Videók hozzáadása a Google Térképhez

2017. szeptember 14. - Nagy László

Tagek:

Jó hír, hogy a Helyi idegenvezetők mostantól videókat is adhatnak hozzá a Google Térképhez, bár jelenleg csak android rendszerű mobiltelefonnal.

Caption: Mostantól fényképezőgedet a Térkép szolgáltatáson belüli videók megosztásához is használhatja.

A videó bejegyzések tovább növelik az ügyfélbizalmat a vállalkozás felé, így érdemes mihamarabb kihasználni az ebben rejlő előnyös lehetőségeket. Olvasd el az előző cikkünket a Hogyan készítsünk nagyszerű videókat a Google Térképen!

Újdonság, hogy változott a Helyi idegenvezetők pontrendszere! A korábban a pontrendszer maximuma 5 pont volt, melyet egy kép feltöltéséért lehetett kapni. A videó feltöltéséért immáron 7 pont szerezhető.

Így hozhat létre videót arról a üzletről ahol éppen tartózkodik:

  • Keress rá a Google Térképen egy helyre, és válaszd ki.
  • Görgess le, és kattints a „Fénykép hozzáadása” lehetőségre.
  • Kattints a „Fényképezőgép” gombra, és tartsd lenyomva 10 másodpercig az exponálógombot.
  • Olyan videó első 30 másodpercét is feltöltheted, amelyet korábban készítettél.
  • Ha szeretnél megosztani egy visszajelzést, és választ szeretnél kapni a kérdéseidre, akkor kattints a “Csatlakozás” lehetőségre.

 

Személyes vélemény:

A személyes vélemény megosztása ‒ például az, hogy ízlett egy bizonyos étel, vagy tippek a hely látogatói számára ‒ remek módja annak, hogy igazán bemutass a helyet.

Nézd meg az alábbi nagyszerű példavideót.

Bátran ossz meg részleteket és további információkat. A szubjektív véleményedet is kifejtheted, de ne feledd, hogy a videókra is ugyanazok a véleményeket szabályozó irányelvek vonatkoznak, mint az írásos véleményekre. A felvétel készítése előtt érdemes elolvasnod az új hangfelvételekre vonatkozó irányelveinket is.

 

További cikkek:
12 SEO tipp vendéglátással foglalkozó vállalkozások számára 12 SEO tipp vendéglátással foglalkozó vállalkozások számára Szeretnél az elsők között megjelenni a Google, a Bing, a Yahoo rendszerében vagy más népszer
Így optimalizáld a TripAdvisor oldalad Így optimalizáld a TripAdvisor oldalad Tapasztalatunk szerint azok a vállalkozások, akik vendéglátással (étterem, kávézó, szállá

Kövess engem

Nagy László
Bloggazda

Szeretnéd megkapni a legfrissebb változtatásokat és aktualitásokat a Google szolgáltatásaival kapcsolatban? Mostantól mindezt megteheted, hiszen ha feliratkozol a hírlevelünkre, egyenesen az email-fiókodba röpítjük a friss, ropogós híreket!

360 marketing kapcsolatfelvételMessage Us

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

Feliratkozom hírlevélre