Google Cégem

Ügyfeleink között olyan eltökélt, céltudatos vállalkozásokat tudhatunk, akik csak a piacvezetői pozícióval elégedettek!

Neked már tökéletes a Google Cégem profilod?

Nem? Akkor még vannak kiaknázatlan lehetőségeid! Érj el még több ügyfelet profin optimalizált Google Cégem profillal!  Hogyan? Mutatjuk!

Mi az a Google Cégem?

Először nézzük, mi is pontosan az a Google Cégem. Az elmúlt években az internet hatalmas változásokon ment keresztül, ami az online marketinget és a Google-t is érintette. Ha jobban megnézzük, azt látjuk, hogy a Google kiemelt hangsúlyt fektet a felhasználók igényeire, és igyekszik azt a lehető legjobban kielégíteni, ehhez biztosítja az offline üzletekkel – olyan helyszínek számára, amit a felhasználók felkeresnek – rendelkező cégek számára a Google My Business szolgáltatást.

A Google néhány évvel ezelőtt vezette be a My Business, vagy magyarul Google Cégem szolgáltatását, ahol egy adott vállalkozásról a legfontosabb információkat egy helyen látjuk és akár azonnal interakcióba is tudunk velünk lépni, ha éppen ez a cél.

Hol jelenik meg?

Kezdetekben ez a szolgáltatás a vállalkozások Google Térképen belüli jobb láthatóságán akart segíteni. Napjainkban viszont a Google Cégem profil már nem csak a térképen jelenik meg, hanem már a találati oldalon is.

Ez több szempontból is hatalmas előny vállalkozásodnak:

Ezen felül több kiegészítő lehetőség is van, amivel élhetsz Google Cégem fiók tulajdonosként:

Google cégem

 

Miért bízzam rátok a feladatot?

Egy jól beállított Google Cégem fiók optimalizálással több ügyfelet érhetsz el!

“Legjobb eredményünk: egy budapesti kávézó esetében 400-szor több felhasználót értünk el az optimalizálás során, amit a kávézóban háromszoros forgalomnövekedés követett.”

Gyorsaság és egyszerűség. Ez a két vezérelv van gyorsan haladó világunkban, és aki időben lép, az több bevételt realizálhat. A Google Cégem optimalizálást azoknak a cégeknek ajánljuk elsősorban, akiket személyesen keresnek fel az ügyfelei.

Ami bennünket motivál:

Amiben ügyfeleink segítségére leszünk:

Érdekel a Google Cégem optimalizálás? Magasabb fokozatba kapcsolnád vállalkozásodat?

Jelentkezz marketing konzultációnkra!

Jelentkezés

Az alábbi szolgáltatók sokszoros növekedést tudnak elérni a Google Cégem használatával:

A Google My Business szolgáltatásról és a virtuális sétákról további információt találsz a pengemedia.hu weboldalon, valamint olvasd el helyi keresőoptimalizálásról szóló bejegyzésünket.

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét a Google Cégem erejével!


    Hasznosnak találta a cikket?

    Tanácsadó és kivitelező partnerként oroszlánrészt vállalunk az internetes bevételeid maximalizálásában.

    A Penge Média az a Magyarországon működő digitális ügynökség, amely az online konverziónövelés valamennyi tényezőjét jól ismeri és alkalmazni is képes!

    Ügyfeleinknek nem kell minden területre külön szakértőt toboroznia, a Penge Média összefogja a fizetett hirdetések, keresőoptimalizálás, egyedi  webfejlesztés és a grafikai tervezés menedzseléséhez kapcsolódó feladatokat és saját, szakértő munkatársaival megalkotják az optimális megoldást.

    A Penge Média digitális médiastratégiákat fejleszt a legeltökéltebb, fejlődésre vágyó cégek számára. Az elmúlt évek fejlesztései során a mobil és a digitális marketing terén szerzett átfogó tapasztalataink és házon belüli CRO fejlesztéseink nagyban hozzájárulnak a márkák és a fogyasztók közötti hatékony kommunikáció kivitelezéséhez és továbbfejlesztéséhez. A hangsúly mindig a növekedésen és a konverzió növelésén van, nem a rövidtávú teljesítményen! Ezzel a Penge Média segíti a márka hosszú távon fenntartható és folyamatos fejlődését.