Személyre szabott online marketing csomag

Ügyfeleink között olyan eltökélt, céltudatos vállalkozásokat tudhatunk, akik csak a piacvezetői pozícióval elégedettek!

Legyen a 360 Marketing Ügynökség partnere, mert nekünk fontos az Ön sikere

Online kisvállalati marketing csomagjainkat úgy terveztük, hogy segítsünk Önnek kiszervezni a digitális marketinget egy olyan csapathoz, amely rendelkezik a szükséges készségekkel ahhoz, hogy hatást gyakoroljon a piacra.

Segítünk Önnek megvalósítani a tökéletes marketing stratégiát, miközben Ön továbbra is a vállalkozás működtetésére összpontosít.

Mit kaphat tőlünk?

360°-os szolgáltatást nyújtunk:

Mit tartalmaz a csomag?

A személyre szabott online marketing csomag akár az összes szolgáltatásunkat tartalmazhatja egyszerre, hiszen ilyenkor a csomag-ár jóval kedvezőbb.

Egyébként pedig bármelyik két, vagy több szolgáltatásunkból készítünk Önnek egy személyre szabott csomagot, melynek részleteit egy ingyenes konzultáció során pontosítjuk.

Kérje kedvezményes egyedi ajánlatunkat még ma!

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Hasznosnak találta a cikket?

Tanácsadó és kivitelező partnerként oroszlánrészt vállalunk az internetes bevételeid maximalizálásában.

A Penge Média az a Magyarországon működő digitális ügynökség, amely az online konverziónövelés valamennyi tényezőjét jól ismeri és alkalmazni is képes!

Ügyfeleinknek nem kell minden területre külön szakértőt toboroznia, a Penge Média összefogja a fizetett hirdetések, keresőoptimalizálás, egyedi  webfejlesztés és a grafikai tervezés menedzseléséhez kapcsolódó feladatokat és saját, szakértő munkatársaival megalkotják az optimális megoldást.

A Penge Média digitális médiastratégiákat fejleszt a legeltökéltebb, fejlődésre vágyó cégek számára. Az elmúlt évek fejlesztései során a mobil és a digitális marketing terén szerzett átfogó tapasztalataink és házon belüli CRO fejlesztéseink nagyban hozzájárulnak a márkák és a fogyasztók közötti hatékony kommunikáció kivitelezéséhez és továbbfejlesztéséhez. A hangsúly mindig a növekedésen és a konverzió növelésén van, nem a rövidtávú teljesítményen! Ezzel a Penge Média segíti a márka hosszú távon fenntartható és folyamatos fejlődését.