Irodavezető állás

Jelentkezési határidő: Lejárt

A pozíciót jelenleg betöltötték. Érzed magadban az elhivatottságot? Jelentkezz! Folyamatosan keressük az új tehetségeket a csapatunkba.

Ezt az állást betöltötték!

Légy tagja a csapatunknak!

Irodavezető állás Budapest – Dinamikusan fejlődő online marketing ügynökségünk munkatársat keres, aki segítségünkre tud lenni meglévő ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálásában.

A 360 Marketing egy full stack digitális marketing ügynökség, amely az online konverziónövelés tényezőit jól ismeri és alkalmazni is képes!

Az elmúlt években a mobil és a digitális marketing terén szerzett átfogó tapasztalataink és a házon belüli CRO fejlesztéseink nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy ügyfeleink kialakíthassák saját vevőik felé a leghatékonyabb online kommunikációs csatornákat.

A hangsúly a márka növekedésének és a konverzió növelésének egy jól eltalált elegyén van, nem kizárólag a rövidtávú teljesítményen! Ezzel a 360 Marketing segíti a márka hosszú távon fenntartható és folyamatos fejlődését.

Ügyfeleink között – a magyar középvállalkozásokon és nagyvállalatokon túl – jelentős súlyt képviselnek a hazai kisvállalkozások is. Számunkra fontos az, hogy munkánk eredményéből finanszírozni tudják az online jelenlétük fejlesztéseit.

Folyamatos fejlődésünk miatt (már idén tervezzük indítani a régiós terjeszkedést) a csapatunkba a következő munkakörbe keresünk egy megfelelő szakmai ismerettel rendelkező munkatársat:

IRODAVEZETŐ

Penge Média Iroda

Irodavezető állás

Mivel még kis cég vagyunk (8 fő), ezért az irodavezető munkakör nagyon sokrétű, mozgalmas és szerteágazó figyelmet kíván. Az irodában most 3-an leszünk, a többiek távmunkában dolgoznak. A klasszikus irodai adminisztrációs feladatok ellátása mellett marketing feladatok is várnak rád, továbbá a cégfejlesztési projektek menedzselése.

Az ideális jelölt kisvállalkozásokban (kb. 10-50 alkalmazott) szerzett széleskörű tapasztalatokat, azaz rendkívül sokrétű gyakorlata van adminisztrációs/pénzügyi/ügyviteli feladatok terén. Előny, ha van marketing feladatok ellátásában tapasztalatod, mint például egy weboldalra szöveg feltöltése.

Különösen jó, ha már kezeltél online feladatokat, például küldtél hírlevelet, vagy szerkesztettél Google Ads, Facebook hirdetéseket. A feladatot nem egyedül kell ellátni, de irányítani kell tudni a folyamatokat.

Irodavezető feladatai

 • A cég pénzügyi rendszerének (számlázás, kintlévőség kezelés, szállítói számlák, kifizetések, banki utalások, könyvelés előkészítés, pénzügyi jelentések, stb.) önálló működtetése
 • Feladatkezelő és workflow (CRM rendszer és taskmanager) rendszer kulcsfelhasználói szerepkörének ellátása
 • Vállalati szintű projektek felügyelete, ellátandó feladatok nyilvántartási rendszerének kialakítása és működtetése, határidők figyelemmel kísérése, ellenőrzési feladatok teljesítése
 • Szállítói szerződések és folyószámlák nyilvántartása és nyomon követése
 • Cég eszközeinek üzemeltetése (telephely, közmű ügyek, stb.) és az irodai beszerzések intézése (fénymásoló papír, festék patron, irodaszerek, stb).
 • Személyügyi/munkaügyi feladatok ellátása (munkaügyi nyilvántartások, szabadságok, stb.)
 • Kimutatások, elemzések készítése

KÖVETELMÉNYEK

Az ideális jelölt KKV szektorban (max. 50 fős cégek) rendelkezik komoly irodavezetési tapasztalatokkal. Ez a munkakör olyan ember számára ideális, aki szeret emberekkel foglalkozni és tud is bánni velük, továbbá képes egy munkahelyi közösség központi személyévé válni.

 • Felsőfokú végzettség (gazdasági előnyt jelent)
 • Legalább 3 év szakmai tapasztalat
 • Magas szintű informatikai és Excel ismeretek (felhasználói szinten)
 • Valamilyen vállalatirányítási rendszert ismerete előnyt jelent

Amit kínálunk

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos értékkel bír, hogy itt a piaci átlagnál magasabb szakmai elvárásoknak kell megfelelnie, viszont hosszú távú biztos szakmai karriert, és családias hangulatú (nem multi) cégkultúrát ajánlunk.

 • Versenyképes fizetés
 • Önálló munkavégzési lehetőség, felelősségteljes munkakör
 • Stabil lábakon álló, folyamatosan fejlődő cég
 • Érdekes, változatos, folyamatosan kihívást jelentő munka
 • Családias munkakörnyezet, barátságos légkör, összetartó csapat
 • A szabadidő tiszteletben tartása (nem várjuk el a túlórát)
 • Támogatjuk a proaktivitást mind szakmai, mind emberi fejlődésedben, karrierépítési céljaidban

Jelentkezés:

Pályázatod (fénykép, magyar nyelvű önéletrajz) a lenti email címre kattintva várjuk, a tárgy mezőben „Irodavezető”-ként megjelölve.

 jelentkezem@360-marketing.hu

A motivációs levelet az e-mail szöveges részébe írd (ne csatolt fájl legyen), és a következő kérdéseket feltétlenül válaszold meg benne:

 1. Miért szeretnél váltani?
 2. Milyen szakmai eredményeidre vagy a legbüszkébb?
 3. Szakmailag miben vagy a legerősebb?
 4. Hova szeretnél fejlődni?
 5. Mit vársz el egy munkáltatótól ahhoz, hogy hosszú távon náluk tervezz?

Ismerd meg digitális marketing ügynökségünket jobban, olvasd el a rólunk oldalt. Legyél csapatunk tagja, várjuk jelentkezésed!

Tégy egy próbát:

Ha van ismerősöd aki munkát keres, küld el neki oldalunkat, így rögtön két emberen is segítesz!

Amennyiben jelentkezel a meghirdetett állásra, azzal hozzájárulásodat adod személyes adataid az adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerinti kezeléséhez.
Adatkezelési tájékoztató. 

További állásajánlatainkat marketing ügynökségünknél.

Itt tudhatsz meg többet arról, hogy mit is csinál egy irodavezető.

Hasznosnak találta a cikket?