Írta: Nagy László 2023. október. 4.

Top 5 Shopify sablon

Ha most tervezel webáruház készítésbe fogni vagy a meglévőt frissíteni, akkor elengedhetetlen, hogy tisztában legyél a legnépszerűbb és legmegfelelőbb Shopify sablonokkal.

Mely Shopify sablonok mennek 2023-ban igazán nagyot? Melyik sablon passzol leginkább a cégedhez, kínálatodhoz?

Jelenleg ott tartunk, hogy egy Shopify sablon olyan, mint egy ruha, amit viselsz. Mindkettő rengeteget elárul rólad, és bevonzza azokat, akiket szeretnéd. Most elhoztuk a mi kedvenceinket, amelyekért ráadásul a magyar vásárlóközönség is rajong.

Down

Elképesztő népszerűségnek örvend 2023-ban a Shopify saját ingyenes sablonja. Elegáns, de minimalista, így nem veszi el a reflektorfényt a legfontosabbról: a termékeidről.

Dawn Shopify sablon

Kalles

Kell annál jobb sablon, ami nem kevesebbet vállal, minthogy jól néz ki, és pluszban még az eligazodás is rémegyszerű rajta? A Kalles garantáltan élménnyé teszi a vásárlást.

Kalles Shopify sablon

Gecko

Ha egy szóval kellene meghatározni, mi is a Gecko, akkor az a sokoldalúság lenne. Rengeteg funkcióval bír, de egyik sem tűnik feleslegesnek, ráadásul nincs túlbonyolítva, így a vásárlók is imádják.

Gecko Shopify sablon

Impulse

Amikor a nemzetközi érdeklődés találkozik a hazaival. Az Impulse nemcsak külföldön, de itthon is elképesztő népszerűségnek örvend. Ha fizetős sablont keresel, akkor az egyik legjobb választás, ráadásul könnyedén a saját arculatodra szabhatod.

Impulse Shopify sablon

Empire

A nagyobb webshopok kedvence. Nem véletlenül, hiszen funkciójában a nagylátogatottságú webshopokra szabták. Rengeteg zseniális funkcióval, amely gyors és kényelmes vásárlás biztosít a vevőidnek. Dropshippinges webshopok között elképesztően népszerű sablon.

Empire Shopify sablon

Gondolkodsz saját webáruház indításán vagy a meglévőd megújításán? Ne hagyd a véletlenre!

Válaszd a legjobb sablont és szakértőink segítségével építsd fel álmaid webshopját. Kattints ide, és ismerd meg webáruház készítési szolgáltatásainkat!

Ajánlatot kérek

Hasznosnak találta a cikket?