatót és potenciális ügyfelet vonz. Ezenkívül segít abban is, hogy a weboldalad relevánsabb legyen a keresőmotorok számára, ami hosszú távon is előnyös lehet.

SEO házilag? Lehet egy weboldalt házilag optimalizálni?

Lehet végezni keresőoptimalizálást házilag, de biztosan nem fog olyan eredményt elérni, mintha egy erre szakosodott online marketing ügynökséggel végeztetnéd el. Olyan erőforrások érhetőek el egy ilyen cégnél, melyet otthoni körülmények között nem sokan engedhetnek meg maguknak (több százezer forintot költünk havidíjas szoftverekre, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el).

Számít-e a weboldal, szerver földrajzi helye, vagy a domain neve?

Mind a három lényeges. A weboldal tartalma határozza meg, hogy egyáltalán megjelenhet-e a találati listákon. A kinézet meghatározza a felhasználók interakcióját az oldalon. A szerver (tárhely) földrajzi helye meghatározhatja a betöltési sebességet (ha nincsen CDN használva), míg a domain név a megjegyezhetőség, márkaépítés során jelent sokat.

Vállaltok garanciát hogy a kulcsszavam az első helyre kerül?

Nem lehet garantálni, hogy melyik kifejezés mikor fog bekerülni a találati lista első helyére. Aki garanciát vállal SEO-ban jellemzően fekete módszerekkel operál, ami bármikor visszaüthet és büntetést kaphat az optimalizált oldal.

TikTok

Készítetek jelentéseket és elemzéseket a kampányokról?

Igen, rendszeresen készítünk jelentéseket és elemzéseket a TikTok kampányokról. Ez segít abban, hogy megértsük a teljesítményt, a változtatásokat és a további optimalizációs lehetőségeket.

Mennyi időbe telik egy TikTok videó elkészítése?

Az elkészítési idő egyedi projektektől függ. Általában a tartalomkészítés folyamata a koncepció kidolgozásától a publikálásig néhány hétig tarthat.

Mennyi időre van szükség ahhoz, hogy látható eredményeket érjek el a TikTokon?

Az eredmények időben változhatnak, mivel a TikTok platformon való felépítés hosszabb távú folyamat. Az ügynökségünk azonban törekszik arra, hogy hatékonyan maximalizálja a márkád láthatóságát és eléréseit a lehető leggyorsabban.

Mennyire hatékony a TikTok a vállalkozásom számára?

A TikTok egy népszerű és dinamikus platform, amely széleskörű lehetőségeket kínál a márkák számára. Az eredmények változhatnak attól függően, hogyan alkalmazzuk a TikTok stratégiákat, de szakértői segítségünkkel maximalizálhatjuk a sikert.

Mi történik, ha a TikTok algoritmus változik?

Az ügynökségünk figyelemmel kíséri a TikTok algoritmus változásait, és a legújabb trendeket és ajánlásokat követi. Ez biztosítja, hogy a tartalomunk továbbra is hatékonyan teljesítse a platformon.

Miért érdemes segítséget kérni egy TikTok ügynökségtől?

Egy TikTok ügynökség olyan szakértői tudással és tapasztalattal rendelkezik, amely segíti a márkát a TikTokon való hatékony megjelenésben. Ez magában foglalja a trendek felismerését, tartalomstratégia kidolgozását és a tartalom optimalizálását a célközönség számára.

Milyen eredményeket érhetek el a TikTok kampánnyal?

Az eredmények változhatnak, de célunk a márkád növekedésének támogatása a TikTokon. Ez magában foglalhatja a követők számának növekedését, a tartalom elérését, a felhasználói aktivitást és a konverziós arányokat.

Milyen mértékben vesz részt az ügyfél a tartalom készítésében?

Az ügyfelek aktívan részt vesznek a tartalom készítésében. Először együttműködünk a koncepció kidolgozásában, majd jóváhagyják és módosíthatják a videókat a saját igényeik szerint.

Milyen tartalmakat készítetek a TikTokon?

A TikTok tartalmakat az ügyfél igényeihez és a platform trendjeihez igazítjuk. Ez lehet kihívások, oktatóanyagok, humoros videók vagy bármilyen más formátum, amely kiemeli a márkádat és vonzza a felhasználókat.

Versenytárs audit kérdések

Kinek ajánlott a versenytárs audit?

A versenytárs audit elsősorban döntéshozók, azaz vállalkozók, cégvezetők, startupperek, termékmenedzserek számára ad átfogó képet. Hasznos lehet, ha elakadtunk a növekedésben, új piacot szeretnénk találni, keressük a kitörési pontokat, fejlődési lehetőségeket, vagy ha legalább 2 éve nem elemeztük a versenytársak munkáját.

Mennyibe kerül a versenytárs audit?

A versenytárs audit ára függ a céged tevékenységétől és az aktuális piaci viszonyoktól. Az elemzés elkészítése 20 munkanapot vesz igénybe, és az ára nagyságrendileg 180.000,- Ft +ÁFA-tól indul. Az árat az első konzultáció után egyeztetjük.

Miért van szükség versenytárs auditra?

A versenytárs audit segít megérteni a piacot és a konkurenciát. Lehetővé teszi, hogy megtudjuk, kivel veszed fel a harcot és azt, hogy a konkurenseid milyen “fegyvereket” alkalmaznak. A versenytársak megoldásainak megismerése és ügyfél szemmel nézése a stratégiai marketing része. A versenytárs audit segít feltárni és segítséget nyújt a döntések meghozatalában, számokkal alátámasztva, hogy a versenytársaid honnan és milyen módon szerzik a vásárlóikat.

Webfejlesztés kérdések

Bérelt webáruház vagy egyedi fejlesztésű?

A bérelhető webáruházak hátrányai a saját fejlesztésű webáruházak előnyei egyben, és fordítva.

A webáruház bérlésnek és a saját fejlesztésű webáruháznak is megvannak a maga előnyei és hátrányai. Azt viszont már neked kell eldöntened, hogy mi az, amiből hajlandó vagy engedni. Ne feledd, ha pontosan tudod, hogy mi a célod a webáruházzal, akkor azt is könnyebben el tudod dönteni, hogy melyik megoldás lesz számodra a megfelelő.

Ahhoz, hogy biztos a megfelelő döntést tudd meghozni, összeszedtük az érveket és az ellenérveket. De igény szerint szakértőink tudására is számíthatsz, akár már ezen a ponton is.

Mennyi idő alatt készól el az új oldal?

Az új oldal elkészülésének ideje nagyban függ attól, hogy milyen weboldalt szeretnél. A konzultáció során felmerült igények alapján már pontosan megmondható, hogy mikor lesz élesíthető az új weboldal.

Mennyi idő alatt készül el az egyedi webshop?

Egy profi webáruház kb. 3 hét alatt készül el.

Azonban egy egyedi funkciókkal teletűzdelt webáruház lefejlesztése akár 2-6 hónap is lehet. Természetesen pontos időt tudunk mondani, amint látjuk, mire van szükséged.

Mennyibe kerül az egyedi webfejlesztés?

Az egyedi webfejlesztés ára minden esetben egyedileg, a vállalkozásra szabva alakul, hogy minden szükséges funkció bekerülhessen, de ne kelljen egy fillérrel sem többet fizetni a szükségesnél. A cég közreműködésével már 800.000 Ft +ÁFA-tól elérhetők egyedi fejlesztések.

Mennyibe kerül egy egyedi webshop?

Nálunk egy trendi és modern felhasználóbarát design-nal felépített mobilra optimalizált webshop készítés ára 800.000 Ft + ÁFA ártól már elérhető.

Mi az előnye egy WordpPress alapú weboldalnak?

A WordPress egy rendkívül felhasználóbarát, rugalmas és testreszabható rendszer, amely lehetővé teszi a könnyű tartalomkezelést és számos bővítmény használatát.

Mik a bérelt webáruház előnyei és hátrányai?

A bérelt webáruház előnyei alacsonyabb induló költségek és fix havidíjak, de hátránya, hogy kevésbé személyre szabható és korlátozottak a fejlesztési lehetőségek.

Mik a weboldal készítés lépései?

A weboldal készítés folyamata a 360 Marketingnél több lépésből áll: először az igényeket felvesszük és megbeszéljük, majd elküldjük a honlap készítés árajánlatát. Ezután kiválasztjuk és regisztráljuk a domain nevet, és biztosítjuk a webtárhelyet. A következő lépés a látványterv készítése, amit a megrendelő megtekinthet és véleményezhet. Ha szükséges, módosításokat végezünk a terveken. Ezután elkészítjük és feltöltjük a tartalmat, majd elvégezzükk az utolsó finomításokat és a háttérmunkát. Végül átadjuk a kész weboldalt.

Mik a webshop készítés lépései?

A webshop készítés lépései közé tartozik az üzleti terv készítése, a domain név és tárhely kiválasztása, a webáruház platform kiválasztása, a design kialakítása, a termékek feltöltése, a fizetési és szállítási módok beállítása, majd a tesztelés és hibajavítás.

Mik az egyedi webáruház előnyei és hátrányai?

Az egyedi webáruház előnye, hogy teljesen személyre szabható és a tiéd minden kódrészlet, de hátránya, hogy jelentős költséggel jár és hosszabb időt vesz igénybe a fejlesztése.

Mik az egyedi webfejlesztés előnyei?

Az egyedi webfejlesztés előnyei az összetéveszthetetlen design, határtalan lehetőségek, akármilyen felülettel kompatibilis, bármilyen szolgáltatással összeköthető.

Mikor érdemes egyedi webfejlesztést választani?

Az egyedi webfejlesztést akkor érdemes választani, ha a vállalkozásnak speciális, személyre szabott igényei vannak, amelyeket a standard „dobozos” megoldások nem tudnak kielégíteni. Az egyedi webfejlesztés lehetővé teszi, hogy a weboldal minden aspektusa a vállalkozás specifikus igényeire legyen szabva.

Milyen egy jól működő weboldal?

A válasz egyszerű: olyan, ami maximálisan a te igényeid szerint működik.

Manapság nem az a kérdés, hogy kell-e weboldal. Hanem az, hogy a weboldalad mennyire hatékonyan termel bevételt, mennyire támogatja az értékesítést.

Milyen weboldalakat készítetek?

Egyedi weboldalakat készítünk, amelyek egyesítik a jó megjelenést, a funkcionalitást és garantáltan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. Weboldalaik reszponzívak, vagyis minden eszközön tökéletesen működnek, és keresőoptimalizáltak, így a Google-ben is jól teljesítenek. Weboldalaikat WordPress alapon vagy egyedi CMS rendszerrel készítjük.

Mit jelent a reszponzív weboldal?

A reszponzív weboldal azt jelenti, hogy a weboldal designja és tartalma automatikusan alkalmazkodik a különböző képernyőméretekhez és eszközökhöz. Ez azt jelenti, hogy a weboldal ugyanúgy működik és jól néz ki, függetlenül attól, hogy azt asztali számítógépen, laptopon, táblagépen vagy mobiltelefonon nézik-e.