Hirdetés audit

Ügyfeleink között olyan eltökélt, céltudatos vállalkozásokat tudhatunk, akik csak a piacvezetői pozícióval elégedettek!

100%-ig biztos vagy benne, hogy a maximumot hozod ki a PPC kampányaidból?

PPC hirdetés szakértők – hirdetés audit

Hogyan működik? Facebook és a Google Ads (Adwords) hirdetési fiók audit*

Napjainkban sokan várják a megváltást, a gyors meggazdagodást a PPC hirdetésektől. Azonban a valódi áttörést csak kevesen érik el. Ha te beéred egy erős közepessel, akkor ne olvass tovább, de ha többre vágysz, ha csúcsra akarod járatni a PPC platformokat, akkor van egy jó hírünk – itt az audit!

Ads szakértő munkatársunk segít a hirdetések optimalizálásában. Az audit keretén belül teljes körűen átnézzük a Google ADS (AdWords) és/vagy Facebook hirdetési fiókod beállításait és az ezekkel kapcsolatos mérési beállításokat. Vagyis az audit nem más, mint az eddigi tevékenységed átnézése, kiértékelése és a hibák kijavítása, mindezt a Facebook és az ADS (Adwords) platformokon. Ki ne szeretné tudni, ha van lehetősége arra, hogy akár jobban is csinálhatja azt, amit csinál?

Az elemzésnek igazi szuperereje van, hiszen a folyamat végén ugyanolyan költés mellett több új vásárlót tudsz majd magadénak!

Ami bennünket motivál:

Amiben ügyfeleink segítségére leszünk:

Neked szól az audit?

Felmerül benned a kérdés – „Szükségem van nekem Google Ads és Facebook auditra?” Ha biztos vagy benne, képtelenség többet kihozni a kampányaidból, akkor nem. Ha viszont a legkisebb esély is van arra, hogy növelni tudd az eredményességét, akkor vesd audit alá a fiókod!

Két esetben biztos érdemes részletes fiók-felülvizsgálatot kérned tőlünk:

 1. Ha a (cég)vezetőként elbizonytalanodtál a jelenlegi PPC menedzserednek a megbízhatóságában, vagy már el is vesztetted a bizalmad, és másik szakértőt keresel. A felülvizsgálat ideális, hiszen egy folyamattal felmérheted a korábbi szakértő és auditot végző cég szakmai tudását is. A folyamat végén komplex képet kapsz a kiszemelt cég hozzáértéséről is.
 2. Ha a cégvezetőként magad kezeled a fiókokat és fejlődési lehetőséget, kitörési pontokat keresel, nagyobb sikereket akarsz elérni.

Te melyik vagy?

 

Miért fontos tudnunk, milyen céllal kérsz tőlünk auditot?

Elengedhetetlen megértenünk, mi vezérel téged.

Az első helyzetben egy bizalmi kérdésről van szó és csupán arra van szükséged, hogy meggyőződhess róla, az aktuális PPC-s szakembered valóban érti-e a dolgát.
Sajnos a mi tapasztaltunk azt mutatja, az esetek nagy többségében, amikor az ügyfél eljut odáig, hogy auditot kér, már annyi gond van a fiókjával, hogy nulláról kell újraépíteni azt. Ezért ebben az esetben nem érdemes egy szintnél mélyebben auditálni, mert a kapott eredményeket nem lehet érdemben felhasználni, hiszen nem a meglévő kampányok kerülnek átalakításra, hanem újak létrehozása szükséges.

A második eset viszont egy mélyebb auditot igényel, hiszen ez gyakorlatilag nem csak egy átvilágítás, hanem egyben egy edukációt is jelent a kampányokat menedzselő szakember számára. Itt fontos, hogy az érintett értse a logikai összefüggéseket, így a későbbiekben is alkalmazni tudja azokat a hétköznapokban.

Az audit háttere

Fontos kiemelni az audittal kapcsolatban, minden hirdetési fiókban lehet hibát találni. Egyrészt azért, mert senki nem tökéletes, másfelől pedig azért, mert a kampánymenedzserek ideje is véges, és adott időt tudnak rászánni a kampányokra, amiknek az optimalizálásával szinte végtelen napokat el lehetne tölteni. Emiatt a feladatokat minden tapasztalt PPC szakértő priorizálja (vagy legalábbis priorizálnia kellene) aszerint, hogy milyen konkrét célt tűztetek ki a kampány indulásakor.

Természetesen, ha a meglévő PPC-s szakértőd jó munkát végez, azt nem fogjuk titokban tartani, hiszen partnerek vagyunk, egy hajóban evezünk. A Te és a munkatársad sikere számunkra is egy pozitív eredmény. Csapatunkat minden hatékony kampány felvillanyoz és felüdülés jó szakemberekkel találkozni. Azt sem szeretnénk, hogy időt és energiát veszíts egy indokolatlan új PPC szakértő beszerzésével, ha már a régi is bevált.

Az őszinteségben hiszünk, na meg persze abban: A jó audit csodákra képes!

Érdekel a fizetett hirdetések auditja? Magasabb fokozatba kapcsolnád vállalkozásodat?

Vegyél részt marketing konzultáción!

Jelentkezés

*Ha mi a saját munkáinkat is auditálnánk, ott is találnánk kisebb-nagyobb hibákat. Az audit célja nem az, hogy a PPC kezelőket minősítsük, hanem az, hogy hatékonyabbá tegyük a fiókodat és eredményeket érjünk el!

Még többet akarsz tudni? Ássunk mélyre – tudj meg mindent az auditról!

Mit tartalmaz a Facebook és Google Ads audit

Az audit lényege, hogy hiszünk abban, hogy lehet ezt még jobban is csinálni! Mit jelent az, hogy jobban?

Jobb = eredményesebb, hatékonyabb. Jelenthet több oldalkedvelőt, érdeklődőt, feliratkozót, vásárlót, alacsonyabb költségeket, jobb megtérülést, kevesebb ráfordítást, számtalan megspórolt munkaórát és persze növekvő bevételt és még több profitot.
Az audit felfedi azokat a réseket, ahol a pénz és ráfordítások elszivárognak, ahelyett, hogy pénzt termelnének. Csináld jobban, mi segítünk!
Az audit során egy sokat tapasztalt, Google által minősített  szakértő vizsgálja át a hirdetéseidet, és ő állítja össze a cégspecifikus javaslatokat számodra.

Miért érdemes külsős szakértőre bíznod az auditálást?

Az online térben eltöltött hosszú évek alatt számtalan fiókot láttunk és kezeltünk már. Friss szakértői szemmel olyan hibákat is észreveszünk, amelyek lehet, hogy a te figyelmed már elkerülik. Az általunk készített audittal garantáltan meg fogod látni az eddig ki nem aknázott lehetőségeket, sőt azt is pontosan fogod tudni, hogy mit kell tenned, hogy ezeket meg tudd valósítani!

Garantáljuk, hogy számtalan olyan tanácsot és javaslatot kapsz, amivel sok pénzt és időt spórolsz meg magadnak.

Facebook hirdetési audit

A Facebook hirdetési platformján is számtalan olyan beállítás és lehetőség, van, amelyek 1-2 kattintással elérhetők, viszont jelentős eltérést eredményeznek a jövedelmezőséget tekintve.

A hirdetési audit alatt A-tól Z-ig átvizsgáljuk Facebook hirdetési fiókod, hogy minden eddig rejtett lehetőséget és eseteges hibát felkutassunk:

A részletes Facebook hirdetési fiók auditot követően egy átfogó írásos anyagot készítünk neked, amiben miden részletet megtalálsz.

A tanulmányból látni fogod:

Az audit anyagát részletesen átbeszéljük, így biztos lehetsz benne, hogy mindent érteni fogsz. Plusz azt is garantáljuk, hogy olyan tippeket, javaslatokat találsz benne, amelyeket akár azonnal használni tudsz, és rövid időn belül érezni fogod a hatásukat.

Google Ads audit

A Google Ads audit alatt átvilágítjuk hirdetési fiókod. Az audit során egyaránt vizsgáljuk a fiókodat technikai és stratégiai szempontból. Lássuk, pontosan mire terjed ki a Google Ads audit:

Mennyibe kerül?

Egy auditálás esetében sosem az a helyes kérdés, hogy mennyibe kerül, hanem az: Mennyit takarít meg nekem?

Mit gondolsz, mennyit ér a cégednek, ha a havi marketing kiadásaidból megspórolunk neked 5%-ot? És ha 15%-ot? Persze nem tudhatod biztosan, hogy a kampányaid jelen pillanatban milyen minőségi szinten állnak. Az audit után azonban tisztán fogod látni a valóságot: Tisztában leszel a kampányaid minőségével és az optimalizálás lehetőségeivel!

Egy hirdetéskezelési audit nem kerül többe, mint egy felkészült hirdetéskezelő havidíja, ugyanakkor ha csak 8% költséget takarítunk meg neked a havi büdzséből, akkor erre az évre már ingyen volt…

A hirdetési fióktól és az igényektől függően a hirdetéskezelési audit ára 85.000 Ft +ÁFA-tól indul. Tapasztalataink azonban azt mutatják, az értéke ennél jóval több!

Használd saját fiókod ellenőrzésére az alábbi oldalt. 

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét a hirdetés audit erejével!


  Hasznosnak találta a cikket?

  Tanácsadó és kivitelező partnerként oroszlánrészt vállalunk az internetes bevételeid maximalizálásában.

  A Penge Média az a Magyarországon működő digitális ügynökség, amely az online konverziónövelés valamennyi tényezőjét jól ismeri és alkalmazni is képes!

  Ügyfeleinknek nem kell minden területre külön szakértőt toboroznia, a Penge Média összefogja a fizetett hirdetések, keresőoptimalizálás, egyedi  webfejlesztés és a grafikai tervezés menedzseléséhez kapcsolódó feladatokat és saját, szakértő munkatársaival megalkotják az optimális megoldást.

  A Penge Média digitális médiastratégiákat fejleszt a legeltökéltebb, fejlődésre vágyó cégek számára. Az elmúlt évek fejlesztései során a mobil és a digitális marketing terén szerzett átfogó tapasztalataink és házon belüli CRO fejlesztéseink nagyban hozzájárulnak a márkák és a fogyasztók közötti hatékony kommunikáció kivitelezéséhez és továbbfejlesztéséhez. A hangsúly mindig a növekedésen és a konverzió növelésén van, nem a rövidtávú teljesítményen! Ezzel a Penge Média segíti a márka hosszú távon fenntartható és folyamatos fejlődését.