Local SEO

Cégvezetőként, marketingvezetőként, vagy cégtulajdonosként neked is a célod nap mint nap, hogy még sikeresebb legyen vállalkozásod és magad mögé utasítsd versenytársaid?
Tarts lépést a technológiai újításokkal, többszörözd meg bevételed úgy, hogy méginkább láthatóbbá válsz a fogyasztók számára az interneten is! Hogyan járul ehhez hozzá a helyi keresőoptimalizálás, és egyáltalán mi is az? Tudd meg most, és használd ki az előnyeit!

Local SEO marketing

Mi a helyi keresőoptimalizálás

Először is egy kiváló lehetőség. Egy kitörési pont, ami valódi piaci előnyt jelent cégednek!
A Local SEO a keresőoptimalizálásnak egy olyan válfaja, amely során egyes aloldalakat adott lokáció szerint optimalizálunk. A statisztikák azt mutatják, hogy a keresési kifejezések több mint fele már lokális. Vagyis az „Online marketing ügynökség” helyett, „Online marketing ügynökség Budapest” kifejezéssel fog keresni a felhasználó.
A magyar cégvezetők jelenleg alig használják ki ezt megoldást. A tapasztalataink azt mutatják, hogy ugyan nagy részük napjainkban már kiemelt figyelmet fordít vállalkozása online jelenlétére, és egy részük használ, vagy korábban már használt keresőoptimalizálást a weboldalán, de jelentős részük még mindig nem optimalizálta az oldalát a lokációjának megfelelően. Te is közéjük tartozol?

Mit nyersz a local SEO lehetőségeivel?

Többen keresik fel vállalkozásodat, több ügyfél látogatja meg a weboldaladat, hívják fel cégedet.

Local SEO marketing

 

Egy tudatos cégvezetőnek, mint neked is, az az érdeked, hogy folyamatosan növeld vállalkozásod hatékonyságát, teljesítményét. A kitűzött cél, hogy weboldalad a lehető legtöbb pénzt termelje. Ehhez azonban a lokális keresésekben lévő potenciál kiaknázása is szükséges!

Tény: a legtöbb versenytársad még nem használja a helyi keresőoptimalizálást. Megvárod, amíg ők is felfedezik, vagy inkább beelőzöd őket? Szerezz markáns előnyt a céged számára, használd a local SEO előnyeit, kerülj a Google találati listák élére!

Miért bízz meg minket a feladattal?

Több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően igazán otthon érezzük magunkat ebben a témában! Ismerjük az aktuális trendeket és nem félünk használni a siker érdekében a „best practice” megoldásokat. Nálunk a tulajdonosi szemlélet és a komplex marketing látásmód egyszerre van jelen. Ez garantálja, hogy könnyen megtaláljuk a közös hangot és gyorsan, hatékonyan alkalmazzuk a legjobb megoldásokat.

Az online marketing gyorsan változik, ez tény. Az, hogy lépést tartasz vele, és valódi piaci előnyre teszel szert a gyors reagálással, vagy lemaradsz és előbb-utóbb kiesel a versenyből, az viszont már csak a te döntésed!
Ha a célod a további növekedés, a bővülés, ha lépést akarsz tartani a technikai változásokkal és beelőzni a versenytársaid, de a kapacitás, az idő és szaktudás eddig ezt nem tette lehetővé, akkor most jó helyen jársz. Együtt megoldjuk!

Felkeltette érdeklődésedet a local SEO – a lokális keresőoptimalizálás?

Jelentkezz most egy konzultációra, ahol akár azonnal megoldást tudunk neked ajánlani arra, hogyan használd ki a helyi keresőoptimalizálásban rejlő potenciált!

Jelentkezés

Ami bennünket motivál:

Amiben ügyfeleink segítségére leszünk:

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét a Local SEO erejével!

Hasznosnak találta a cikket?