Kereskedelmi Marketing Csomag

Ügyfeleink között olyan eltökélt, céltudatos vállalkozásokat tudhatunk, akik csak a piacvezetői pozícióval elégedettek!

Az e-kereskedelem növekedésének köszönhetően a digitális és a fizikai üzletek közötti határok elmosódtak. A vásárlók számára megsokszorozódtak a lehetőségek és még ha a fizikai boltban vásárolnak is egy terméket, először online ellenőrzik annak jellemzőit és árát. Ez kemény munkát jelent egy olyan kiskereskedő számára, mint Ön, hiszen már nem elég csak minőségi termékeket kínálnia – erős online lábnyomra is szüksége van a vásárlók vonzásához.

Egy jól megtervezett kereskedelmi digitális marketing csomag segít Önnek abban, hogy online értékesítse termékeit, és több vásárlóval lépjen kapcsolatba. Ez javítani fogja cége láthatóságát, még akkor is, ha már rendelkezik e-kereskedelmi áruházzal. Képes lesz több csatornás vásárlási élményt nyújtani, ami segít növelni az ügyfelek elkötelezettségét és a márkahűséget.

Kereskedelmi Marketing Csomagunkat úgy állítottuk össze, hogy minden fontos elemet tartalmazzon, amire egy üzletnek szüksége van.

Mit tartalmaz a Kereskedelmi Marketing Csomag?

Google hirdetések (Google Ads)

Facebook hirdetések (Facebook Ads)

Instagram hirdetések

Google Analytics

Ahhoz, hogy a hirdetések eredményeit mérni tudjuk, a Google Analytics alapbeállításait INGYEN elvégezzük!

  1. Ajánlat – Ár – Költségkeret – CTA
  2. Ajánlat – Ár – Költségkeret – CTA
  3. Ajánlat – Ár – Költségkeret – CTA

Szervezze ki hirdetései kezelését egy szakértő csapathoz!

Tanácsadó és kivitelező partnerként oroszlánrészt vállalunk az internetes bevételeid maximalizálásában.

A Penge Média az a Magyarországon működő digitális ügynökség, amely az online konverziónövelés valamennyi tényezőjét jól ismeri és alkalmazni is képes!

Ügyfeleinknek nem kell minden területre külön szakértőt toboroznia, a Penge Média összefogja a fizetett hirdetések, keresőoptimalizálás, egyedi  webfejlesztés és a grafikai tervezés menedzseléséhez kapcsolódó feladatokat és saját, szakértő munkatársaival megalkotják az optimális megoldást.

A Penge Média digitális médiastratégiákat fejleszt a legeltökéltebb, fejlődésre vágyó cégek számára. Az elmúlt évek fejlesztései során a mobil és a digitális marketing terén szerzett átfogó tapasztalataink és házon belüli CRO fejlesztéseink nagyban hozzájárulnak a márkák és a fogyasztók közötti hatékony kommunikáció kivitelezéséhez és továbbfejlesztéséhez. A hangsúly mindig a növekedésen és a konverzió növelésén van, nem a rövidtávú teljesítményen! Ezzel a Penge Média segíti a márka hosszú távon fenntartható és folyamatos fejlődését.

Tippek, Trükkök, Esettanulmányok
Az online marketing legújabb technikái egy e-mailben.
0% spam, 100% hasznos tartalom