SEO tanácsadás

SEO tanácsadás: Azt akarod, hogy az oldalad a felhasználók és a kereső kedvence legyen? Hogy te urald a találati lista első helyét? De még nem látod, érted pontosan, hogy ehhez mi kell?
Jó helyen jársz! A SEO tanácsadással mindenre megkapod a választ!

Csapatunknak több mint 40 szakértői minősítése van, olyan szoftverek használatában mint a Semrush, Ahref vagy Hubspot szoftverek.

SEO tanácsadási szolgáltatásunk neked szól, ha olyan lelkes cégvezető, marketinges, cégtulajdonos vagy, aki ugyan használja a SEO-t cégen belül, vagy alkalmaz külsős ügynökséget erre a feladatra, de nehezen értelmezi a kapott havi riportokat és szeretne hozzáértőbbé válni. Vagy csak tovább akarod javítani weboldalad pozícióját. Tudd meg most, mikor érdemes igénybe venned SEO tanácsadót, hogyan zajlik, és mennyibe kerül a keresőoptimalizálás tanácsadás.

SEO tanácsadás ideális megoldás, legyen szó akár arról, hogy céges weboldal készítés előtt állsz, vagy arról, hogy meglévő weboldalad pozícióját akarod javítani. Vágjunk is bele!

Kinek szól a SEO tanácsadás

Technikai SEO

Megvizsgáljuk és feltérképezzük, hogy a weboldalad / webáruházad technikai megfelelősségét a Google robotok számára megfelelően van-e felépítve.

Tartalmi SEO

A weboldalad tartalma keresőoptimalizálása. A kulcsszókutatás által az adott landing oldal jobb helyezést fog elérni a keresőben.

SEO szövegírás

Keresőoptimalizált szövegírással magasabb minőségű látogatókat és jobb organikus forgalmat fogunk elérni.

SEO stratégia kialakítása

Nagyobb weboldalak vagy webáruházak esetében célszerű előre meghatározni a SEO lépéseit. Legyen szó új weboldal készítéséről vagy teljes SEO auditról.

Havidíjas SEO

Havidíjas SEO segítségével egyedileg kidolgozott lépésekben fogunk együtt dolgozni, így érjük el a közös célokat.

Helyi keresőoptimalizálás

Az ügyfelek felkeresik cégedet, lokális szolgáltatást nyújtasz a céged 1-20 km-es körzetében? Új ügyfelek fognak felkeresni és rendelik meg szolgáltatásaidat.

Alkalmazás SEO

Elkészült az alkalmazásod, megtalálható az Apple Store-ban vagy a Google Play áruházban, de azt szeretnéd ha többen töltenék le az alkalmazást vagy jobb pozícióban legyél egy adott kifejezésre akkor az alkalmazás keresőoptimalizálása segítségedre lesz.

SEO tanácsadás új weboldalkészítés előtt

SEO tanácsadásunk egy remek lehetőség arra, hogy az oldalad már a kezdetektől kiváló eredményekkel indítson minden szempontból, a Google keresőjét is beleértve.

Több éves szakmai tudásunkkal minden egyes részfolyamatot a legnagyobb precizitással követünk végig. Szakértő támogatásunkkal biztos, hogy friss honlapod nemcsak szép, hanem valóban hatékony is lesz az első pillanattól kezdve.

Ahhoz, hogy egy vállalkozás a keresők elejére kerüljön, érdemes már a weboldal készítése előtt gondolni a keresőoptimalizálásra. Így a weboldalad már közvetlenül az elindulása után a maximumot tudja hozni. Később változtatni – a weboldal szövegeit újra megírni, programozni, módosítani az új SEO észrevételek miatt – sokkal költségesebb.

Minimalizáld a weboldalad költségeit, kérj SEO tanácsadást már a weboldalad megalkotása előtt! Kerüld el, hogy újra kelljen készíteni a weboldalad és ezért újból fizetned kelljen a fejlesztőknek, spórolj pénzt és időt!

A cél a Google találati lista csúcsa? Igen!

Szeretnél javítani a weboldalad Google-ben elfoglalt helyezésén? Kérj tőlünk SEO tanácsadást, így pár óra leforgása alatt rengeteg olyan hasznos tippel és ötlettel lehetsz gazdagabb, amikkel hamarabb eléred a kitűzött célokat, a bevételi számokat.

Sajnos rengeteg olyan tartalom érhető el az interneten a keresőoptimalizálásról, ami vagy nem igaz, vagy csak évekkel ezelőtt volt érvényes. Az online marketingnek ez a válfaja változik a legdinamikusabban, így nehéz követni és versenyt tartani az algoritmus frissítésekkel. Mi napi szinten ezzel foglalkozunk, így biztos lehetsz abban, hogy tőlünk csak a valóban aktuális, működő praktikákat és ötleteket fogod hallani.

A SEO tanácsadás mindig személyre szabott, és kizárólag csak a Te vállalkozásodra vonatkozik. Biztos lehetsz benne, hogy az ötletek által meghatározott stratégiáddal nem fog visszaélni a versenytársad, így valódi piaci előnyre teszel szert!

Programozással és analitikával kapcsolatban is nyugodtan fordulj hozzánk!

SEO tanácsadás folyamata

Közös egyeztetéssel kezdődik, ahol meghatározzuk, hogy mire van pontosan szükséged.

A tanácsadás során segítünk:

SEO tanácsadás

SEO tanácsadás

Ami bennünket motivál:

 • Elkötelezett, lojális ügyfelek
 • Kitörési pontok tudatos keresése
 • Mérhető eredmények
 • Hivatástudat
 • Feladatorientált projektmenedzsment
 • Kihívást kereső és szerető partnerek

Amiben ügyfeleink segítségére leszünk:

 • Tulajdonosi szemlélettel állítjuk össze a terved
 • Pontos, gyors kommunikáció az együttműködésben
 • Növekedés tényleges elérése segítségünkkel
 • Határidőre teljesítünk
 • Szakértői csapat a céged hátterében
 • Kreativitás, ami mindig kéznél van
 • A kivitelezést is ránk bízhatod

Keresőoptimalizálás tanácsadás SEO szakértő által

Ha szeretnéd jobban megismerni a SEO legfontosabb irányelveit, akkor tekint meg a Google tanácsait kezdőknek.

SEO tanácsadás ára

Minden cég és szolgáltatási terület egyedi. Az árazás óradíjas elszámolásban történik, és attól függ, hogy mire van szükséged.

Alig várjuk, hogy átadhassuk neked a tudásunk! Érthetően, szakzsargon nélkül, a cégednek releváns példákkal adunk átfogó képet az SEO sokszínű világáról.
A folyamat azért lesz izgalmas, mert a saját cégeden keresztül tanulod meg a tippeket és trükköket. Releváns „best practice” esettanulmányokat mutatunk be, felhívjuk a figyelmedet azokra az eszközökre, amik nálad is beválnak.
Ha felkeltettünk benned a kíváncsiságot, vagy még csak hallottál a SEO-ról és szívesen adnál neki egy esélyt, akkor keress fel minket és vesézzük ki együtt a témát! SEO tanácsadó kollégáink készségesen állnak rendelkezésédre.

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét a SEO tanácsadás erejével!

Hasznosnak találta a cikket?