Karrier

Karrier online marketing ügynökségnél

Csatlakozz a csapatunkhoz! Építs karriert nálunk!

Folyamatosan fejlődünk, ezért mindig szükségünk van új csapattagokra, akikkel együtt építjük ügyfeleink eredményeit.

Hiszünk benne, hogy egymás tisztelete, elismerése mellett a humor és az őszinte kommunikáció visz minket előre, együtt, csapatként.

Kik vagyunk

A Penge Média egy all-in-one, adatvezérelt, online stratégiai marketing ügynökség innovatív szemlélettel, professzionális munkavégzéssel és kreatív hozzáállással felvértezve.

Ügynökségünk a fizetett hirdetésektől a keresőoptimalizáláson át, a tanácsadástól a kreatívok készítésén és a kampányokon keresztül, egészen a webfejlesztésig ügyfeleink rendelkezésére áll.

Fontos számunkra a valódi partnerség, munkánk elismerése. Ügyfeleinkkel a szakmai egyeztetéseken túl, emberileg is jó kapcsolatot ápolunk, megbízunk egymásban.

A csapat

Kis csapatunk, leginkább home office-ban dolgozik, jól szervezett folyamatokkal, PM eszközzel tartjuk egyben az egészet. Ha kedved támad az irodában dolgozni, ezt is megteheted, sőt, még kis házi kedvencedet, kutyádat, macskádat is szívesen látjuk. Jó humor, pozitív attitűd és őszinte együttműködés jellemez minket, összetartunk és támogatjuk egymást mindenben.

Irodánk

Zöldövezetben a Népligetben, családias hangulatú, barátságos környezetben van az irodánk, ami szintén jó kedvre hangol minket, ha épp itt dolgozunk. A közelben jó kis menzák és brainstorminghoz kiváló zöld területek is vannak.

Eszközök

Dell, Lenovo laptopok, Iphone okostelefon és a munkánkhoz szükséges fizetős szoftverek segítenek minket, hogy minél hatékonyabbak legyünk.

Érdekel egy online marketing állás?

Ha pont nem találsz hozzád illő pozíciót, de szeretnél csapatunk tagja lenni, küldd el önéletrajzod és felvesszük veled a kapcsolatot. Első körben mindig ebből az adatbázisból dolgozunk, ha megnyílik egy új állás nálunk.

Marketinges állás

 


Korábbi állásajánlataink

A pozíciót jelenleg betöltötték. Érzed magadban az elhivatottságot? Jelentkezz! Folyamatosan keressük az új tehetségeket a csapatunkba.