Weboldal készítés

Egyedi weboldal készítés

Pár éve ez lehet, hogy még kérdés volt, de ma nem lehet az! Ma csak az a kérdés, hogy elég jó-e a weboldalad…

Olyan weboldalra vágysz, ami megragadja a figyelmet, szép, igényes és nem mellesleg bevételt is termel? Legyen a weboldalad egy igazi vevőszerző gépezet!

Céges weboldalkészítés előtt állsz, vagy a meglevőt alakítanád át? Akkor jó helyen jársz!
Az általunk készített egyedi webhelyek egyesítik a jó megjelenést, a funkcionalitást és garantáltan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.

Ami bennünket motivál:

Amiben ügyfeleink segítségére leszünk

Tudnod kell, hogy az általunk készített webhely:

Akár WordPress alapon készítjük, akár egyedi CMS (tartalomkezelő) rendszerrel, biztos lehetsz az eredményben.  A közös munka során, és azt követően is számíthatsz tanácsadási szolgáltatásunkra. Nem csak weboldaladdal kapcsolatban, de akár arra is, hogy miként szólíts meg új célcsoportot. A webhely készítés árak szinte mindig egyediek és nem biztos, hogy tartalmazzák ezt a szolgáltatást. Amikor kiválasztod a webfejlesztő céget kérdezz rá, hogy a szolgáltatás tartalmazza -e a tanácsadást.

Hiszünk abban, hogy weboldal annyit ér, amennyi bevételt hoz, ezért oldalaink nem csak szépek, de pénzt is termelnek.

Ha szívesen belefognál, de nem tudod, hogyan indulj el, kérj tőlünk tanácsot és építsük fel az általad elképzelt honlapot együtt!

Díjmentes konzultáció

Mi a saját weboldal előnye

Napjainkban, amikor folyton azt lehet hallani, hogy mindenki a képernyőt „bámulja” egész nap, és mindenki szó szerint mindent a weben keres, akkor a webes jelenét nem lehet kérdés. A kérdés inkább csak az, hogy milyen a webes megjelenésed.
Egy minőségi honlap felér egy csúcsértékesítővel. A nap 24 órájában készenlétben áll, hogy terjessze a jó híred és fogadja a potenciális vásárlóid. A webhely egy olyan profittermelő eszköz a kezedben, amit vétek nem kihasználni! Lényegtelen hogy a céged budapesti székhelyű, vagy egy kisebb településen végzi a tevékenységét, hogy B2B vagy inkább B2C fókusszal rendelkezik, egy saját weboldal, tervezése, létrehozása és szerkesztése egyértelműen az egyik legfontosabb dolog, amit 2023-ban tehetsz, ha minél több embert el szeretnél érni.

Előnyök más marketingeszközökkel szemben:

A weboldalnak további előnyei is vannak a marketing eszközökkel szemben. Melyek ezek?

Milyen egy jól működő honlap

A válasz egyszerű: olyan, ami maximálisan a te igényeid szerint működik.
Egy weboldal létrehozása önmagában még nem biztosít szeletet egy iparág piacának tortájából.
Manapság nem az a kérdés, hogy kell-e weblap, hanem az, hogy a weboldalad mennyire hatékonyan termel bevételt, mennyire támogatja az értékesítést.

Ahhoz, hogy a te webes megjelenésed is tökéletes legyen, ássunk kicsit mélyebbre!

Milyen weboldalra van szükségem

Egyszerű kérdésnek tűnik, de nagy bajt tud okozni, ha időben nem tisztázzák. Ne aggódj, mi erre mindig kiemelkedő figyelmet fordítunk. Nézzük, hogy mi a „választék”, mi a különbség és melyiket, mikor, kinek ajánljuk!

HTML5 és CSS3 alapú egyedi programozású statikus weboldalkészítés

Statikus weboldal, melynek lényege, hogy állandó rajta a tartalom – állandó termékek, szolgáltatások. Mit érdemes még tudni a HTML5 és CSS3 alapú egyedi programozású statikus weboldalakról?

Nyílt forráskódú CMS alapú dinamikus weblapkészítés (WordPress, Drupal, Joomla)

Folyamatosan változó tartalom? Akkor ez a neked való! Eddig fejtörést okoztak az újdonságok, frissítések a weboldalon? Vagy egy blog indításán gondolkozol? Ez a megoldás való neked!

Egyedi fejlesztésű CMS rendszer, minden tekintetben a te igényeidre szabva

Szeretnél kitűnni a versenytársak közül? Termékeid, üzleti folyamataid teljesen egyediek? Számodra érték különbözni másoktól?
Akkor csakis az egyedi fejlesztésű CMS rendszert ajánljuk neked!

Újratervezés? Igen!

Már készült egy weboldalad, de nem voltál maximálisan elégedett az eredménnyel, esetleg a honlapfejlesztő nem az elvárt hozzáállást tanúsította az álmaidhoz?
Több az olyan ügyfelünk, akik pórul jártak, és rossz tapasztalatot szereztek egy-egy fejlesztővel történő közös munka kapcsán: nem kapták kézhez a kijelölt határidőre a weboldalukat, amire hosszú hónapokon át vártak, csúnya volt az elkészült design, nem tükrözte a megrendelő ízlésvilágát, stb. Bízd ránk a weblaptervezés, szerkesztés, javítás és karbantartás komplex lebonyolítását, ha szeretnéd elkerülni az efféle komplikációkat!

Mi a 360 Marketing vagyunk! Csak akkor fordulj hozzánk, ha neked fontosak a következők:

Nyomjuk meg együtt a start gombot! Mi így tervezünk gyorsan és hatékonyan honlapot:

Weboldal készítés

Ha szívesen belefognál, de nem tudod, hogyan indulj el, kérj tőlünk tanácsot és építsük fel az általad elképzelt honlapot együtt!

Jelentkezés

Weboldal készítés a maximumon

Számos kifogástalan honlapot és  egyedi rendszert fejlesztettünk már, amikre nem csak mi, de az ügyfeleink is büszkék. Nem véletlenül, hiszen keresőoptimalizáltuk egy mobilon, tablet-en, és asztali számítógépen is tökéletesen megjelenő weboldalt, és mindezt ötvöztük könnyű használhatósággal, gyors betöltődéssel és vonzó design felülettel, sőt kreatív szövegezést is írtunk, így az ügyfeleinknek azzal sem volt gondjuk. Mindeközben folyamatos egyeztetés és kapcsolattartás folyt a háttérben, hogy így az elért eredmény valóban a te elképzelésed megvalósulása legyen. A weboldalad készítése közben pedig jó hangulatban dolgozunk együtt.

Lássuk, ez hogy zajlik a gyakorlatban!

Weboldal készítés lépései

Honlapkészítés lépései

A konzultáció alatt a célok és a funkciók mellett a megjelenés is nagyon fontos szempont. Épp ezért ha van olyan weboldal, ami nagyon tetszik neked, akkor ezt mindenképp itt jelezd. Nem másolunk, de a színek és a hangulat sokat elárul.

Nincs konkrét elképzelésed? Sőt…  Akkor is jó helyen jársz – együtt biztos megtaláljuk a neked való megoldást!

Kenway Real Estate

Kenway Real Estate

A Kenway Real Estate egyedi, testre szabott és esztétikailag lenyűgöző ingatlanokat kínál ügyfeleik számára.
Megtekintem
Várda Garden

Várda Garden

A Várda-Garden 2001 Kft. 2000-ben alakult vállalkozás, mely napjainkban közel 50 főt foglalkoztat 4 telephelyen.
Megtekintem
Tibeko webáruház

Tibeko webáruház

Rendszergazdai szolgáltatást és kiválló minőségű számítógép perifériákat kínáló webáruház.
Megtekintem
Sigfrid Essence

Sigfrid Essence

A Sigfrid Essence termékei természetes összetevőket és aminosavakat is tartalmaznak. Hidratálják és táplálják a bőrt, erősítik a bőr természetes védőrétegét.
Megtekintem
Kibernet

Kibernet

Professzionális tárhelyszolgáltatás és domain regisztráció.
Megtekintem
Mr. Big Hungary

Mr. Big Hungary

Mr.Big kényelmes férfi és női fehérnemű webáruház.
Megtekintem
Szibéria Sped

Szibéria Sped

A Szibéria Sped fő profilja a belföldre és Európa területére történő szállításon túl a volt FÁK országokba és a közel-keletre történő áruszállítás.
Megtekintem
Aurapro Kft.

Aurapro Kft.

Munka-és tűzvédelem korrekt árakon, rejtett költségek nélkül, rugalmasan, munkáltatói érdeket szem előtt tartva, munka-és tűzvédelmi mérnök munkatársakkal.
Megtekintem

Bízd a weboldalkészítést a profikra! Csak Te kellesz hozzá és a csapatunk!

honlapkészítés

Munkánk során 100%-os pénzvisszafizetési és 100% elégedettségi garanciát vállalunk!

Még hezitálsz? Vegyél részt konzultáción!

Jelentkezés

Mennyi ideig tart elkészíteni a weboldalt

Egyszerű kérdés, amire nem ennyire egyszerű a választ. Sőt, látatlanban szinte képtelenség megmondani.
A weboldal elkészítésének időigénye attól függ, hogy milyen weboldalról van szó, milyen funkciókról beszélünk.
Tudjuk, hogy az idő pénz, ezért sem akarjuk rabolni a tiéd – minél előbb felkeresel minket, annál hamarabb tudunk erre pontos választ adni. De azt garantáljuk, hogy a megadott határidőket kőbe véssük és betartjuk!

Ingyenes weboldal vagy egyedi weboldal? Ez itt kérdés…

Az ingyenes nem lehet profi. A profi nem lehet ingyenes…

Ennyivel össze is lehet foglalni. Sajnos az ingyenes weboldalak azon kívül, hogy nem kerülnek pénzbe, sokkal többet nem tudnak. Tucat sablonok, nehezen szerkeszthető grafika, a keresőoptimalizálás pedig nehézkes.

Kutatások azt mutatják, hogy a felhasználók – a leendő vevőid – maximum a kereső első 3-5 oldalát nézik végig. A 127. oldalon lévő ingyenes weboldalak látogatottság épp ezért igen alacsony. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy az ingyenes websablonok mindenki számára elérhetőek – így akár a konkurensednek is lehet épp olyan weboldala, mint neked.

A keresőkben véres harc folyik az első helyekért. A siker alapfeltétele a saját domain név, és a jó belső beállítások megléte. Tapasztalt programozó és marketinges stábunkkal a profi honlapod viszont elérhető, ami a keresők és a felhasználók kedvence is!
Mi tudjuk, hogy a kiváló pozíció nem elég. Nem elég ha megtalálnak, az kell, hogy a profin felépített weboldalad a konverzió felé vezesse a látogatóidat, hogy azok könnyedén vásárlóiddá váljanak. Ez az, amit a honlapkészítés ad.

Több éves weblaptervezési tapasztalatunk biztosítja azt felhasználóbarát, vevőszerző weboldalt, ami egy kifizetődő befektetés.

A weblapkészítés után is számíthatsz a támogatásunkra – az üzemeltetéstől (webtárhely, domain név), a profi látogatószerző technikákon át egészen a konverziómaximalizáló marketing fogásokig. Adott esetben a leghatékonyabb internet marketing eszközökkel is segítségedre lehetünk (pl.: Adwords hirdetések, keresőoptimalizálás, Facebook hirdetés stb).

Tudod, nálunk mindent egy helyen megtalálsz – mert a minőség itt kezdődik.

Honlapkészítés ára

Egy honlapfejlesztési feladat nem kevés időbe és rengeteg szakértelembe kerül – feltéve, ha helyesen közelítjük meg, és az elvárt eredményt tekintjük értéknek.
Ha kiszámolod, hogy mennyi nyereséget termel neked egy olyan weboldal, ami fényévekkel a konkurenseid előtt van, azt gondolom, nem kell tovább ragozni, hogy bőségesen meg fog térülni ez a befektetésed.

Weboldal készítés árak egyedileg, a te cégedre szabva alakul, hogy minden szükséges funkció bekerülhessen, és ne kelljen egy fillérrel sem többet fizetned a szükségesnél.

A weboldal készítés alapdíja, amiért egy egyedi weboldalt kaphatsz nagyságrendileg 350.000 Ft + ÁFA-tól indul.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit jelent a reszponzív weboldal?
A reszponzív weboldal azt jelenti, hogy a weboldal designja és tartalma automatikusan alkalmazkodik a különböző képernyőméretekhez és eszközökhöz. Ez azt jelenti, hogy a weboldal ugyanúgy működik és jól néz ki, függetlenül attól, hogy azt asztali számítógépen, laptopon, táblagépen vagy mobiltelefonon nézik-e.
Milyen weboldalakat készítetek?
Egyedi weboldalakat készítünk, amelyek egyesítik a jó megjelenést, a funkcionalitást és garantáltan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. Weboldalaik reszponzívak, vagyis minden eszközön tökéletesen működnek, és keresőoptimalizáltak, így a Google-ben is jól teljesítenek. Weboldalaikat WordPress alapon vagy egyedi CMS rendszerrel készítjük.
Mi az előnye egy WordpPress alapú weboldalnak?
A WordPress egy rendkívül felhasználóbarát, rugalmas és testreszabható rendszer, amely lehetővé teszi a könnyű tartalomkezelést és számos bővítmény használatát.
Mik a weboldal készítés lépései?
A weboldal készítés folyamata a 360 Marketingnél több lépésből áll: először az igényeket felvesszük és megbeszéljük, majd elküldjük a honlap készítés árajánlatát. Ezután kiválasztjuk és regisztráljuk a domain nevet, és biztosítjuk a webtárhelyet. A következő lépés a látványterv készítése, amit a megrendelő megtekinthet és véleményezhet. Ha szükséges, módosításokat végezünk a terveken. Ezután elkészítjük és feltöltjük a tartalmat, majd elvégezzükk az utolsó finomításokat és a háttérmunkát. Végül átadjuk a kész weboldalt.

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét a weboldal készítés erejével!


    Hasznosnak találta a cikket?