SEO oktatás

Ügyfeleink között olyan eltökélt, céltudatos vállalkozásokat tudhatunk, akik csak a piacvezetői pozícióval elégedettek!

SEO itt és SEO ott? Mindenhol a SEO jön szembe, de neked még mindig vakfoltot jelent ez a terület? Hallottál már az előnyeiről, utána is olvastál, de nem igazodsz el az egymásnak ellentmondó információk között? Tanácstalan vagy azt illetően, hogy hogyan kezeld, hogyan fordítsd a céged javára? A bizonytalanságnak és az online vakrepülésnek vége! Felejtsd el, azt, hogy éjszakákon át blogokat bújsz, hogy megszerezd a megfelelő tudást – van egyszerűbb megoldás!

Az általunk összeállított komplex SEO tudásanyag olyan friss és gyakorlatias tudást tartalmaz, ami ideális cégtulajdonosoknak, marketingeseknek és a téma iránt érdeklődőknek egyaránt. Azoknak, akik nem félnek nagy álmokat kitűzni, tanulni és új dolgokat kipróbálni. Magadra ismertél?

Ami bennünket motivál:

Amiben ügyfeleink segítségére leszünk:

Mi az a SEO (Search Engine Optimization)?

Keresőoptimalizálás során az a célunk, hogy a weboldalad a találati oldal legelején jelenjen meg adott kifejezésre. Vagyis az, hogy a keresőmotorokban (pl.: Google, Bing, Yahoo) elérhető pozícióját addig javítsuk a honlapodnak, amíg az minden más oldalt beelőz. Mit jelet ez a gyakorlatban? Dióhéjban annyit tesz, hogy hamarabb találnak rád a vásárlók, mint a versenytársadra, így több látogatót szerzel weboldaladra, ezzel pedig több vásárlót, mint a találati listában utánad következő versenytársad.

Az a bizonyos első oldal… Mindenki oda vágyik, azokat a bizonyos első pozíciókat akarja megszerezni. Miért van ennek ekkora jelentősége? A válasz egyszerű. Mert az emberek 90%-a csak ezt nézi meg. Az a pár “szerencsés”, aki uralja a kereső első oldalát, az visz mindent!
A web elérhető végtelen mennyiségű oldala és a számtalan választási lehetőség közül a felhasználók a kereső ajánlására támaszkodnak. A te céged mennyit profitál ebből? Vagy ezeket a vásárlókat mind a konkurencia szerzi meg?
Profi keresőoptimalizálással te is kiveheted ebből a részed, de tudnod kell, hogy a legjobb helyekért meg kell küzdeni! A SEO elképesztő eredményjavulást hozhat, de nem hat azonnal, akár hetek, hónapok is kellenek ahhoz, hogy éreztesse hatását.

A SEO generálja az oldalra érkező, teljesen ingyenes, avagy az organikus forrásból érkező látogatókat. Épp ezért  számtalan honlap és webáruház tulajdonosa versenyez az első helyezésekért, ami jelentősen megbonyolítja a dolgot. De mégis hogy lehet beszállni a versenybe?
A Google a rangsor kialakítása során számtalan feltételt vesz figyelembe. Mivel a Google folyamatosan frissíti az algoritmusát, így a SEO is folyamatosan változik, tehát ami ma még működő technika volt, az holnap már valószínűleg nem lesz az. Ez teszi a keresőoptimalizálást egy igen összetett folyamattá.

Az a tudás, amivel profi szinten lehet kezelni egy ilyen komplex feladatot, csak gyakorlat útján sajátítható el, és magas szaktudást, továbbá több éves szakmai tapasztalatot igényel. Nyugalom, jó helyen jársz. Ez a tudás nálunk már megvan!
SEO oktatásunkon célunk egy olyan átfogó SEO tudás átadása neked, ami nemcsak a jelenleg működő, hanem a későbbiekben is használható stratégiai megoldásokat is tartalmazza!

Kiknek ajánlott?

Neked való a SEO oktatásunk, ha:

Lássuk, milyen átfogó SEO tudást szerzel az oktatás alatt!

Miről szólhat a SEO oktatás?

Hogyan zajlik a SEO oktatás?

Az SEO oktatás elején írásos anyagot kapsz, amit együtt átnézünk és pontról pontra átbeszélünk. A helyszín pedig csak rajtad áll. Az egyeztetés történhet telefonon, gép előtt, vagy személyesen egy kávé mellett budapesti irodánkban, vagy akár nálad, a céged telephelyén. Mi rugalmasak vagyunk.
Ne habozz lecsapni a kínálkozó alkalomra és arra a tudásra, ami egy igazi befektetés a jövő tekintetében. Ne engedd, hogy a tudás hiánya elválasszon a sikertől!

Érdekel a PPC kampányok oktatása? Magasabb fokozatba kapcsolnád vállalkozásodat?

Vegyél részt konzultáción!

Jelentkezés

Ha további részleteket akarsz tudni a SEO oktatásról, akkor itt megtalálod!

SEO oktatás lehetséges tematikája cégedre szabva

Mi az a SEO? Mi a célja? Miért fontos?

Minden vállalkozó arról álmodik, hogy a weboldalára hirdetések nélkül is özönlenek a minőségi érdeklődők. A SEO, avagy keresőoptimalizálás ezt hivatott elérni. A fő célja, hogy megtöbbszörözze a weboldalad forgalmát organikus találatokból, olyan felhasználókkal, akik valóban téged keresnek, és nagyobb eséllyel válnak vásárlóvá. A SEO-val ugyanis láthatóvá válasz a számukra – az első oldalra kerülsz, és így egyre többen ismerik meg a céged, a márkád és persze egyre többen vásárolnak nálad!

Tipp! A SEO-val akkor tudsz elérni valóban átütő és látványos sikert, amikor a felhasználók problémáira, kérdéseire rezonálsz, és veszed a fáradtságot, hogy mindezt keresőbarát módon tedd meg – blog cikkekkel, videókkal, egyéb hasznos tartalmakkal és sok-sok mások számára láthatatlan háttérmunkával.

Sokan abban a tévhitben élnek, és azzal a meggyőződéssel vágnak bele a keresőoptimalizálásba, hogy ez csak a robotoknak és algoritmusoknak – a keresőnek szól. Ez egy tévedés. Habár szem előtt kell tartani a keresőmotorok igényeit, de a felhasználó az első. Hiszen tudnod kell, mire keres, mi a problémája, ki ő, mit akar, és miért fog éppen téged választani a számtalan webes találat közül.
Noha a keresőoptimalizálásban sok a technikai elem, a megfelelő tartalom a megfelelő embereknek kiemelkedően fontos.

SEO oktatásunkon megtanulod azokat a technikákat, amivel ezt könnyen megvalósíthatod!

Milyen előnyei vannak a keresőoptimalizálásnak?

A válasz egyszerű: minél több látogató keresi fel a weboldalad, annál könnyebben tudod jelentősen növelni online bevételeid, legyen szó akár szolgáltatások, termékek vagy hirdetési felületek értékesítéséről.
A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy az emberek többsége csak a Google találati lista első oldalát nézi meg, így nagyon fontos, hogy a te honlapod is ott legyen a legjobbaknak ítélt találatok között, az első 10 találat közt. Ehhez pedig elengedhetetlen a keresőoptimalizálás.
A hibamentes weboldalaknak ugyanis magasabb értéket tulajdonítanak a keresőmotorok keresőoptimalizálás szempontjából, melynek eredményeként a releváns kulcsszavakra oldalad előrébb kerül a Google találati listán.

Amennyiben ismered a megfelelő keresőoptimalizálási technikákat (amit SEO oktatásunkon könnyedén megszerzel), és kellő energiát fektetsz az optimalizálásba, akár több kulcsszóra is a Google találati lista első oldalán jelenhet meg honlapod. Ha egy weboldal a hibajavítások után megfelel a legfőbb SEO szempontoknak, az garancia arra, hogy az oldal látogatottsága látványos növekedésnek induljon.

Alkalmazott SEO technikák

A rangsorért algoritmusok felelnek. Ezek működését nem tárják a nyilvánosság elé, de irányelveket határoznak meg, amik mentén folyamatosan tudod fejleszteni és optimalizálni weboldalad, hogy az mindig a legfrissebb igényeknek feleljen meg, és a legjobb pozíciókat birtokolja.

Ugye milyen jó lenne a hosszadalmas, lépésről-lépésre építkező SEO helyett egy pillanat alatt a keresők élére kerülni? Na igen, de ilyen nincs. Vannak olyan trükkök, tiltott módszerek, amelyek gyorsabb eredményt ígérnek (ezek a “back hat” technikák) de ezeket a Google súlyosan bünteti. Épp ezért mindig és kizárólag tisztességes (művész nevén “white hat”) megoldásokat alkalmazunk. Hosszú távon kifizetődik a szabálykövetés!

Miben vagyunk mások a SEO oktatásban?

Mennyi ideig tart, mennyibe kerül?

A SEO oktatás igényeidtől függően egy 4-6 órás időtartamot jelent, mely alatt garantáltan nem fogsz unatkozni!

Oktatásunkat úgy állítottuk össze, hogy megkapj minden szükséges tudást és támogatást az anyag elsajátításához. Ennél hosszabb ideig ugyanis csak a kimagasló képességű emberek képesek intenzíven figyelni, azaz tanulni.

A SEO tanácsadás árát ne óradíjban határozd meg, mert nem az idő számít, hanem a tudás! Pontosabban a tudással megszerezhető előny!
Gondolj csak bele: Ha a Google első találati oldalán egyel előrébb lépsz – mondjuk a negyedik helyről a harmadikra! – akkor a látogatószámod akár meg is duplázódhat. (Az átlag ezt mutatja, de iparágtól is függ!) Képzeld el, mennyi pénzt hagyna nálad kétszer annyi látogató, mint a mostaniak…

Az értékéhez mérten barátságos áron tartjuk a cégedre szabott SEO oktatást, hiszen már 180.000 Ft +ÁFA-tól elérhető!

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét a SEO oktatás erejével!


    Hasznosnak találta a cikket?

    Tanácsadó és kivitelező partnerként oroszlánrészt vállalunk az internetes bevételeid maximalizálásában.

    A Penge Média az a Magyarországon működő digitális ügynökség, amely az online konverziónövelés valamennyi tényezőjét jól ismeri és alkalmazni is képes!

    Ügyfeleinknek nem kell minden területre külön szakértőt toboroznia, a Penge Média összefogja a fizetett hirdetések, keresőoptimalizálás, egyedi  webfejlesztés és a grafikai tervezés menedzseléséhez kapcsolódó feladatokat és saját, szakértő munkatársaival megalkotják az optimális megoldást.

    A Penge Média digitális médiastratégiákat fejleszt a legeltökéltebb, fejlődésre vágyó cégek számára. Az elmúlt évek fejlesztései során a mobil és a digitális marketing terén szerzett átfogó tapasztalataink és házon belüli CRO fejlesztéseink nagyban hozzájárulnak a márkák és a fogyasztók közötti hatékony kommunikáció kivitelezéséhez és továbbfejlesztéséhez. A hangsúly mindig a növekedésen és a konverzió növelésén van, nem a rövidtávú teljesítményen! Ezzel a Penge Média segíti a márka hosszú távon fenntartható és folyamatos fejlődését.