Írta: Nagy László 2023. október. 18.

E-mail aláírás – Hogyan növeli meg az ügyfélszerzésed hatékonyságát

Hogyan növeli meg az ügyfélszerzésed hatékonyságát egy profi e-mail aláírás? Valóban létrehozható 100%-ig ingyen olyan e-mail aláírás, amelyet Elon Musk is használ az üzleti levelezéseiben? Utóbbi kérdésre a válasz egy határozott IGEN. Mutatjuk is, hogyan lehet ingyen vérprofi e-mail aláírásod holnaptól.

E-mail aláírás létrehozása

  1. Először is lépj fel a következő oldalra: https://www.mail-signatures.com/signature-generator/
  2. Itt kiválaszthatod, milyen e-mail platformot használsz (Gmail, Outlook és Apple Mail is van)
  3. Ezután jön a rengeteg sablon, amiből kiválaszthatod azt, amelyik leginkább passzol hozzád, cégedhez
  4. Majd a személyes adataiddal szerkesztheted az e-mail aláírásod: megadhatsz teljes nevet, cégnevet, beosztást, telefonszámot, honlap címet, sőt, postai címet is, valamint grafikát, logót, illetve közösségi média platformok (Facebook, Instagram, LinkedIn, stb.) linkjeit.
  5. Végül már csak az e-mail aláírás beállítása maradt hátra. Gmail fiók esetén ezt egy perc alatt meg is teheted: Nyisd meg a Gmail fiókod, klikkelj a Beállítások ikonra (fogaskerék) – Összes beállítások ¬– Aláírás lehetőség – Új létrehozása gomb. Itt pedig már hozzá tudod adni az imént megszerkesztett aláírásod, és az be is kerül minden üzeneted, leveled végére.

Mindössze 5 perc alatt lett egy ingyenes marketing eszközöd, amit bármikor módosíthatsz, változtathatsz. Átalakíthatod karácsonyira, születésnaposra, vagy ha éppen kampányotok van, akár azt is kiajánlhatod az aláírásodban. Azért ez nem rossz 5 perc munkáért cserébe, igaz?

Ráadásul, ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan integrálhatod ezt az eszközt az e-mail marketing stratégiádba, ne hagyd ki legújabb cikkünket, amely részletesen bemutatja az e-mail marketing erejét és annak legjobb gyakorlatait.

Tudj meg többet arról, hogyan lehet az e-mailek segítségével ügyfeleket szerezni és megtartani!

Ajánlatot kérek

Hasznosnak találta a cikket?