App SEO

Az alkalmazások világa egy rendkívül izgalmas terület. Az mobil alkalmazások piacán azonban kifejezetten komoly verseny van! De van egy jó hírünk. Az applikációk esetében is van lehetőség keresőoptimalizálásra. Meg akarod többszörözni a forgalmat az alkalmazásod számára? Tudd meg most, milyen megoldások állnak a rendelkezésedre az alkalmazásod keresőoptimalizálására! Nagy léptékű előnyök és számtalan új lehetőség – ezt adjuk neked!

Ami bennünket motivál:

Amiben ügyfeleink segítségére leszünk:

ASO – App Store Optimalization

Az App Store Optimalization kifejezést magyarul gyakran használják App store optimalizálás vagy Alkalmazás keresőoptimalizálásnak.

Mint minden keresőoptimalizálás, a folyamat itt is kulcsszókutatással és versenytárselemzéssel kezdődik. Legyen szó akár Apple Store, vagy Google Play alkalmazás keresőoptimalizálásáról, biztos lehetsz benne, hogy ránk számíthatsz – szaktudásunkkal minden lehetőséget lefedünk! App store optimalizáció akkor merül fel cégednél, ha szeretnétek az alkalmazást az elsők között tudni – vagyis organikus forgalmat szeretnétek a legnépszerűbb alkalmazás felületeken.

Ha szeretnéd, hogy az első között legyen az alkalmazásod, akkor kérj ajánlatot tőlünk.

Mi befolyásolja az alkalmazás keresőoptimalizálását

A válasz: a meta adatok.

A Meta adatokra bevált javaslatok a meghatározott kulcsszavak figyelembevételével:

Mobil alkalmazás keresőoptimalizálás

 

Mit kell figyelembe venni az applikáció felületének egyes részein?

 

Alkalmazás keresőoptimalizálásának mérése

Jelenleg a Firebase vagy az Appannie alkalmazását javasoljuk az elemzésére.
Legyen alkalmazásod sikeresebb, érj el még több felhasználót, és növeld a bevételeidet még tovább, és tovább. A sikerhez szakértői tanácsadást nyújtunk neked és az alkalmazás keresőoptimalizálása mellet a teljes üzleti folyamatot végigkövetjük veled! Garantáltan olyan tanácsokkal látunk el, amik az alkalmazásodat sikerre viszik!

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét az App SEO erejével!

Hasznosnak találta a cikket?