Online marketing tanácsadás

Gyakorlatias, digitális marketing konzultáció
Jelentkezés

Megtalálni azt az ötletet, munkát, céget, amit szenvedéllyel építgetsz nap mint nap, nagy szerencse. A vállalkozást fejleszteni pedig kihívás és még nagyobb felelősség. Tudjuk, hogy folyamatos fejlődés mellett teszed le a voksodat, a szaporodó feladatok mellett rövid időn belül szembetalálhatod magad a multitaskinggal, ami miatt elaprózódsz a mindennapokban. Éppen ezért, céged további fejlődése érdekében, a kihívást jelentő körülmények között, szakemberhez kell fordulnod.

Az egy órás marketing tanácsadás alatt megfogalmazzuk céged kiaknázatlan lehetőségeit és új utakat mutatunk neked, természetesen figyelembe véve a kitűzött céljaidat és lehetőségeidet.

Lépést tartani az aktuális trendekkel óriási feladat, de kihagyhatatlan lépés, ezért csapatunk ebben is segít Neked.

Kivel fogsz beszélni?

G. Nagy LászlóA konzultáció során beszélgetőtársad G. Nagy László tulajdonos, aki online marketing szakember, több mint 15 éves tapasztalattal. Céged számára olyan konverzióra optimalizált megoldásokat mutat majd, melyekre lehet nem is gondoltál eddig. A konverzió az a célszám, amire az online marketing kampányaid teljesítményét mérjük (pl: egy webshopnál maga vásárlás). László közép-, és nagyvállalatokra specializálódva eddig olyan cégeknek segített elérni dédelgetett céljaikat, mint a Pingvin Patika, E-maki, Aranymagyarország, és dolgozott együtt olyan ügyfelekkel, mint a Provident, vagy a Vichy. Elsősorban szakmai tudása stratégiai gondolkodásban erős, napi szinten auditokat végez, ahol elengedhetetlen a komplex gondolkodás és a hosszú évek tapasztalata. Minden konzultáción a hatékonyságra törekszik, korrekt partner és a földön jár.

Jelentkezés

Mi történik a konzultáción?

G. Nagy László átbeszéli Veled a meglátásaidat, és a cégedre szabott megoldásokat, javaslatokat kínál. Felméri, hogy hol tartasz a vállalkozásoddal és milyen potenciált rejt magában a céged. Felhívja a figyelmedet arra, hogy a cégedben mi a legnagyobb érték, milyen problémád van és arra fordítja a fennálló időt, hogy segítő kezet nyújtva felvázolja a közös munka mérföldköveit és hozadékait. A konzultáció után pedig elkezdődhet a valós munka, amikor is veled kéz a kézben, 360 fokos marketing eszközökkel eléritek a kitűzött célokat.

Mikor kérj konzultációt?
  1. Stratégiai marketing, vagy ha nincs marketing stratégiád, vagy elavult a meglevő,
  2. A márkádnak (újra)pozicionálásra van szüksége,
  3. Ha van weboldalad, de növelni szeretnéd az oldaladra látogató felhasználók számát keresőoptimalizálás és user journey kiépítésével , vagy újat weboldalt/ webshopod szeretnél létrehozni, ami a kitűzött céljaid elérését szolgálja,
  4. Google Ads és Facebook hirdetéseket indítanál, vagy a meglevőket írnád felül,
  5. Oktatásra van szükséged céges szinten online marketing témában – SEO, PPC, Analitika, stb.
  6. Ha a méréseid nincsenek jól beállítva, vagy nem tudod értelmezni a kapott eredményeket.

Jelentkezés

Miközben időt és pénzt spórolunk neked, egyúttal a bevételedet is növeljük! Online marketing eszközökkel és a 3P (people, process, product) segítségével felpörgetjük a vállalkozásodat a vállalt határidő alatt. Olyan lépéselőnyre teszünk szert, amire minden vállalkozásnak, így neked is, szükséged van! A cégednek személyre szabott stratégiát alkotunk, ami hosszú távon az egekbe repíti a bevételeidet és meghozza a várt eredményeket! Ahogy növekedik a céged és terjeszkedsz (akár külföld felé), a mi szolgáltatási portfóliónk is növekedik, így a cél közös. Fogjuk a kezedet minden lépésnél és a rendelkezésedre állunk, ha szükséged van ránk. Bennünk egy rugalmas csapatra találsz! Lépést tartunk a trendekkel és vérfrissítést viszünk a vállalkozásodba! Légy bátor innovátor és előzd meg a versenytársaidat azzal, hogy elsőként alkalmazod az újításokat!

Erős szakmai csapatunk teljeskörű szolgáltatást nyújt a céged számára.

A teljes brand-edet kezeljük: megtervezzük a márkád felépítését, értékesítési csatornáit, módszereit, konverziós pontjait és ezt online marketing eszközökkel meg is valósítjuk. Egy helyen kapsz marketing tanácsadást, választ a keresőoptimalizálással kapcsolatos kérdéseidre, Google Ads és Facebook hirdetések kezelését vállaljuk, de a webfejlesztés, webáruház készítés és UX tanácsadást is ugyan olyan profi módon látjuk el, mint az előző szolgáltatásokat. Csapatunk erős grafikai tervezésben is, így egy komplett, mindenre kiterjedő konverziót szem előtt tartó vállalkozás fogja segíteni a munkádat, vállalkozásodat.

Vedd igénybe az ingyenes konzultációt, és jelentkezz most! Töltsd ki az ingyenes marketing tanácsadás jelentkezési lapot, ezután kollégánk keresni fog időpont egyeztetés céljából, amire sor kerülhet online, vagy akár személyesen az irodánkban. 1089 Budapest, Bláthy Ottó utca 4 szám alatt.

Amiért szeretnek velünk dolgozni

"Azokkal szeretek együtt dolgozni, akiknél minden zökkenőmentesen halad. Ha akad is zökkenő, akkor 100%-ig a megoldásra fókuszálnak. Folyamatosan karban tartják az Emaki.hu google hirdetéseit, kezelik a Facebook kampányait és a SEO eredmények is magukért beszélnek. "
Stróbl Balázs
Stróbl Balázs
ESBR
"Konstruktív ötletekben gazdag és kreatív megoldásokkal rendelkező cég. Csak ajánlani tudom!"
Járási Tamás
Járási Péter
MCDSZ
"A kommunikáció az ügynökséggel gyors volt és hatékony. Segítőkész, hozzáértő csapat."
Beleznai Orsolya
Beleznai Orsolya
Wagner Solar

Jelentkezem ingyenes konzultációra!

Kérem a következő elérhetőségéken vegyétek fel velem a kapcsolatot:
    Büszkénk vagyunk rá, hogy ők is minket választottak