Hirdetéskezelési tanácsadás

Ügyfeleink között olyan eltökélt, céltudatos vállalkozásokat tudhatunk, akik csak a piacvezetői pozícióval elégedettek!

Ha igen, akkor jó helyen jársz!

A hirdetéskezelés elsőre egyszerűnek tűnik, de ha komplex rendszereket alkalmazol, akkor könnyen hiba csúszhat a gépezetbe. Nem gond, ha elakadtál, van megoldás! Csak egy külső szakértő kell, aki friss szemmel rávilágít a további lehetőségekre. A hirdetéskezelés tanácsadáson gyors, szakszerű támogatást kapsz, amely garantáltan meghozza a várt eredményeket.

Külső partnert alkalmazol a hirdetéskezelésre, de tudni akarod, hogy biztosan 100%-osan végzi-e a munkáját? A hirdetéskezelési tanácsadás auditálásként, vagy validálásként is tökéletesen megállja a helyet.

Hirdetéskezelési tanácsadás

Hogyan zajlik a hirdetéskezelési tanácsadás?

A tanácsadást az esetek nagy részében oktatás előzi meg. Ezt követően majd az online kampányaidat vizsgáljuk át részletesen, csak ezt követően érkeznek a javaslatok a jobb eredmények elérése érdekében. Akár több alkalommal is le tudunk ülni és átbeszélni a kérdéseidet, kiértékelni az aktuális projekteket. Tekinthetjük ezt egyfajta nyomon követésnek, ahol mi leszünk a szárnysegédeid a sikerhez vezető úton!

A hirdetéskezelési tanácsadásról természetesen részletes írásos anyagot kapsz, amit pontról pontra kivesézünk.
A helyszín pedig csak rajtad áll. Az egyeztetés történhet telefonon, online, vagy személyesen egy kávé mellett budapesti irodánkban, vagy akár nálad, a céged telephelyén. Ebben rugalmasak vagyunk!

Ami bennünket motivál:

Amiben ügyfeleink segítségére leszünk:

Tanácsadás helyett inkább ránk bíznád a kampányok kezelését?

Erre is van lehetőség. A Facebook marketing tanácsadás – hirdetéskezelés csomag része alapvetően, hogy javaslatokat teszünk módosításokra, új kreatívokra, hirdetési formátumokra, kampányokra, hirdetés tesztelésre is. Akár arra is, hogyan lehetne javítani a „landing page” hatékonyságán („landing page” az az oldal, ahova a felhasználó a hirdetésből érkezik).

Folyamatosan monitorozzuk azokat az új és régi lehetőségeket a kampány egészét tekintve, amik a céged növekedését segítik elő.
Mivel az egészet egyben vizsgáljuk, ezért a hirdetéseken túl is tekintünk. Tudd, hogy más területeken is számíthatsz a szaktudásunkra – tanácsadásra!

Milyen tanácsadásokkal tudunk támogatni? Íme:

A hirdetéskezelés tanácsadás középpontjában az optimalizálás áll. Mit jelent ez a gyakorlatban?
Hogy a folyamat végén ugyanazzal a hirdetési költéssel több vásárlót fogsz nyerni magadnak. Ha bele akarsz vágni, de még nem látod kristálytisztán, hogy melyik vonalon indulj el a felsoroltak közül, akkor kérj tőlünk tanácsot, és érjük el céljaidat együtt! Mire vársz?

Érdekel a személyre szabott tanácsadás? Magasabb fokozatba kapcsolnád vállalkozásodat?

Vegyél részt marketing konzultáción!

Jelentkezés

 Mire képesek a profin beállított hirdetések?

Valamilyen PPC hirdetést bárki össze tud kattintgatni, az elindítás pofon egyszerű. A profi használatuk azonban már más téma. A tapasztalat és szakmai tudás hiányának ára van – mert ezek a megoldások szinte kivétel nélkül csak a veszteséget termelik.

A hirdetéskezelés tanácsadáson megmutatjuk azokat a cégedre szabott „best practice” megoldásokat, amelyekkel képes leszel szakszerű és nyereséges hirdetéseket készíteni és futtatni.

A jó hirdetések pedig képesek:

Mire leszel képes a tanácsadás után önállóan a hirdetések kezelésében?

Ha saját magad, vagy alkalmazottad kezeli a céges felületeket, de elakadtatok a számtalan változás dzsungelében, érdemes időnként, vagy akár folyamatosan tanácsadót alkalmazni. Rengeteg időt, hirdetési költséget meg lehet spórolni azzal, ha a legújabb módszereket alkalmazzátok. A tendencia továbbra is az lesz, hogy egyetlen dolog állandó a közösségi oldalakon, ez pedig az állandó változás. Ami tegnap még működött, az holnap már nem fog!

Még jobban akarsz hirdetni? Spórolj időt és pénzt a hirdetéskezelési tanácsadással. A konzultáción minden kérdésedre személyre szabott választ kapsz szakértőktől – és pontos, gyakorlatias iránymutatást arra, miként tudod az eredményeid maximalizálni.
Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, a saját munkád, vagy a kampánykezelőd munkáját akarod ellenőrizni? Menj biztosra – növeld tovább a weboldalad és a hirdetéseid eredményeit egy személyes konzultációval!

Neked való a hirdetéskezelés tanácsadás?

A válasz igen, ha…

Megtanítunk arra, hogy hogyan csinálj bevételt a Facebook és Google Ads hirdetésekkel!

 

Mire leszel képes a hirdetéskezelés tanácsadás után?

Hirdetéskezelés tanácsadás – a te szupererőd

Egy képesség, amiről sok marketinges csak álmodik – Pontosan érteni fogod, hogy a hirdetési felületek mutatói mit jelentenek és hogyan függnek össze egymással.
Többé nem okoz problémát majd a stratégiával összhangban lévő kampányok megalkotása, első ránézésre látni fogod, hogy a hirdetési fiókod melyik kampánya mennyi pénzt termel. Ez a tanácsadás megadja a válaszokat, hogy miként érd el a kitűzött célokat.

Képes leszel:

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét a hirdetéskezelési tanácsadás erejével!


    Hasznosnak találta a cikket?

    Tanácsadó és kivitelező partnerként oroszlánrészt vállalunk az internetes bevételeid maximalizálásában.

    A Penge Média az a Magyarországon működő digitális ügynökség, amely az online konverziónövelés valamennyi tényezőjét jól ismeri és alkalmazni is képes!

    Ügyfeleinknek nem kell minden területre külön szakértőt toboroznia, a Penge Média összefogja a fizetett hirdetések, keresőoptimalizálás, egyedi  webfejlesztés és a grafikai tervezés menedzseléséhez kapcsolódó feladatokat és saját, szakértő munkatársaival megalkotják az optimális megoldást.

    A Penge Média digitális médiastratégiákat fejleszt a legeltökéltebb, fejlődésre vágyó cégek számára. Az elmúlt évek fejlesztései során a mobil és a digitális marketing terén szerzett átfogó tapasztalataink és házon belüli CRO fejlesztéseink nagyban hozzájárulnak a márkák és a fogyasztók közötti hatékony kommunikáció kivitelezéséhez és továbbfejlesztéséhez. A hangsúly mindig a növekedésen és a konverzió növelésén van, nem a rövidtávú teljesítményen! Ezzel a Penge Média segíti a márka hosszú távon fenntartható és folyamatos fejlődését.