Oktatás

Ügyfeleink között olyan eltökélt, céltudatos vállalkozásokat tudhatunk, akik csak a piacvezetői pozícióval elégedettek!

A tudás hatalom.

Egy olyan tudásközpontú világban, amiben élünk pedig ez még inkább igaz! Azonban napjainkban olyan sebességgel bővül ez a tudás, hogy szinte lehetetlen lépést tartani vele. A piacvezető pozíció eléréséhez azonban elengedhetetlen a folyamatos fejlődés!
A „lifelong learning” ma már nem csak az életre, de a cégekre is igaz. A céged fejlődéséhez is szükséged van folyamatos oktatásra, tanácsadásra, hogy mindig újabb lehetőségeket, kitörési pontokat fedezz fel!

Csapatunk minden tagja saját szakterületének magasan képzett szakembere. Ők támogatják a folyamatos fejlődésed gyakorlatias, könnyen megvalósítható, profin összeállított egyedi tananyagokkal.

Ami bennünket motivál:

 • Maximalista ügyfelek
 • A lehetőségek folyamatos keresése és megragadása
 • Folyamatos innováció az ügyfél oldalán
 • Megbízható, partneri együttműködés
 • Biztonságra vágyó ügyfél, aki egy kézben akarja tudni a fejlesztést, tanácsadást és kivitelezést

Amiben ügyfeleink segítségére leszünk:

 • Feltárjuk a lehetőségeket és a fejlődést gátló tényezőket
 • Érthetően adjuk át a tudást
 • Személyesen tisztázzuk a felmerült kérdéseket
 • Valós eredményeket elért, kimagasló piaci tudással rendelkező oktatókkal dolgozunk
 • Személyre szabott tempóban haladunk
 • Használható, előremutató tudáscsomagot adunk a kezedbe

A vállalkozói lét része a folyamatos kutatás, a még jobb megoldások keresése. Ennek a terhét levesszük a válladról!
Ha olyan cégvezető vagy marketinges vagy, aki ki van éhezve a friss, gyakorlatorientált tudásra, és a legjobb, a piacon tesztelt technikákra, akkor a tapasztalt szakembereink által összeállított komplex tudásanyag neked szól. Lássuk milyen területeken tudsz velünk tovább fejlődni!

Az alábbi oktatások közül válaszd ki céged számára az ideálisat:

Megesett már, hogy feleslegesen költötted a pénzt hirdetésekre, mert azok sajnos a várt eredmények közelébe se értek? Esetleg próbáltál keresőbarát szövegeket írni, vagy felfedezni, valamilyen összefüggést találni az Analytics sorai között, de nem úgy sült el, ahogy tervezted?
Használható megoldásokat akarsz kapni a tervezésre és a kivitelezésre? Ne dobj ki felesleges energiát és időt az ablakon! Válaszd inkább a szakmai támogatást – szerezd meg a szükséges tudásanyagot mielőbb!
Jelentkezz oktatásunkra és gondoljuk át együtt, hogy melyik az a konstrukció, ami hosszútávon kifizetődő Neked!

Növeld céged hatékonyságát újonnan megszerzett, átfogó szakmai tudással, értsd meg a miérteket és legyen a határ a csillagos ég!

 

Hogyan zajlik az online marketing oktatás?

Minden oktatóanyagunkhoz készítünk interaktív prezentációt, így egyből kipróbálhatod a tanultakat, hogy az még jobban rögzüljön. Itt nem csak ülni fogsz, hanem aktív részese leszel a fejlődésnek. A tananyagot minden esetben a Te igényeidnek megfelelően alakítjuk ki, így nálunk olyan új információkat kapsz, amit 100 %-ban, szinte azonnal tudsz hasznosítani. Sikerre éhezel? Tűzd ki a célszámokat és jelentkezz az oktatásunkra!

A helyszín csak rajtad áll. Az egyeztetés történhet telefonon, gép előtt, vagy személyesen egy kávé mellett budapesti irodánkban, vagy akár nálad, a céged telephelyén. Mi rugalmasak vagyunk.

Egyedi igényeid vannak? Angol nyelven szeretnéd az oktatást? Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot! Velünk mindre van megoldás!

Érdekel a céges oktatás? Magasabb fokozatba kapcsolnád vállalkozásodat?

Vegyél részt marketing konzultáción!

Jelentkezés

Képzés típusok – részletek csak röviden:

Kinek szól a marketing oktatás? Ki a célcsoport?

Neked szól a kurzus, ha olyan céget keresel, aki rendszeresen oktat, képzéseket tart és rendelkezik élő, piaci tapasztalattal a témáról, azaz profin át tudja adni a gyakorlatban is működő dolgokat, tudást, tapasztalatot. Ha olyan céget keresel, ahol már elkövették az alapvető hibákat helyetted és neked már csak a “best practice”-eket kell hazavinned és alkalmaznod – akkor jó helyen jársz!
Kérj most egy előzetes konzultációt, ahol egyeztetjük mire van szüksége a cégednek pontosan!

Milyen előnyökkel jár, ha minket választasz?

Rugalmas partnereid vagyunk az oktatás megszervezésétől kezdve, a tematika összeállításáig mindenben. Tudásunk piaci tapasztalatokból építkezik, és mivel full stack ügynökség vagyunk, így naprakész is, hiszen napi szinten végzett feladatainkból áll a tananyag. Minden kollégánk sok évnyi szakmai múlttal és számos sikeres projekttel rendelkezik, akik napról napra folyamatosan képzik, fejlesztik magukat. Az általuk átadott tudást garantáltan alkalmazni tudod a cégedben, már az oktatást követő napon!

Ki tartja a képzést? Bemutatkozás és referenciák

Kollégáink a legprofibb szakemberek saját területükön, ráadásul az a munkatársunk tartja a képzést, aki az iparágadhoz legközelebb álló tapasztalattal rendelkezik!

Rendelkezünk naprakész tapasztalattal üzemanyag-forgalmazó vállalat honlapjával és információ igényével kapcsolatban; tapasztaltuk már egy országos patikahálózat forgalmának változásait is.
Szakembereinknek köszönheti a pontos mérés lehetőségét, és a keresőoptimalizálásban elért eredményeik java részét egy meghatározó elektronikai és háztartási webáruház, és az iparágában legnépszerűbb CNC marógépek nagykereskedése is…

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét az oktatás erejével!


  Hasznosnak találta a cikket?

  Tanácsadó és kivitelező partnerként oroszlánrészt vállalunk az internetes bevételeid maximalizálásában.

  A Penge Média az a Magyarországon működő digitális ügynökség, amely az online konverziónövelés valamennyi tényezőjét jól ismeri és alkalmazni is képes!

  Ügyfeleinknek nem kell minden területre külön szakértőt toboroznia, a Penge Média összefogja a fizetett hirdetések, keresőoptimalizálás, egyedi  webfejlesztés és a grafikai tervezés menedzseléséhez kapcsolódó feladatokat és saját, szakértő munkatársaival megalkotják az optimális megoldást.

  A Penge Média digitális médiastratégiákat fejleszt a legeltökéltebb, fejlődésre vágyó cégek számára. Az elmúlt évek fejlesztései során a mobil és a digitális marketing terén szerzett átfogó tapasztalataink és házon belüli CRO fejlesztéseink nagyban hozzájárulnak a márkák és a fogyasztók közötti hatékony kommunikáció kivitelezéséhez és továbbfejlesztéséhez. A hangsúly mindig a növekedésen és a konverzió növelésén van, nem a rövidtávú teljesítményen! Ezzel a Penge Média segíti a márka hosszú távon fenntartható és folyamatos fejlődését.