UNAS Marketing Csomag

UNAS webshop marketing ügynökség

Egy webáruházat sikeressé tenni nem könnyű feladat: sokan küzdenek azzal a problémával, hogy webshopjuk nem hozza a várt eredményeket. Te is ebben a cipőben jársz? Úgy érzed, lehetne élénkebb a forgalom? Esetleg most indítanál webáruházat, és szeretnél jól startolni?

UNAS webáruházadhoz olyan stratégiát kínálunk neked, amivel megsokszorozhatod a vásárlóid számát!

UNAS webáruház – miért jó döntés?

  • Bérelhető, nem kell egy teljesen új webshopot felhúznod
  • Stabil, kipróbált, jól működő rendszer
  • Rengeteg funkcióval bír, ezáltal sok lehetőség foglal magában
  • Azonnal üzemképes, nem kell heteket, hónapokat várnod az indulásra
  • Testreszabható, így a saját ízlésedet láthatod viszont a webshopodban
  • Könnyen kezelhető, nem fogsz elveszni használat közben

Az UNAS szuper alap – mi pedig segítünk, hogy ki tudd aknázni a lehetőségeit!

Fordulj hozzánk bizalommal, ha szeretnéd a jelenlegi forgalmad többszörösét bonyolítani!

Te is szeretnéd tartani a lépést az e-kereskedelem rohamos növekedésével?

Mi évek óta ezzel foglalkozunk: feltérképeztük, kitapasztaltuk a webshop marketing világát, most pedig az a célunk, hogy Neked is segíthessünk a legtöbbet kihozni a webáruházadból.

Olyan marketingkampányokat kínálunk UNAS webáruházadhoz, amelyek kézzelfogható eredményeket hoznak!

A digitális UNAS marketing szolgáltatások teljes skálájával állunk rendelkezésedre:

  • UNAS SEO: ha forgalmat akarsz, az első lépés, hogy légy látható. Ebben segít neked a keresőoptimalizálás (SEO): a Google találati listájának élmezőnyébe repít, hogy ne maradj rejtve a vásárlók elől!
  • UNAS PPC: a PPC, azaz kattintásalapú hirdetések előnye abban rejlik, hogy ha jó a célzás, kis ráfordítással érhetsz el komoly bevételnövekedést. Segítünk olyan PPC-stratégiát kialakítani az UNAS webáruházad számára, amely a Google Ads és a Facebook eszközeit használva a lehető legalacsonyabb költséggel biztosít olyan érdeklődőket, akik jó eséllyel vásárolni is fognak.
  • UNAS MÉRÉSEK: nem megérzésekre alapozzuk az UNAS kampányaidat: mindent mérünk, hogy az eredmények alapján még hatékonyabb lehessen a stratégia! A fejlett mérési módszereink (Google Analytics, Google Tag Manager) segítségével pontosan mérhetjük a kampány minden részének eredményességét, így optimalizáljuk a marketingköltségeidet.
  • UNAS TARTALOMMARKETING: A tartalommarketing egyszerre több fronton segít neked: hozzájárul a keresőoptimalizáláshoz, lehetőséget ad többek közt a célközönség edukálására, a szakértői státusz felépítésére, valamint az ajánlataid kommunikálására. A minőségi tartalmak emelhetnek ki igazán a versenytársaid közül!

Az online vásárlás virágkorát éli, a webáruházak közötti verseny pedig egyre inkább kiéleződik – Te mit teszel, hogy tartani tudd a lépést?

Ha szeretnél nyugodtan hátradőlni, tudván, hogy webshopod a lehető legjobb eredményeket hozza, fordulj hozzánk bizalommal!

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét az UNAS Marketing erejével!

Hasznosnak találta a cikket?