Alapítványi Marketing Csomag

Civil szervezet és alapítványi marketing

A nonprofit szervezetek helyzete speciális a marketingben, ők ugyanis általában nem tudnak komoly pénzeket fordítani a hirdetésekre. Ennek ellenére természetesen van számukra megoldás, amivel jelentősebb összegek elköltése nélkül tudnak sok embert elérni.

Természetesen ahhoz, hogy ez működjön, ismerni kell az online marketing eszközeit és lehetőségeit, ugyanis vannak olyan lehetőségek, amik ingyenesek, vagy minimális ráfordítást igényelnek – csak tudni kell, hol keressük őket!

Ingyen hirdetések nonprofit szervezeteknek – tényleg van ilyen?

Tudtad, hogy kifejezetten nonprofit szervezetek számára léteznek ingyenes hirdetési lehetőségek? A Google Ad Grants programja például ilyen, keretet biztosít az AD GRATS minősítéssel rendelkező alapítványoknak arra, hogy a Google Ads felületén hirdessenek. Nem is keveset: havi 10 000 $ a büdzsé!

Így pedig máris van lehetőség PPC hirdetéseket alkalmazni, amik a leggyorsabban képesek nagy forgalmat terelni egy oldalra.

Ezen kívül persze ki lehet használni olyan marketingcsatornákat is, amik organikus eléréseket tudnak biztosítani: tartalommarketing, SEO, social media marketing stb.

Alapítványi Marketing Csomagunkkal segítünk a nonprofit szervezeteknek

Kifejezetten alapítványok számára összeállított marketing csomagjainkkal segítünk abban, hogy a lehető legkisebb ráfordítással sikerüljön eredményeket produkálni az online marketing ringjében.

Mit tartalmaz a csomag?

  • Segítünk bekerülni a programba
  • Kezeljük a Google Ads hirdetéseket, levezényeljük a keresési kampányokat
  • A Google Analytics segítségével folyamatosan mérjük az eredményeket, hogy szükség esetén változtathassunk a stratégián – a méréshez az alapbeállításokat ingyenesen végezzük!

Alapítványi marketing csomagunk árát a nonprofit szervezetek kisebb büdzséjéhez igazítottuk, így havi 30.000 Ft-ért vesszük a kezünkbe az Alapítvány Google marketingjét!

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét az Alapítványi Marketing csomag erejével!

Hasznosnak találta a cikket?