Shoprenter Marketing Csomag

Shoprenter Webáruház Marketing Ügynökség

Az online piac megállíthatatlan sebességgel pörög: egyre többen vásárolnak az interneten keresztül, és ez a trend egyértelműen fokozódni fog. Ma már mindent könnyebb eladni a neten, mint offline – ez azonban nem jelenti azt, hogy könnyű dolga lenne annak, aki belép a webshopok arénájába.

A konkurencia ugyanis óriási, és egy ekkora mezőnyben nem egyszerű érvényesülni.

Sokan igyekeznek meglovagolni az online vásárlások felvirágzását, ezért profi marketing kell ahhoz, hogy webshopod kiemelkedjen a többi közül.

Egy jól összerakott Shoprenter webáruház remek alap. Az ütős Shoprenter marketing pedig a siker kulcsa.

Mi az a Shoprenter webáruház

A Shoprenter Magyarország egyik legnépszerűbb, számos innovatív funkcióval rendelkező webáruház szoftvere, amelyet e-kereskedelmi cégek bérelhetnek. Könnyen és gyorsan felhúzható, a későbbiekben pedig jól használható, költséghatékony megoldás, ezért számos webáruház üzemeltető alkalmazza.

Ha Te is Shoprenter webáruházzal rendelkezel, és szeretnéd a maximumot kihozni belőle, keress minket bátran!

A 360 Marketing csapata olyan marketing kampányokat tervez a Shoprenter webáruházad számára, amelyek kézzelfogható eredményeket hoznak. A digitális marketing szolgáltatások teljes skálájával állunk a vállalkozások rendelkezésére!

Mit tartalmaz Shoprenter marketing csomagunk

  • Hirdetéskezelés – Shoprenter PPC. Ütős PPC kampányokkal turbózzuk fel a forgalmadat! A Google Ads, a Facebook, valamint az Instagram rendszerében alakítunk ki olyan stratégiát Shoprenter webáruházad számára, amely a lehető legalacsonyabb költséggel biztosít kiváló minőségű érdeklődőket, emellett a hirdetések rendszeres kezelését is vállaljuk.
  • Keresőoptimalizálás – Shoprenter SEO. Azzal, hogy a Google keresési találatainak élére kerülsz, robbanásszerűen megnő a webáruházad organikus forgalma. A keresőoptimalizálás (SEO) segít összekapcsolni a vásárlókat a termékeiddel, így ez az egyik leghatékonyabb digitális marketing megoldás az eszköztárunkban.
  • Mérések – Google Analytics. Nincs hatékony online marketing kampány a folyamatok megfelelő mérése nélkül. A Google Analytics használatával pontosan mérhetjük az egyes eszközök médiumok hatékonyságát, és szükség esetén akár változtatni is tudunk menet közben a stratégián. A mérések lehetővé teszik, hogy azokra a megoldásokra helyezzük a hangsúlyt, amik valóban eredményt hoznak.
  • Tartalommarketing. A minőségi tartalmak többféleképpen támogatják meg a marketingedet: segítenek a szakértői státusz elérésében, hozzájárulnak a keresőoptimalizáláshoz, edukálják a vásárlóidat és igényt ébresztenek bennük a termékeid megvásárlására. Folyamatosan frissülő, kiváló tartalmakkal járulunk hozzá online marketinged sikeréhez!

A webáruházak közötti verseny még soha nem volt ilyen éles. 

Fordulj hozzánk, hogy az élre kerülhess!

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét a Shoprenter Marketing csomag erejével!


    Hasznosnak találta a cikket?