Írta: Nagy László 2023. október. 16.

Legjobb ingyenes és fizetős WordPress sablonok (2024)

Ismerős az a cégvezető, aki új honlapot szeretne, de a rengeteg wordpress sablon között csak kapkodja a fejét?

Nos, akkor itt az ideje, hogy beszálljunk az ötletelésbe, szűkítsük egy picit a találati listát, és megtaláljuk a cégedhez leginkább passzoló wordpress sablont. Kezdjünk is neki!

WordPress sablonok

Azonban még mielőtt jönnének a sablonok, egy dologra rettentő mód figyelj a kiválasztásnál: a funkcionalitásra. Írd össze, hogy mit vársz el az új honlapodtól, webshopodtól, és nézd meg, hogy a kinézett wordpress sablon képes-e ezeket az elvárásokat hozni. De most már tényleg jöjjenek a sablonok!

OceanWP

Ha valami gyorsan elkészíthető oldalra vágysz, ami ráadásul még Elementor-kompatibilis, akkor az OceanWP-t imádni fogod. Rengeteg, rengeteg bővítmény jár mellé, és még beépített SEO funkciót is találsz benne. Van ingyenes és fizetős verziója. Mi nagyon szeretünk vele dolgozni.

OceanWP WordPress sablon

WordPress sablonok – OceanWP

Ultra

Na, ez az a sablon, amely szinte bármely iparágra felhúzható, és óriásit fog menni. Ugyan csak prémium verzióban érhető el, de megéri befektetni a sablonba, mert számos olyan funkcióval bír, ami a teljes személyre szabást segíti.

WordPress sablonok - Ultra

WordPress sablonok – Ultra

Hestia PRO

Ezzel a sablonnal lesz egy villámgyors oldalad. Legjobb, ha akkor veted be, ha egyoldalas honlapra van szükséged. Elementoros, így könnyen játszhatsz vele. Ha van EGY szuper terméked, ami saját oldalért kiált, akkor a Heista Neked való. A látogatók imádni fogják a gyorsaságáért.

WordPress sablonok - Hestia PRO

WordPress sablonok – Hestia PRO

Kirakat

Ahogy a neve is mutatja, ezt a sablont webshopokra tervezték. És ott meg is állja a helyét… nem is akárhogy. A Storefont ingyenes és magyar nyelven is elérhető. Szuper kis „cucc”!

WordPress sablonok - Storefront

WordPress sablonok – Storefront

GeneratePress

Elképesztően népszerű, több mint 300 ezer telepítés, és szinte mindenki elégedett vele. Egyszerű, ingyenes (bár van prémium verziója is), mégis stabil oldalélményt nyújt. SEO-ra is optimalizálva van, ez megkönnyíti az életed, ha cégedet, termékeidet, szolgáltatásodat blogokon is népszerűsíted.

WordPress sablonok - GeneratePress

WordPress sablonok – GeneratePress

Ha segítség kell új honlapod elindításához, marketing támogatásához, akkor keress minket bizalommal.

Rengeteg kreatív ötletünk van.

Ajánlatot kérek

Hasznosnak találta a cikket?