Webfejlesztés

Se kompromisszumok, se megkötések! Csak a valóra vált álmok!

Válaszd az egyedi weboldal / webáruház fejlesztést, és valósítsuk meg együtt az álmod!

A kötöttségek úgyis csak visszahúznak, hagyd a sablonos megoldásokat másokra! Ne feledd, a webes megoldások alkalmazkodjanak a te elképzelésedhez és ne fordítva! Hasonlóképpen a szoftverfejlesztéshez, alkalmazások fejlesztéséhez, ahol szintén az igények kiszolgálását tartjuk elsősorban szem előtt – szemben a megszokott folyamatokkal.
Alkalmazásainkat agilis fejlesztési módszerrel fejlesztjük, amely a lehető legszorosabban kapcsolódik ügyfeleink igényeihez, üzleti folyamataihoz.

Ami bennünket motivál:

 • Egy kézben akarja tudni a fejlesztést, tanácsadást, kivitelezést
 • Maximalista ügyfelek
 • A lehetőségek folyamatos keresése és megragadása
 • Folyamatos innováció az ügyfél oldalán
 • Megbízható, partneri együttműködés

Amiben ügyfeleink segítségére leszünk

 • Érthetően prezentáljuk az elkészített dokumentációt
 • Személyesen válaszoljuk meg a felmerült kérdéseket
 • Kitörési pontokat javaslunk cégednek
 • Határidőre és pontosan szállítjuk a fejlesztést
 • Jól bevált, előremutató megoldáscsomagot adunk a kezedbe
 • Megvalósítjuk a közösen kitűzött célokat

 

Egyedi weboldal készítés szolgáltatásunk tartalma röviden

 • 100% garancia! Az első és legfontosabb, hogy a fejlesztés minden elemére garanciát vállalunk
 • 100% egyedi arculattal ruházzuk fel a webes megjelenésed, hogy garantáltan kitűnj a konkurenseid közül
 • 100% reszponzív megoldások – weboldalad így biztos, hogy minden eszközön – PC, tablet, mobil –tökéletesen jelenik meg
 • Saját szerkesztő felület garantálja, hogy bárhol, bármikor tudd szerkeszteni a weboldalad tartalmát
 • Eladás támogató, bevétel maximalizáló marketing eszközökkel ruházzuk fel a weboldalad

Hiszünk abban, hogy minden weboldal annyit ér, amennyi bevételt hoz, ezért oldalaink egyben szépek és pénzt is termelnek!

A személyre szabott webes megjelenés mellet egyedi szoftverfejlesztési és alkalmazásfejlesztési szolgáltatásokban is számíthatsz ránk.
Akár web alapú alkalmazás, akár iOS vagy Android alkalmazás készítése a cél, mi a tervezéstől a fejlesztésig elvégezzük amit kell, hogy megszülessen a te egyedi szoftverterméked!

Egyedi webfejlesztés

Te elképzeléseidhez, igényeidhez illeszkedik. Ez garantálja, hogy a céged nem csak a weben, hanem az üzleti folyamatok gördülékenységében is páratlan legyen. Az egyedi fejlesztés olyan, a céged profiljába maradéktalanul illeszkedő megoldás, amely a vállalkozás ügyvitelébe is tökéletesen illeszkedik és az ügyfelek számára is egyedi megjelenést biztosít a weben. Az internet alapú fejlesztésnek köszönhetően bárhonnan elérheted szoftvered, bármilyen eszközön tudod használni!

Kinek és mikor érdemes egyedi webfejlesztést választania?

Azoknak a tudatos vállalkozóknak javasolt az egyedi webfejlesztés, akik nem érik be a piacon már elérhető „dobozos” megoldásokkal.

Bizonyos esetekben az ingyenes (nyílt forráskódú) weboldalrendszerek alkalmazása is megoldás lehet egy weboldal elkészítése esetén. De tapasztalatból tudjuk, hogy elég egy-két egyedi igény, néhány újítás, személyre szabott grafika, és máris borul az egész rendszer. Ilyenkor pedig sokkal jobban megéri az egyedi webfejlesztés.
Egy egyedi webfejlesztésnél az egyedi programozás lehetőséget biztosít arra, hogy a leendő weboldalon minden pont úgy legyen, ahogy azt te szeretnéd. Se a funkciókban, se a megjelenésben, szó szerint semmiben nem kell kompromisszumot kötni – nyugodtan lehet a legjobbra törekedni!

Az egyedi webfejlesztéssel készült weboldalakat a látogatók mellett az alkalmazottak is könnyen kezelik, hiszen az adminisztrációs felület is észszerűbb, az üzemeltető igényeire szabott.

 • A-tól Z-ig minden a te elképzeléseid szerint készül. Profi csapatunk összehangolja az igényeid és az iparági szabványokat.
 • Bizonyított fejlesztői rendszer garantálja a magas minőséget és az alacsonyabb fejlesztési időt egyben. Ismerd meg az egyedi WordPress oldalak és saját fejlesztésű weboldal és webáruház fejlesztésénél bizonyított keretrendszerünk adta előnyöket!
 • Külső rendszerek integrációja: Legyen az adatküldés vagy fogadás, weboldalad bármilyen külső programmal, szolgáltatással tud kommunikálni az egyedi fejlesztéssel.
 • Biztonság: Felelősséget vállalunk a fejlesztéseinkért. Elkészítjük, üzemeltetjük, sőt szükség szerint tovább is fejlesztjük az elkészült rendszered. A sikeresen működő megoldás biztonsága nagy előny, tapasztald meg te is!
 • Skálázhatóság és bővíthetőség: Sikeres fejlesztési stratégiánk egyik alappillére az, hogy olyan rendszereket készítünk, amelyek dinamikusan bővíthetők, átméretezhetők. Ez biztosítja mindig a leggyorsabb válaszidőt a folyamatosan növekvő látogatói forgalomtól függetlenül.
 • Teljes működési garancia: mind weboldal és mind webshop készítés esetén is természetesen a tökéletesség a cél, ezért mindent elkövetünk a fejlesztés és a tesztidőszak alatt. Azonban minden egyedi fejlesztésben előfordulhatnak hibák, így teljes működési garanciát vállalunk az általunk készített és üzemeltetett rendszerekre.

Milyen területeken állunk a rendelkezésedre?

Egyedi webfejlesztés Budapest

Hogyan dolgozunk? Azaz Egyedi webfejlesztés lépesről-lépesre

Egy komplex webfejlesztési projekt egyben könnyen áttekinthetetlenné, kezelhetetlenné válhat, kisebb egységre bontva azonban már más a helyzet. Semmit sem bízunk a véletlenre, így egy részletesen kidolgozott guideline-t készítettünk, amelyben te is könnyedén követni tudod készülő weboldalad aktuális állapotát. Lássuk, hogy az egyedi webfejlesztés milyen lépésekből áll!

Egyedi webfejlesztés lépései

 1. Konzultáció: Egy személyes találkozás során átbeszéljük a feladatokat, és a felmerülő kérdéseket. A konzultáció során feltesszük neked a megfelelő kérdéseket, hogy a válaszokból kirajzolódjon az a weboldal, amelyet akarsz, amelyre szükséged van. Már itt körülhatároljuk, hogy milyen menürendszer és funkciók szükségesek a cél eléréséhez.
 2. Árajánlat készítés: Részletes, könnyen átlátható, az egyedi fejlesztés minden részletét magába foglaló egyedi árajánlatot készítünk áttekinthető, követhető fejlesztési fázisokkal. Amikor erre rábólintasz, indul a tervezés és kivitelezés.
 3. Tervezés: A tervezés során pontos specifikációt készítünk. Ez garantálja, hogy a kész weboldal maximálisan az elképzeléseid valósítsa meg. Itt kerül sor a legmegfelelőbb technológia kiválasztására. Megtervezzük a weboldalt, webshop-ot, UI/UX terveket készítünk, és ami a legfontosabb, hogy folyamatosan kommunikálunk veled.
 4. Kutatás: egy egyedi webfejlesztés elképzelhetetlen anélkül, hogy megismernénk azt, hogy mije van a konkurenciának, milyen webes megoldásokat használ. Ami viszont még ennél is fontosabb, hogy felkutatjuk, hogy mire vágyik a célcsoportunk. Hogyan gondolkodnak, milyen kérdéseik, problémáik vannak és természetesen, hogy milyen releváns kulcsszavakat használnak. Ez egyaránt fontos lehet a menüstruktúra, a keresőoptimalizálás és a tartalomfejlesztés szempontjából is.
 5. Design, struktúra és szövegezés: elkészítjük a menütérképet, véglegesítjük a design elemeket és az egyes oldalak szerkezetét az eddigi ismeretek alapján, itt is folyamatosan egyeztetve veled.
 6. Fejlesztés: a Weboldal tényleges programozása, fejlesztése. Itt is az egyes fázisokat folyamatosan nyomon tudod követni. Fontos, hogy a fejlesztés egésze alatt a SEO szempontok illetve az optimalizálás kiemelt figyelmet kapnak.
 7. Tesztelés- tesztelés – tesztelés: ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön csak egy út vezet, és az a tesztelés.
 8. Véglegesítés és átadás: a tesztelést követően eljön az a pont, amikor azt mondhatjuk, hogy elkészült a weboldal. Átadás előtt mindent újra ellenőrzünk, a bővítményektől az analitikai és webmesteri eszközökön át az integrált a platformokig. Majd átadjuk neked az elkészült weboldalad!

Érdekel az egyedi webfejlesztés?

Gyere el személyes konzultációra!

Jelentkezés

Egyedi weboldal készítés előnyei:

 • Összetéveszthetetlen design
 • Határtalan lehetőségek
 • Akármilyen felülettel kompatibilis
 • Bármilyen szolgáltatással összeköthető

Mikor érdemes egyedi weboldalfejlesztésben gondolkodnod?

Abban az esetben ajánlott az egyedi weboldal készítés, ha egy egyedi és komplex dolgot szeretnénk, amikor egy előre gyártott megoldás nem elég. Legyen szó egy egyedi integrációról, vagy egy speciális programról.
Miért nem jó ilyen esetben az előre elkészített sablon választása? Az egyedi webdesign készítés milyen előnyökkel rendelkezik? Lássuk!

Az egyedi webdesign előnyei és hátrányai

Mi az a weboldal sablon?

A weboldal sablon a mások által előre elkészített programok, grafikák összessége. Ebben az esetben nem kell programozni, hanem a meglévő template (sablon) megoldásokból lehet összerakni a weboldalt. Elsőre lehet, hogy csábítóan hangzik, de túlságosan sok buktatója is van. Éppen ezért nem készítünk sablon alapú weboldalt.

A websablon és az egyedi webfejlesztés előnyei- hátrányai

 • Az összetéveszthetetlen design –  kontra tucat megjelenés
  Mindenki szeretne egyedi lenni. Szeretnék, ha a tömeg felfigyelne rájuk. A piacon a versenytársak közül kiemelkedni, igazán emlékezetessé válni pedig nem csak hiúsági kérdés. A bevételnövekedés, a profit múlhat azon, hogy a potenciális vásárlók felismernek-e, emlékeznek-e rád. Az egyedi webdesign ezt adja. A sablonban azonban semmi egyedi nincs. Bármikor előfordulhat, hogy arra ébredsz, hogy a konkurens épp azt a sablont kezdte el használni, mint amit te.
 • Személyre szabott funkciók?
  Az egyedi webfejlesztésnél a funkciókat csak a hatékonyság és vállalkozásod céljai határozzák meg. A sablonoknál azonban csak kompromisszumok vannak. Amíg mások a sablonok megbuherálásával küzdenek, te élvezd a kötetlenség minden előnyét!
 • Első a felhasználó?
  Az egyedi webfejlesztés teret nyit a 100%-ban felhasználóbarát megoldásoknak. Így az elkészült weboldal nem csak látványos, de könnyen használható is egyben. Mind a design, mind a funkciók azt szolgálják, hogy a weboldal könnyen áttekinthető, egyértelmű és logikus legyen. Épp ezért nem szabad elfelejtenünk, hogy a weboldal nem nekünk, hanem a látogatóknak készül.
  A sablon soha nem fog ennyire pontosan a te, illetve a felhasználóid igényeihez igazodni, hiszen a tömegeknek készült, nem neked!
 • Továbbfejlesztés?
  Az egyedi webfejlesztés nem ér véget a weboldal átadásával. Amennyiben olyan ütemben növekszik a vállalkozásod, vagy más miatt van szükség kisebb-nagyobb finomhangolásokra, fejlesztésekre, akkor ez mind megoldható. Egy-egy új funkcióhoz nem kell mindig újabb és újabb weboldalakat készíttetned, hiszen a továbbfejlesztés lehetősége adott. A sablonokat viszont készen veszed, ott már nincs lehetőség a fejlődésre.
 • Weboldal hosszútávra?
  Könnyen felmerülhet az a kérdés, hogy a rohamosan fejlődő, folyamatosan változó világban érdemes-e az egyedi webfejlesztést választani, vagy elég beérned egy sablonnal. Egy egyedi webfejlesztés időtálló megoldás. A kódolás és design is a legmodernebb trendeknek felel meg, így az elavulás miatt sokáig nem kell aggódnod. Arról nem is beszélve, hogy az egyedi webfejlesztés esetében a magas minőség az egyik fő szempont. A minőség pedig mindig divatos – mindig kelendő. Ezzel szemben a sablonok általában már akkor “lejárt lemezek”, amikor alkalmazzák őket. És idővel ez csak rosszabbodik.
 • A kereső a barátod?
  A egyéni webfejlesztés hatalmas előnye, hogy az elkészült weboldal biztosan keresőbarát. Az általunk készített programkód, webstruktúra, grafika, de még a szövegek is keresőbarátok – és ezt mérésekkel tudjuk alátámasztani. A sablonok erre egyáltalán nem fordítanak figyelmet, és nem is értékelik őket jól a keresők.

Mennyibe kerül? Megéri ez nekem?

Egy igényes, egyedi fejlesztésű weboldal nem olcsó. De egy jól működő, pénztermelő weboldal megéri az árát.
Több éves tapasztalunk lehetőséget ad arra, hogy pontosan tudjuk, mire van szükség egy sikeres weboldalhoz. Pontosan tudjuk, hogy miként valósítsuk meg a webes megjelenésed olyan formában, hogy az valóban megérje neked!

Mit garantálunk még a magas minőség mellett? Azt, hogy csak azért kell fizetni, amire szükséged van – nem árasztunk el felesleges, jól hangzó programokkal, funkciókkal és természetesen nincsenek rejtett költségek. Mi nyílt lapokkal játszunk és még a határidőket is pontosan tartjuk!

Az egyedi webfejlesztés egy befektetés, ami csak akkor fog neked megtérülni, ha nem a szakembereken spórolsz. Itt nagyon igaz, hogy „olcsó húsnak híg a leve”. A grafikának nem elég szépnek lennie – a webdesign legújabb irányait kell tükrözniük. A programozáshoz sem ért mindenki – egy profi kell hozzá. A szöveges tartalmak és a tartalomfejlesztés pedig megint egy külön szakma. Egy jó szövegíró munkája elengedhetetlen egy sikeres weboldal készítéskor. Végül pedig a SEO szakértelemre van szükség, hogy a weboldalad a kereső élvonalába kerüljön és a célcsoportod könnyen rátaláljon. És akkor még a tárhelyről nem is beszéltünk.

Ezen feladatok elvégzése speciális szaktudást és tapasztalatot igényel annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legsikeresebb legyen!

A leendő vásárlóid a webes megjelenésed alapján fognak minősíteni. Ragadd meg a figyelmüket, szerezd meg a bizalmukat! Nálunk egy kézben megtalálod a webfejlesztőket, programozókat, a kreatív grafikus brigádot és az online marketing szakértő csapatot. Miért fontos, hogy egy kézben? Mert ez garantálja, hogy az elképzelés tényleg megvalósuljon.

Az ár minden esetben egyedileg, a te cégedre szabva alakul, hogy minden szükséges funkció bekerülhessen, de ne kelljen egy fillérrel sem többet fizetned a szükségesnél.

Cégünk közreműködésével már 800.000 Ft +ÁFA-tól elérhetők egyedi fejlesztések.

 

Gyakori kérdések

Még mindig bizonytalan vagy és kérdésekkel van tele a fejed?
Összegyűjtöttünk néhány kérdés-válasz párt neked, hogy megkönnyítsük a dolgod. De ne feledd, ha még több választ keresel, keress bennünket bátran!

Az új weboldal mennyi idő alatt készül el?

Ez természetesen attól függ, hogy milyen weboldalt szeretnél. A konzultáció során felmerült igényeid alapján már pontosan megmondható, hogy mikor lesz élesíthető az új weboldalad.

Van egy ötletem, de még képlékeny, tudtok segíteni?

Igen! Kollégáink számtalan olyan kérdést tesznek fel neked, amelyekkel a képlékeny elképzelésből egy megvalósítható, pénztermelő weboldal terve rajzolódik ki. Nem is kell tudnod mindenre most még a választ. Ezért vagyunk mi!

Garancia?

A garancia nem más, mint egy működési garancia, ami kiterjed a weboldal  minden funkciójára. Emellett pedig jogtisztasággal kapcsolatos garanciát is vállalunk  a felhasznált elemekre vonatkozóan.

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét a webfejlesztés erejével!

Hasznosnak találta a cikket?