Oktatás

A tudás hatalom.

Egy olyan tudásközpontú világban, amiben élünk pedig ez még inkább igaz! Azonban napjainkban olyan sebességgel bővül ez a tudás, hogy szinte lehetetlen lépést tartani vele. A piacvezető pozíció eléréséhez azonban elengedhetetlen a folyamatos fejlődés!
A „lifelong learning” ma már nem csak az életre, de a cégekre is igaz. A céged fejlődéséhez is szükséged van folyamatos oktatásra, tanácsadásra, hogy mindig újabb lehetőségeket, kitörési pontokat fedezz fel!

Csapatunk minden tagja saját szakterületének magasan képzett szakembere. Ők támogatják a folyamatos fejlődésed gyakorlatias, könnyen megvalósítható, profin összeállított egyedi tananyagokkal.

Ami bennünket motivál:

 • Maximalista ügyfelek
 • A lehetőségek folyamatos keresése és megragadása
 • Folyamatos innováció az ügyfél oldalán
 • Megbízható, partneri együttműködés
 • Biztonságra vágyó ügyfél, aki egy kézben akarja tudni a fejlesztést, tanácsadást és kivitelezést

Amiben ügyfeleink segítségére leszünk:

 • Feltárjuk a lehetőségeket és a fejlődést gátló tényezőket
 • Érthetően adjuk át a tudást
 • Személyesen tisztázzuk a felmerült kérdéseket
 • Valós eredményeket elért, kimagasló piaci tudással rendelkező oktatókkal dolgozunk
 • Személyre szabott tempóban haladunk
 • Használható, előremutató tudáscsomagot adunk a kezedbe

A vállalkozói lét része a folyamatos kutatás, a még jobb megoldások keresése. Ennek a terhét levesszük a válladról!
Ha olyan cégvezető vagy marketinges vagy, aki ki van éhezve a friss, gyakorlatorientált tudásra, és a legjobb, a piacon tesztelt technikákra, akkor a tapasztalt szakembereink által összeállított komplex tudásanyag neked szól. Lássuk milyen területeken tudsz velünk tovább fejlődni!

Az alábbi oktatások közül válaszd ki céged számára az ideálisat:

Megesett már, hogy feleslegesen költötted a pénzt hirdetésekre, mert azok sajnos a várt eredmények közelébe se értek? Esetleg próbáltál keresőbarát szövegeket írni, vagy felfedezni, valamilyen összefüggést találni az Analytics sorai között, de nem úgy sült el, ahogy tervezted?
Használható megoldásokat akarsz kapni a tervezésre és a kivitelezésre? Ne dobj ki felesleges energiát és időt az ablakon! Válaszd inkább a szakmai támogatást – szerezd meg a szükséges tudásanyagot mielőbb!
Jelentkezz oktatásunkra és gondoljuk át együtt, hogy melyik az a konstrukció, ami hosszútávon kifizetődő Neked!

Növeld céged hatékonyságát újonnan megszerzett, átfogó szakmai tudással, értsd meg a miérteket és legyen a határ a csillagos ég!

 

Hogyan zajlik az online marketing oktatás?

Minden oktatóanyagunkhoz készítünk interaktív prezentációt, így egyből kipróbálhatod a tanultakat, hogy az még jobban rögzüljön. Itt nem csak ülni fogsz, hanem aktív részese leszel a fejlődésnek. A tananyagot minden esetben a Te igényeidnek megfelelően alakítjuk ki, így nálunk olyan új információkat kapsz, amit 100 %-ban, szinte azonnal tudsz hasznosítani. Sikerre éhezel? Tűzd ki a célszámokat és jelentkezz az oktatásunkra!

A helyszín csak rajtad áll. Az egyeztetés történhet telefonon, gép előtt, vagy személyesen egy kávé mellett budapesti irodánkban, vagy akár nálad, a céged telephelyén. Mi rugalmasak vagyunk.

Egyedi igényeid vannak? Angol nyelven szeretnéd az oktatást? Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot! Velünk mindre van megoldás!

Érdekel a céges oktatás? Magasabb fokozatba kapcsolnád vállalkozásodat?

Vegyél részt marketing konzultáción!

Jelentkezés

Képzés típusok – részletek csak röviden:

 • Oktatás cégek számára: Használsz online marketinget cégen belül, vagy alkalmazol külsős ügynökséget erre a feladatra, de nehezen értelmezed a kapott havi jelentéseket és a sok rövidítés csak megkavar? Látványosnak tartod a riportokat, de hasznos információt nem tudsz belőle kiszűrni? Akkor oktatási anyagunk neked való! Igazodj el magabiztosan az online marketing világában átfogó oktatásunkkal!
 • PPC oktatás (Google Ads, Facebook, Instagram): PPC oktatásaink neked szólnak, ha olyan cégvezető, marketinges, vagy kísérletező vagy, aki él a PPC hirdetések lehetőségeivel, de még nem 100%-os a tudásod, és fejlődni akarsz. Szánj időt testreszabott tréningünkre, ami neked kézzelfogható tudást nyújt, céged számára pedig látványosan jobban teljesítő hirdetéseket! A szakzsargonmentes, intenzív és könnyen fogyasztható tananyagaink kulcsrakész megoldásokat nyújtanak, amiket szinte azonnal tudsz élesben alkalmazni az oktatásunk után.
 • SEO oktatás: Keresőoptimalizálás során az a célunk, hogy a weboldalunk keresőmotorokban ( pl.: Google, Bing, Yahoo) lévő pozícióját javítsuk, és az adott kifejezésre a honlapunk a találati oldal legelején jelenjen meg. Dióhéjban ez annyit tesz, hogy hamarabb talál rád az adott vásárló, mint a versenytársadra, így veled fog üzletet kötni. Tudni akarod ezt hogy érheted el? Elsajátítanád a technikai fogásokat? Akkor jelentkezz, mi megmutatjuk mit, hogyan kell csinálni, hogy elérd a célod!
 • Analytics oktatás: Nem igazodsz ki a Google Analytics bonyolult világában magabiztosan? Akkor kezdő Analytics tréningünk neked való. Az Analytics tréning után nagyobb biztonsággal vizsgálod meg saját weboldalad Google Analytics statisztikáit, jobban eligazodsz a különféle jelentések között. Értsd, használd, és hozz ki még többet a cégedből a statisztikákból szerzett információkkal!

Kinek szól a marketing oktatás? Ki a célcsoport?

Neked szól a kurzus, ha olyan céget keresel, aki rendszeresen oktat, képzéseket tart és rendelkezik élő, piaci tapasztalattal a témáról, azaz profin át tudja adni a gyakorlatban is működő dolgokat, tudást, tapasztalatot. Ha olyan céget keresel, ahol már elkövették az alapvető hibákat helyetted és neked már csak a „best practice”-eket kell hazavinned és alkalmaznod – akkor jó helyen jársz!
Kérj most egy előzetes konzultációt, ahol egyeztetjük mire van szüksége a cégednek pontosan!

Milyen előnyökkel jár, ha minket választasz?

Rugalmas partnereid vagyunk az oktatás megszervezésétől kezdve, a tematika összeállításáig mindenben. Tudásunk piaci tapasztalatokból építkezik, és mivel full stack ügynökség vagyunk, így naprakész is, hiszen napi szinten végzett feladatainkból áll a tananyag. Minden kollégánk sok évnyi szakmai múlttal és számos sikeres projekttel rendelkezik, akik napról napra folyamatosan képzik, fejlesztik magukat. Az általuk átadott tudást garantáltan alkalmazni tudod a cégedben, már az oktatást követő napon!

Ki tartja a képzést? Bemutatkozás és referenciák

Kollégáink a legprofibb szakemberek saját területükön, ráadásul az a munkatársunk tartja a képzést, aki az iparágadhoz legközelebb álló tapasztalattal rendelkezik!

Rendelkezünk naprakész tapasztalattal üzemanyag-forgalmazó vállalat honlapjával és információ igényével kapcsolatban; tapasztaltuk már egy országos patikahálózat forgalmának változásait is.
Szakembereinknek köszönheti a pontos mérés lehetőségét, és a keresőoptimalizálásban elért eredményeik java részét egy meghatározó elektronikai és háztartási webáruház, és az iparágában legnépszerűbb CNC marógépek nagykereskedése is…

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen oktatások vannak?
A következő oktatások közül lehet választani:
 • PPC oktatás (Google Ads, Facebook, Instagram)
 • SEO oktatás
 • Analytics oktatás
 • Céges – vállalati oktatás
Hogyan zajlik az oktatás?
Az oktatások interaktív prezentáció formájában zajlanak, ahol a résztvevők aktívan részt vesznek a tanulásban. Az oktatás helyszíne rugalmas, lehet telefonon, online, vagy személyesen a budapesti irodában, vagy a céged telephelyén.
Kinek ajánlott a PPC oktatás?
A PPC oktatás azoknak ajánlott, akik élnek a PPC hirdetések lehetőségeivel, de szeretnének tovább fejlődni ezen a területen.
Kinek ajánlott a SEO oktatás?
A SEO oktatás azok számára ajánlott, akik szeretnének többet megtudni a keresőoptimalizálásról, és hogyan lehet a weboldalukat a keresőmotorokban előkelőbb helyre juttatni.
Kinek ajánlott az Analytics oktatás?
Az Analytics oktatás azoknak ajánlott, akik szeretnének jobban eligazodni a Google Analytics világában, és többet kihozni a statisztikákból.
Kinek ajánlott a céges – vállalati oktatás?
A céges - vállalati oktatás azoknak ajánlott, akik szeretnék jobban megérteni az online marketing világát, és kihasználni annak lehetőségeit a céges fejlődés érdekében.
Kinek szól a marketing oktatás?
A marketing oktatás azoknak szól, akik friss, gyakorlatorientált tudásra vágynak, és a legjobb, a piacon tesztelt technikákat szeretnék elsajátítani.
Ki tartja az oktatásokat?
Az oktatásokat a 360 Marketing ügynökség tapasztalt szakemberei tartják, akik magasan képzett szakemberek saját szakterületükön.

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét az oktatás erejével!

Hasznosnak találta a cikket?