Online marketing tanácsadás

Gyakorlatias, digitális marketing konzultáció
Jelentkezés
Ingyenes tanácsadás

Megtalálni azt az ötletet, munkát, céget, amit szenvedéllyel építgetsz nap mint nap, nagy szerencse. A vállalkozást fejleszteni pedig kihívás és még nagyobb felelősség. Tudjuk, hogy folyamatos fejlődés mellett teszed le a voksodat, a szaporodó feladatok mellett rövid időn belül szembetalálhatod magad a multitaskinggal, ami miatt elaprózódsz a mindennapokban. Éppen ezért, céged további fejlődése érdekében, a kihívást jelentő körülmények között, szakemberhez kell fordulnod.

Az egy órás marketing tanácsadás alatt megfogalmazzuk céged kiaknázatlan lehetőségeit és új utakat mutatunk neked, természetesen figyelembe véve a kitűzött céljaidat és lehetőségeidet.

Lépést tartani az aktuális trendekkel óriási feladat, de kihagyhatatlan a folyamatos fejlődéshez, ezért csapatunk ebben is segít Neked.

Kivel fogsz beszélni?

G. Nagy LászlóA konzultáció során beszélgetőtársad G. Nagy László tulajdonos, aki online marketing szakember, több mint 15 éves tapasztalattal. Céged számára olyan konverzióra optimalizált megoldásokat mutat majd, melyekre lehet nem is gondoltál eddig. A konverzió az a célszám, amire az online marketing kampányaid teljesítményét mérjük (pl: egy webshopnál maga vásárlás). László közép-, és nagyvállalatokra specializálódva eddig olyan cégeknek segített elérni dédelgetett céljaikat, mint a Pingvin Patika, E-maki, Aranymagyarország, és dolgozott együtt olyan ügyfelekkel, mint a Provident, vagy a Vichy. Elsősorban szakmai tudása stratégiai gondolkodásban erős, napi szinten auditokat végez, ahol elengedhetetlen a komplex gondolkodás és a hosszú évek tapasztalata. Minden konzultáción a hatékonyságra törekszik, korrekt partner és a földön jár.

Jelentkezés

Miben fog segíteni a marketing tanácsadás?

Stratégia

Vállalkozásod megismerését követően alaposan kielemezzük a szolgáltatásodat, termékeidet, arculati elemeidet, felhasználói közönségedet, potenciális vásárlóidat és hogy mely csatornákon érdemes kommunikálnod.

Márka

Ezután a cég arculatának sajátosságainak is megbeszéljük, beleértve a márkaértékeket, USP-ket, vizuális és egyéb arculati elemeket.

Weboldal és közösségi média felépítése

Áttekintjük az online marketing eszközeidet, melyekbe beletartozik a vállalkozásodhoz kapcsolódó összes weboldal, landing oldalak, valamint közösségi média profilok.

Hirdetés

Megvizsgáljuk a hirdetési fiókokat is, úgy mint a Google Ads, Facebook, Instagram, Linkedin, TikTok, Twitter, Pinterest.

Webanalitika - Statisztika

Felülvizsgáljuk az adatgyűjtési rendszereidet is, valamint új mérési pontokat vázolunk fel, melyek tovább segítik majd az tranzakciók növekedését, és a felhasználói viselkedés megértését.

Milyen adatokat érdemes megadnod a jelentkezés folyamán?

Először töltsd ki az űrlapot a gombra kattintva, ezek után pedig felvesszük veled a kapcsolatot telefonon, vagy emailben. A lehető legtöbb releváns információt add meg az űrlapnál, hogy minél jobban fel tudjunk készülni már az első megbeszélésre. Melyek ezek az információk?

 • Mivel foglalkozik a céged, miket értékesítesz és melyek a legfontosabb termékeid?
 • Milyen marketing eszközeid vannak? (weboldalak, közösségi média profilok, hirdetési felületek)
 • Van felállítva valamilyen statisztika gyűjtő szoftver? (Google Analytics)
 • Hogyan történik a statisztikai adatok kiértékelése?

Ha ezekre mind választ adsz, akkor már egy tiszta képet fogunk kapni a vállalkozásod állapotáról. Ha nem tudsz ezekre válaszolni, akkor is mindenképpen jelentkezz, mivel a tanácsadás keretén belül ezen kérdésekre is időt fordítunk.
Az űrlap kitöltése után G. Nagy László fogja felvenni veled a kapcsolatot (a kitöltést követő 2-3 napon belül) és vagy a IX. kerületben található irodánkban, vagy online tartjuk meg a marketing tanácsadást, melynek időtartama 1 óra.

Címünk: 1089 Budapest, Bláthy Ottó utca 4. 3 emelet

Mennyibe kerül az online marketing tanácsadás?

Marketing tanácsadás ára: 25.000 Ft/óra.
Ez az ár magában foglalja az előzetes felkészülést, valamint egy óra személyre szabott konzultációt. Ráadásul egy 25.000 Ft értékű kedvezményt is kínálunk, amelyet a 360 Marketing további szolgáltatásaira válthat be. Így, ha bármilyen más projektre szerződik velünk, az első online marketing tanácsadás lényegében ingyenes lesz.
Foglald le az első konzultációs időpontját, és szerezze meg a 25.000 Ft-os kedvezményt a 360 Marketing szolgáltatásaira.

Foglalj időpontot most!


Mi történik a konzultáción?

G. Nagy László átbeszéli Veled a meglátásaidat, és a cégedre szabott megoldásokat, javaslatokat kínál. Felméri, hogy hol tartasz a vállalkozásoddal és milyen potenciált rejt magában a céged. Felhívja a figyelmedet arra, hogy a cégedben mi a legnagyobb érték, milyen problémád van és arra fordítja a fennálló időt, hogy segítő kezet nyújtva felvázolja a közös munka mérföldköveit és hozadékait. A konzultáció után pedig elkezdődhet a valós munka, amikor is veled kéz a kézben, 360 fokos marketing eszközökkel eléritek a kitűzött célokat.

Mikor kérj konzultációt?
 1. Stratégiai marketing, vagy ha nincs marketing stratégiád, vagy elavult a meglevő,
 2. A márkádnak (újra)pozicionálásra van szüksége,
 3. Ha van weboldalad, de növelni szeretnéd az oldaladra látogató felhasználók számát keresőoptimalizálás és user journey kiépítésével , vagy újat weboldalt/ webshopod szeretnél létrehozni, ami a kitűzött céljaid elérését szolgálja,
 4. Google Ads és Facebook hirdetéseket indítanál, vagy a meglevőket írnád felül,
 5. Oktatásra van szükséged céges szinten online marketing témában – SEO, PPC, Analitika, stb.
 6. Ha a méréseid nincsenek jól beállítva, vagy nem tudod értelmezni a kapott eredményeket.

Jelentkezés

Miközben időt és pénzt spórolunk neked, egyúttal a bevételedet is növeljük! Online marketing eszközökkel és a 3P (people, process, product) segítségével felpörgetjük a vállalkozásodat a vállalt határidő alatt. Olyan lépéselőnyre teszünk szert, amire minden vállalkozásnak, így neked is, szükséged van! A cégednek személyre szabott stratégiát alkotunk, ami hosszú távon az egekbe repíti a bevételeidet és meghozza a várt eredményeket! Ahogy növekedik a céged és terjeszkedsz (akár külföld felé), a mi szolgáltatási portfóliónk is növekedik, így a cél közös. Fogjuk a kezedet minden lépésnél és a rendelkezésedre állunk, ha szükséged van ránk. Bennünk egy rugalmas csapatra találsz! Lépést tartunk a trendekkel és vérfrissítést viszünk a vállalkozásodba! Légy bátor innovátor és előzd meg a versenytársaidat azzal, hogy elsőként alkalmazod az újításokat!

Erős szakmai csapatunk teljeskörű szolgáltatást nyújt a céged számára.

A teljes brand-edet kezeljük: megtervezzük a márkád felépítését, értékesítési csatornáit, módszereit, konverziós pontjait és ezt online marketing eszközökkel meg is valósítjuk. Egy helyen kapsz marketing tanácsadást, választ a keresőoptimalizálással kapcsolatos kérdéseidre, Google Ads és Facebook hirdetések kezelését vállaljuk, de a webfejlesztés, webáruház készítés és UX tanácsadást is ugyan olyan profi módon látjuk el, mint az előző szolgáltatásokat. Csapatunk erős grafikai tervezésben is, így egy komplett, mindenre kiterjedő konverziót szem előtt tartó vállalkozás fogja segíteni a munkádat, vállalkozásodat.

Vedd igénybe az ingyenes konzultációt, és jelentkezz most! Töltsd ki az ingyenes marketing tanácsadás jelentkezési lapot, ezután kollégánk keresni fog időpont egyeztetés céljából, amire sor kerülhet online, vagy akár személyesen az irodánkban. 1089 Budapest, Bláthy Ottó utca 4 szám alatt.

Amiért szeretnek velünk dolgozni

"Azokkal szeretek együtt dolgozni, akiknél minden zökkenőmentesen halad. Ha akad is zökkenő, akkor 100%-ig a megoldásra fókuszálnak. Folyamatosan karban tartják az Emaki.hu google hirdetéseit, kezelik a Facebook kampányait és a SEO eredmények is magukért beszélnek. "
Stróbl Balázs
Stróbl Balázs
ESBR
"Kiváló emberi, és munkakapcsolat. Gyors megoldások. Ügyfélközpontú hozzáállás. Mi kell még?"
G. Fehér Marianna
G. Fehér Marianna
Pingvin Patika
"Konstruktív ötletekben gazdag és kreatív megoldásokkal rendelkező cég. Csak ajánlani tudom!"
Járási Tamás
Járási Péter
MCDSZ

Jelentkezem ingyenes konzultációra!

Kérem a következő elérhetőségéken vegyétek fel velem a kapcsolatot:
  Büszkénk vagyunk rá, hogy ők is minket választottak

  Kinek ajánljuk az ingyenes marketing tanácsadást?

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Mit tartalmaz a marketing tanácsadás?
  A tanácsadás tartalmazza a felkészülést, vállalkozásod és versenytársaid megértését, feltérképezését, a használt és potenciálisan jövedelmező marketing csatornák vizsgálatát, weboldalad technikai felülvizsgálatát és konverziós pontjaid meghatározását, vizsgálatát. Ezután egy 1 órás tanácsadás keretén belül elmondjuk az ötleteinket, min lenne érdemes fejleszteni és milyen marketing csatornákon lenne javasolt folytatni a kampányokat. Ez idő alatt természetesen bármilyen kérdést feltehetsz.
  Mire elég az 1 óra?
  Át fogjuk tudni beszélni a vállalkozásodat, a versenytársakat, milyen marketing eszközöket használsz és milyen konverziós pontokat figyelsz. Ezután tanácsot adunk a szakértelmünk alapján, hogy mire lenne szükséged a további fejlődéshez. A tanácsadás idejébe nem fér bele új PPC hirdetések feladása, tervezése, konverziós pontok technikai felállítása, weboldal javítása, vagy tartalmak feltöltése.
  A tanácsadáson kívül tudunk még segíteni?
  Természetesen. A tanácsadás csak a kezdet, kivitelezésben is tudunk segíteni. A weboldalunkon megtalálod, hogy mely marketing eszközökkel foglalkozunk, de röviden leírva, mindenben tudunk segíteni, ami online marketing és az offline marketingben területén is jártasak vagyunk.
  Miért bízd ránk a marketing tevékenységeket?
  Számos előnye van, hogy kiszervezd a marketinget. Az egyik, hogy szakértő csapatunk rengeteg mindent látott már, így biztosan tudunk megoldást nyújtani a problémáidra. A legjobb marketing szoftvereket használjuk naponta, melyek összköltsége több százezer forint havonta. Lelkesek vagyunk, imádunk segíteni az ügyfeleinknek, és látni a havi kimutatásoknál, hogy mekkora mértékben nőnek az eladások és a látogatások.
  Képzéseket is tartotok?
  Igen, marketing képzéseket is tartunk, legyen szó SEO-ról, PPC-ről, analítikáról és konverziós pontok felállításáról.
  Miért minket válassz?
  Több, mint 20 éve vagyunk jelen az online marketing világában, így szinte már mindent láttunk és tapasztaltunk. Szakértő csapatunk professzionális megoldásokat nyújt, legyen szó SEO-ról, PPC-ről, weboldal készítésről, marketing stratégia kialakításáról és még offline marketingről is.