Oktatás

A tudás hatalom.

Egy olyan tudásközpontú világban, amiben élünk pedig ez még inkább igaz! Azonban napjainkban olyan sebességgel bővül ez a tudás, hogy szinte lehetetlen lépést tartani vele. A piacvezető pozíció eléréséhez azonban elengedhetetlen a folyamatos fejlődés!
A „lifelong learning” ma már nem csak az életre, de a cégekre is igaz. A céged fejlődéséhez is szükséged van folyamatos oktatásra, tanácsadásra, hogy mindig újabb lehetőségeket, kitörési pontokat fedezz fel!

Csapatunk minden tagja saját szakterületének magasan képzett szakembere. Ők támogatják a folyamatos fejlődésed gyakorlatias, könnyen megvalósítható, profin összeállított egyedi tananyagokkal.

Ami bennünket motivál:

 • Maximalista ügyfelek
 • A lehetőségek folyamatos keresése és megragadása
 • Folyamatos innováció az ügyfél oldalán
 • Megbízható, partneri együttműködés
 • Biztonságra vágyó ügyfél, aki egy kézben akarja tudni a fejlesztést, tanácsadást és kivitelezést

Amiben ügyfeleink segítségére leszünk:

 • Feltárjuk a lehetőségeket és a fejlődést gátló tényezőket
 • Érthetően adjuk át a tudást
 • Személyesen tisztázzuk a felmerült kérdéseket
 • Valós eredményeket elért, kimagasló piaci tudással rendelkező oktatókkal dolgozunk
 • Személyre szabott tempóban haladunk
 • Használható, előremutató tudáscsomagot adunk a kezedbe

A vállalkozói lét része a folyamatos kutatás, a még jobb megoldások keresése. Ennek a terhét levesszük a válladról!
Ha olyan cégvezető vagy marketinges vagy, aki ki van éhezve a friss, gyakorlatorientált tudásra, és a legjobb, a piacon tesztelt technikákra, akkor a tapasztalt szakembereink által összeállított komplex tudásanyag neked szól. Lássuk milyen területeken tudsz velünk tovább fejlődni!

Az alábbi oktatások közül válaszd ki céged számára az ideálisat:

Megesett már, hogy feleslegesen költötted a pénzt hirdetésekre, mert azok sajnos a várt eredmények közelébe se értek? Esetleg próbáltál keresőbarát szövegeket írni, vagy felfedezni, valamilyen összefüggést találni az Analytics sorai között, de nem úgy sült el, ahogy tervezted?
Használható megoldásokat akarsz kapni a tervezésre és a kivitelezésre? Ne dobj ki felesleges energiát és időt az ablakon! Válaszd inkább a szakmai támogatást – szerezd meg a szükséges tudásanyagot mielőbb!
Jelentkezz oktatásunkra és gondoljuk át együtt, hogy melyik az a konstrukció, ami hosszútávon kifizetődő Neked!

Növeld céged hatékonyságát újonnan megszerzett, átfogó szakmai tudással, értsd meg a miérteket és legyen a határ a csillagos ég!

 

Hogyan zajlik az online marketing oktatás?

Minden oktatóanyagunkhoz készítünk interaktív prezentációt, így egyből kipróbálhatod a tanultakat, hogy az még jobban rögzüljön. Itt nem csak ülni fogsz, hanem aktív részese leszel a fejlődésnek. A tananyagot minden esetben a Te igényeidnek megfelelően alakítjuk ki, így nálunk olyan új információkat kapsz, amit 100 %-ban, szinte azonnal tudsz hasznosítani. Sikerre éhezel? Tűzd ki a célszámokat és jelentkezz az oktatásunkra!

A helyszín csak rajtad áll. Az egyeztetés történhet telefonon, gép előtt, vagy személyesen egy kávé mellett budapesti irodánkban, vagy akár nálad, a céged telephelyén. Mi rugalmasak vagyunk.

Egyedi igényeid vannak? Angol nyelven szeretnéd az oktatást? Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot! Velünk mindre van megoldás!

Érdekel a céges oktatás? Magasabb fokozatba kapcsolnád vállalkozásodat?

Vegyél részt marketing konzultáción!

Jelentkezés

Képzés típusok – részletek csak röviden:

 • Oktatás cégek számára: Használsz online marketinget cégen belül, vagy alkalmazol külsős ügynökséget erre a feladatra, de nehezen értelmezed a kapott havi jelentéseket és a sok rövidítés csak megkavar? Látványosnak tartod a riportokat, de hasznos információt nem tudsz belőle kiszűrni? Akkor oktatási anyagunk neked való! Igazodj el magabiztosan az online marketing világában átfogó oktatásunkkal!
 • PPC oktatás (Google Ads, Facebook, Instagram): PPC oktatásaink neked szólnak, ha olyan cégvezető, marketinges, vagy kísérletező vagy, aki él a PPC hirdetések lehetőségeivel, de még nem 100%-os a tudásod, és fejlődni akarsz. Szánj időt testreszabott tréningünkre, ami neked kézzelfogható tudást nyújt, céged számára pedig látványosan jobban teljesítő hirdetéseket! A szakzsargonmentes, intenzív és könnyen fogyasztható tananyagaink kulcsrakész megoldásokat nyújtanak, amiket szinte azonnal tudsz élesben alkalmazni az oktatásunk után.
 • SEO oktatás: Keresőoptimalizálás során az a célunk, hogy a weboldalunk keresőmotorokban ( pl.: Google, Bing, Yahoo) lévő pozícióját javítsuk, és az adott kifejezésre a honlapunk a találati oldal legelején jelenjen meg. Dióhéjban ez annyit tesz, hogy hamarabb talál rád az adott vásárló, mint a versenytársadra, így veled fog üzletet kötni. Tudni akarod ezt hogy érheted el? Elsajátítanád a technikai fogásokat? Akkor jelentkezz, mi megmutatjuk mit, hogyan kell csinálni, hogy elérd a célod!
 • Analytics oktatás: Nem igazodsz ki a Google Analytics bonyolult világában magabiztosan? Akkor kezdő Analytics tréningünk neked való. Az Analytics tréning után nagyobb biztonsággal vizsgálod meg saját weboldalad Google Analytics statisztikáit, jobban eligazodsz a különféle jelentések között. Értsd, használd, és hozz ki még többet a cégedből a statisztikákból szerzett információkkal!

Kinek szól a marketing oktatás? Ki a célcsoport?

Neked szól a kurzus, ha olyan céget keresel, aki rendszeresen oktat, képzéseket tart és rendelkezik élő, piaci tapasztalattal a témáról, azaz profin át tudja adni a gyakorlatban is működő dolgokat, tudást, tapasztalatot. Ha olyan céget keresel, ahol már elkövették az alapvető hibákat helyetted és neked már csak a „best practice”-eket kell hazavinned és alkalmaznod – akkor jó helyen jársz!
Kérj most egy előzetes konzultációt, ahol egyeztetjük mire van szüksége a cégednek pontosan!

Milyen előnyökkel jár, ha minket választasz?

Rugalmas partnereid vagyunk az oktatás megszervezésétől kezdve, a tematika összeállításáig mindenben. Tudásunk piaci tapasztalatokból építkezik, és mivel full stack ügynökség vagyunk, így naprakész is, hiszen napi szinten végzett feladatainkból áll a tananyag. Minden kollégánk sok évnyi szakmai múlttal és számos sikeres projekttel rendelkezik, akik napról napra folyamatosan képzik, fejlesztik magukat. Az általuk átadott tudást garantáltan alkalmazni tudod a cégedben, már az oktatást követő napon!

Ki tartja a képzést? Bemutatkozás és referenciák

Kollégáink a legprofibb szakemberek saját területükön, ráadásul az a munkatársunk tartja a képzést, aki az iparágadhoz legközelebb álló tapasztalattal rendelkezik!

Rendelkezünk naprakész tapasztalattal üzemanyag-forgalmazó vállalat honlapjával és információ igényével kapcsolatban; tapasztaltuk már egy országos patikahálózat forgalmának változásait is.
Szakembereinknek köszönheti a pontos mérés lehetőségét, és a keresőoptimalizálásban elért eredményeik java részét egy meghatározó elektronikai és háztartási webáruház, és az iparágában legnépszerűbb CNC marógépek nagykereskedése is…

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét az oktatás erejével!


  Hasznosnak találta a cikket?