Analytics oktatás

Ügyfeleink között olyan eltökélt, céltudatos vállalkozásokat tudhatunk, akik csak a piacvezetői pozícióval elégedettek!

Az adat az új arany!

De te még mindig csak sejted, hogy jók az adatok, de nem vagy biztos benne, és nem tudod, hogyan használhatnád a kinyert információkat hatékonyan a céged sikerének érdekében?

Itt az ideje, hogy ezen változtass, és megismerd a módszertanokat, hogy a grafikonokból és táblázatokból ne csak a számok nézzenek vissza rád, hanem a mérési módszerek megismerésével módot találj arra, hogy feltérképezd a céged rejtett tartalékait és kinyerd a rendszerből az üzleti döntések meghozásához szükséges releváns információkat! Mindezt akár automatizált riportok segítségével.

Ismerd meg és használd a Google Analytics-et, az egyik legnépszerűbb webanalitikai eszközt, mely bárki számára könnyen elérhető, és akár pár kattintással azonnal beköthető. Mégis sokan nem aknázzák ki a benne rejlő lehetőségeket!

Ha tudásra éhes cégvezető, marketinges, vagy cégtulajdonos vagy, akkor az oktatási szolgáltatásunkat neked találtuk ki. Részletesen feltárjuk az adott hirdetési fiókod hibáit, bevált megoldásokat adunk és egyben feltérképezzük az anomáliákat.

Ne feledd, az analitika az online marketing egyik legfontosabb része! Gondolj csak bele: adatok alapján tervezzük a hirdetési kampányokat és adatok alapján mérjük a teljesítményt is. Egy cég irányításához, vezetői döntések meghozatalához is adatokra van szükséged: Releváns és friss adatokra, a jó időben.
Meghatározó szerepe van a teljes üzleti folyamatra, ezért célszerű, hogy a lehető legpontosabb mérésre törekedjünk. A fals információkra hagyatkozva könnyen rossz döntések születnek, amelyek akár komoly veszteségeket is eredményezhetnek. Ugye ezt te sem akarod?

Az adatok dolgozzanak neked! Mi kell ehhez? Például annyi, hogy Analytics fiókod megfelelően legyen beállítva, és pontos adatokat szolgáltasson feléd, amiket tudsz értelmezni és alkalmazni is. Ez garantálja, hogy nap mint nap egyre jobban megismerd vásárlóid/ügyfeleid vágyait, érzelmeit és legfőképpen az igényeit!

 

Láss tisztán az online térben és tudd meg, mennyi előnyöd származik egy jól beállított Analytics fiókból!

 

Google Analytics céges oktatás

 

Google Analytics oktatás

Google Analytics – adatok a látogatottság mérésén túl

A Google Analytics sokkal több, mint egy eszköz, amivel a weboldalad / webshopod látogatottságát tudod mérni. Ha tudod mérni és értelmezni a kapott adatokat, akkor:

Ezt mind tudja az Analytics – már csak az kell, hogy megszerezd a tudást és te is képes legyél önállóan és magabiztosan megválaszolni ezeket a kérdéseket, és felkutatni a legfontosabb adatokat, meglátni az összefüggéseket a számok mögött!

 

Google Analytics oktatás

Kinek szól az oktatás

Neked szól, ha most ismerkedsz a Google  Analytics felületével, de nem akarsz időt vesztegetni feleslegesen, hanem gyors és a gyakorlatban értékes, használható tudást akarsz. Google Analytics oktatásunkon garantáltan megtudod:

Analytics tréningünk neked való, ha még nem igazodsz ki 100%-osan a Google Analytics bonyolult világában, hiszen az Analytics oktatás után garantáltan biztonsággal navigálsz a különféle jelentések és statisztikák között.

Kifejezetten javasoljuk neked Google Analytics oktatásunkat, ha legalább havi 50.000 egyedi látogatóval rendelkezel, de anomáliát találtál a fiókodban, ezért elengedhetetlen auditáltatni a fiókod beállításait. Értsd pontosan az ok – okozati összefüggéseket, és beszélj egy nyelvet a külsős partnerekkel, marketing szakemberekkel, fejlesztőkkel.

Analytics oktatásunk tananyagát a Te fiókod alapján, és igényeidnek megfelelően alakítjuk ki, így nálunk olyan új információkat kapsz, amit 100 %-ban tudsz szinte azonnal hasznosítani.

Sikerre éhezel? Tűzd ki a célszámokat és jelentkezz az oktatásunkra!

Mi nem félünk a nagy álmoktól, sőt!

Vegyél részt konzultáción!

Jelentkezés

Mit kapsz még a céges oktatás alatt

Az oktatás megadja azt a tudást, amivel önállóan és magabiztosan meg tudod állapítani:

Biztos lehetsz benne, hogy a következőkre is választ kapsz:

Mitől lesz jó egy Analytics-fiók

Mi mindenre jó az, ha jól állítod be az Analytics fiókodat

Hogyan zajlik egy oktatási nap

Először is felmérjük céged Google Analytics fiókját. Erről írásos anyagot kapsz, amit pontról-pontra átbeszélünk. A helyszín pedig csak rajtad áll. Mi rugalmasak vagyunk. Az oktatás történhet budapesti irodánkban, online, vagy akár nálad, a céged telephelyén is.

Biztos lehetsz benne, hogy megéri, hiszen szinte minden fiókban vannak kisebb-nagyobb hibák. A lézer pontosságú mérések pedig a céged növekedésének egyik kulcsa!

Tudtad? A cégek több mint 70%-a nem mér makro konverziókat, pedig így további felhasználókat érhetsz el a fizetett kampányaidnál. Például remarketing lista alapján visszacélozhatod a látogatókat. És még számtalan ilyen tuti tipp vár az oktatáson!

Növeld weboldalad / webshopod és hirdetéseid hatékonyságát újonnan megszerzett, átfogó szakmai tudással, értsd meg a miérteket, és legyen a határ a csillagos ég!

Google Analytics oktatás részletei

 Milyen előnyökkel jár, ha minket választasz

A naprakész tudást piaci tapasztalattal és több éves gyakorlattal rendelkező szakértőktől sajátíthatod el, akik garantáltan a lehető legfrissebb, és legmagasabb minőségű tudást adják át neked olyan formában, hogy azt 100%-ban tudd akár már másnap alkalmazni a céged fejlődésére.

Ami bennünket motivál:

Amiben ügyfeleink segítségére leszünk:

Ki tartja a tanfolyamot

A képzést olyan, havi több millió látogatóval bíró weboldalakon edződött „veterán” tanácsadók tartják, akik nem ijednek meg pár-százezer oldalletöltéstől – még ha az egy órán belül történik, akkor sem!
Kollégáink a legprofibb szakemberek az analitikában, ráadásul az a munkatársunk tartja a képzést, aki az iparágadhoz legközelebb álló tapasztalattal rendelkezik!

Rendelkezünk naprakész tapasztalattal üzemanyag-forgalmazó vállalat honlapjával és információ igényével kapcsolatban; tapasztaltuk már egy országos patikahálózat forgalmának változásait is.
Szakembereinknek köszönheti a pontos mérés lehetőségét egy meghatározó elektronikai és háztartási webáruház, és az iparágában legnépszerűbb CNC marógépek nagykereskedése is!

Mennyi ideig tart az oktatás

Az oktatás időtartama általában 4-8 óra intenzív és interaktív munkát jelent, ezért minden esetben azt kérjük, hogy a résztvevő munkatársak érkezzenek kipihenten!

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét az Analytics oktatás erejével!

Hasznosnak találta a cikket?

Tanácsadó és kivitelező partnerként oroszlánrészt vállalunk az internetes bevételeid maximalizálásában.

A Penge Média az a Magyarországon működő digitális ügynökség, amely az online konverziónövelés valamennyi tényezőjét jól ismeri és alkalmazni is képes!

Ügyfeleinknek nem kell minden területre külön szakértőt toboroznia, a Penge Média összefogja a fizetett hirdetések, keresőoptimalizálás, egyedi  webfejlesztés és a grafikai tervezés menedzseléséhez kapcsolódó feladatokat és saját, szakértő munkatársaival megalkotják az optimális megoldást.

A Penge Média digitális médiastratégiákat fejleszt a legeltökéltebb, fejlődésre vágyó cégek számára. Az elmúlt évek fejlesztései során a mobil és a digitális marketing terén szerzett átfogó tapasztalataink és házon belüli CRO fejlesztéseink nagyban hozzájárulnak a márkák és a fogyasztók közötti hatékony kommunikáció kivitelezéséhez és továbbfejlesztéséhez. A hangsúly mindig a növekedésen és a konverzió növelésén van, nem a rövidtávú teljesítményen! Ezzel a Penge Média segíti a márka hosszú távon fenntartható és folyamatos fejlődését.