Vállalkozások adatainak kezelése közvetlenül a Google keresőből

2017. szeptember 07. - Nagy László

Tagek:

Tudta, hogy kezelheti vállalkozásának adatait anélkül, hogy elhagyná a Google Keresőt?

 

Azok a vállalkozások sikeresek és növekednek, akik folyamatosan új ügyfeleket érnek el online. Az interneten kereső emberek több mint 80%-ánál fontos, hogy megtalálják a helyi információkat¹.
A vállalkozásának ezért fontos, hogy magas színvonalon mutassa be cége egyedi jellegét. Amikor az emberek megtalálják üzletét, nagyobb valószínűséggel válnak ügyfelekké.
A Google-hirdetésekkel rendelkező vállalkozások kétszer nagyobb valószínűséggel szerzik meg vásárlói bizalmát², 38% -kal nagyobb valószínűséggel vonzza be az áruházába az új látogatókat, és 29% -kal nagyobb valószínűséggel látogatják meg üzletét és vásárolnak³ ott.

 

A Google ebből az elhatározásból hozta létre ezt a könnyen kezelhető üzleti irányítópultot, közvetlenül a Google Keresésben. Csak keresse meg vállalkozását a Google Keresésben, így módosíthatja és javíthatja a vállalkozás/ cége adatait, megoszthatja a vállalkozásához kapcsolódó fotókat és bejegyzéseket, és megtekintheti a statisztikai adatokat is.

Google Cégem adatok szerkesztése Google keresőből

Google Cégem adatok szerkesztése Google keresőből Google Cégem adatok szerkesztése Google keresőből

 

Most a vállalkozók az internetes jelenlétüket közvetlenül a Google Keresésből kezelhetik:

  • Adjon hozzá vagy módosítsa vállalkozása adatait, nyitvatartási idejét, stb
  • A Google keresőben már kapcsolatba léphet az ügyfelekkel.
  • Ossza meg azokat a fotókat, amelyek kiemelik az Ön vállalkozását.
  • Tekintse meg, hányan nézték meg a hirdetést, és könnyedén hozzáférhet a részletes adatokhoz a hirdetés teljesítményével kapcsolatban.
  • Gyorsan végezze el a legfontosabb lépéseket az üzleti adatok kiegészítésével és fejlesztésével kapcsolatban.

 

 

Google Cégadatok szerkesztése videón

Google Cégadatok szerkesztése videón Google Cégadatok szerkesztése animáció

 

Hogyan működik?

  1. Keresse meg vállalkozását a Google Keresésben, és egy új, egyszerű menüt fog látni a keresési eredmények fölött. Ha nem látja a menüt, győződjön meg róla, hogy be van jelentkezve a vállalkozás fiókjával.
  2. Kattintson a szerkesztés gombra, ezzel megjelennek a szerkeszteni kívánt mezők. Itt frissítheti adatait, és közvetlenül feltöltheti a fényképeket.

 

¹ Fogyasztói Barométer

² Google / Oxera, A teljes üzleti listák előnyei, 2014

³ Ipsos MORI, A keresési hirdetések hatása a helyi vállalkozásokra, 2014. augusztus

További cikkek:
Miért éri meg a fodrászoknak/ kozmetikai szalonoknak használni a Tripadvisort? Miért éri meg a fodrászoknak/ kozmetikai szalonoknak használni a Tripadvisort? Az edzőtermekhez hasonlóan számos fodrászat és kozmetikai szalon is üzemel a városban. Nagyon
Ezekkel a lépésekkel trükközhetsz autószalonoddal a Google keresőjében Ezekkel a lépésekkel trükközhetsz autószalonoddal a Google keresőjében Biztosan számos blogot olvasol, követed a trendeket és igyekszel mindig „up to date” lenni. E

Kövess engem

Nagy László
Bloggazda

Szeretnéd megkapni a legfrissebb változtatásokat és aktualitásokat a Google szolgáltatásaival kapcsolatban? Mostantól mindezt megteheted, hiszen ha feliratkozol a hírlevelünkre, egyenesen az email-fiókodba röpítjük a friss, ropogós híreket!

360 marketing kapcsolatfelvételMessage Us

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

Feliratkozom hírlevélre