Havidíjas keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás az egyik legnagyobb megtérüléssel bíró online marketing csatorna, mivel a hatását nem csak a kampány ideje alatt érzed, hanem azt követően több hónapon át, vagy akár éveken keresztül is. A SEO-nak az az igazi szuperereje, hogy az innen érkező, vagyis organikus forgalom után nem kell fizetned, mivel a látogatók a Google találati oldaláról kattintanak át. Tudd meg, pontosan mit takar a havidíjas keresőoptimalizálás, és élj vele!

Mit jelent a havidíjas keresőoptimalizálás?

A havidíjas keresőoptimalizálás olyan, mint az edző és sportoló közötti együttműködés, bizalmat és kitartást igényel a honlap üzemeltetője és a SEO szakember között.

Havidíjas keresőoptimalizálás célja?

A havidíjas keresőoptimalizálás célja, hogy a weboldalad / webáruházad a Google keresőben hónapról hónapra jobb eredményt érjen el.
Mit jelent a jobb eredmény a keresőoptimalizálásnál? Jobb helyezést, magasabb átkattintást és új kulcsszavakra való megtalálhatóságot.
Kicsit nézzünk be a jól csengő kifejezések mögé, és nézzük meg, mit jelentenek ezek a gyakorlatban a vállalkozásod számára!

Jobb helyezés?

Például a 3. oldalról (ahol már szinte senki nem találja meg), avagy a 35. helyről az első oldalra való előre kerülést.

Magasabb átkattintás?

A keresőszavadat havonta 1000 felhasználó kereste, de csak 5 kattintott az oldaladra? A módosításoknak köszönhetően ez a szám 200 látogatóra emelkedik, vagyis 40-szer annyi látogatód lesz.

Új kulcsszavakkal való megtalálhatóság?

Bővítjük a kulcsszavak a körét, amelyre megjelensz a keresőben, és ezt addig csináljuk amíg a kiválasztott kulcsszó a Google első találati oldalon, majd a TOP 3 helyezésbe kerül. Növeljük keresőszavaid számát és minőségét például szinonima kifejezésekkel, vagy kapcsolódó kifejezésekkel. Minden piac más, egyes piacokon könnyebb, máshol nehezebb a verseny – de mindenhol van lehetőség jobb eredményeket elérni!

Ami bennünket motivál:

 • Egy kézben akarja tudni a fejlesztést, tanácsadást és kivitelezést
 • Maximalista ügyfelek
 • A lehetőségek folyamatos keresése és megragadása
 • Folyamatos innováció az ügyfél oldalán
 • Megbízható, partneri együttműködés

Amiben ügyfeleink segítségére leszünk:

 • Növekvő forgalom, az átgondolt SEO stratégia által
 • Pontos, gyors kommunikáció az együttműködésben
 • Növekedés tényleges elérése segítségünkkel
 • Szakértői csapat a céged háttérben
 • Garanciát vállalunk a munkánk eredményére
 • Megvalósítjuk a közös célokat

Milyen feladatokat takar a havidíjas keresőoptimalizálás?

Ez minden piaci szereplő esetében, így nálad is egyedi. Ahhoz, hogy az elvárt eredményt tudjuk hozni a keresőoptimalizálás segítségével, több dolgunk is van, ami így néz ki:

Szeretnél többet tudni a SEO-ról? Mi a keresőoptimalizálás oldalunkon részletesen megismerheted miben segít vállalkozásodnak a SEO, ha többre vágysz akkor tudd meg, hogy fog zajlani a keresőoptimalizálás tanácsadás.

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

Gyorsan, precízen, kiszámítható módon és jó hangulatban. Folyamatosan tájékoztatást kapsz arról, hogy éppen milyen fázisban tart a munka és éppen milyen feladatokon dolgozunk, illetve a Te munkádban is folyamatos támogatást nyújtunk! Tanulj nálunk személyre szabott keresőoptimalizálás oktatást.

Miért a 360 marketing ügynökséget válaszd keresőoptimalizálásra?

A válasz egyszerű. Azért, mert online marketing ügynökségként olyan eredményeink vannak a keresőoptimalizálásban is, amikre büszkék vagyunk és magukért beszélnek. SEO szakértők vagyunk, akik a teljes marketing tevékenységedet komplexen kezelik. Átlátjuk az összefüggéseket a keresőoptimalizálás, fizetett hirdetési kampányok (Google AdsFacebook hirdetés, Instagram hirdetések ) és webfejlesztés területén, ezért azokat a megoldásokat alkalmazunk, amik neked a legjobban megtérülnek.

Lépéselőnyt szerzünk neked a versenytársaiddal szemben, programozási és online marketing tanácsadás nyújtunk, ami megsokszorozza a hatékonyságodat! Jól hangzik?

A havidíjas keresőoptimalizálás egy marketing eszköz, ami ha jól csinálod, könnyen az online marketing stratégiád és egyben a bevételed egyik alapkövévé válik. Közös munkával elérjük azt, hogy a weboldaladra akkor is potenciális ügyfelek érkezzenek, amikor éppen nem futtatsz semmilyen online, vagy offline hirdetést és csak pihensz. Spórolj pénzt és időt, amit utána ha visszaforgatsz a weboldaladba, biztos, hogy kimaximalizálod annak hatékonyságát!

Ahogy a Himaláját, úgy a találati oldalak csúcsát sem lehet csupán pár nap alatt elérni. A SEO egy hosszú távú befektetés, ami sok energiát és szaktudást igényel, viszont sokszorosan megtérül és hosszú távon is képes a profittermelésre.

Több cégvezető van, aki szeretne sikerdíjas keresőoptimalizálást, hiszen manapság már mindenre lehet garanciát kapni. Itt azonban ez a modell nem működőképes, hiszen a SEO-zás egy folyamat, mely során az eredmények nem azonnal jönnek, hanem exponenciálisan. Minden egyes helyezés javulásával megtöbbszörözzük a forgalmadat.

A keresőoptimalizálás egy verseny. Hasonló, mint egy Forma 1-es futam, ahol a végeredmény nem csak a pilótán, hanem az autón, a csapaton és nem utolsó sorban a többi versenyzőn is múlik.

A fent említett tényezők miatt nem vállalunk sikerdíjas keresőoptimalizálást, csakis havidíjas keresőoptimalizálást, amit azoknak a vállalkozásoknak ajánlunk, akik szeretnék a profitjukat folyamatosan növelni és hosszú távú együttműködő partnert keresnek.

Havidíjas SEO mennyibe kerül?

A keresőoptimalizálás ára az oldalad típusától és a versenytől is függ. Nem árulunk zsákbamacskát.

A havidíjas keresőoptimalizálás ára havi 100 ezer forint +ÁFA-tól indul és legalább 6 hónapos előfizetéssel vehető igénybe.

A tapasztalataink azt mutatják, hogy ügyfeleinknek 8-10-szeres megtérülést jelent a keresőoptimalizálásba fektetett befektetés. Te bevállalod ezt a megtérülést?

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét a havidíjas keresőoptimalizálás erejével!

Hasznosnak találta a cikket?