Irodavezető állás

Ügyfeleink között olyan eltökélt, céltudatos vállalkozásokat tudhatunk, akik csak a piacvezetői pozícióval elégedettek!

Légy tagja a csapatunknak!

 

Dinamikusan fejlődő online marketing irodánk ügyvitelének élére keresünk Irodavezetőt, aki segítségünkre tud lenni meglévő adminisztrációnk és projektvezetési rendszerünk működtetésében, fejlesztésében, standardizálásában.

 

Penge Média Kft.

 

Cégünk (360-marketing.hu) 2018-ban alakult, 8 fős csapatunkban megtalálható a PPC kampányokért felelős menedzser, grafikusok, programozók, szövegíró és keresőoptimalizálási szakember. A célunk az, hogy ügyfeleink egy kézből kapjanak megoldást a marketing feladatok kihívásaira. Így hatékonyabban és gyorsabban tudnak növekedni, megelőzve ezzel a versenytársakat.

 

A megrendelőinknek tetszett ez a gondolat, így rengeteg megkeresést kaptunk, a feladatok pedig egyre nagyobbak és összetettebbek lettek. A tavalyi évben közel 10 nagyobb projekt futott le. Megrendelőink jellemzően minőségre igényes középvállalkozások (pl. FÉG konvektorgyár, Pingvin Patika, Mr. Big, AranyMagyarország)

 

Nálunk modern munkakörnyezetben, korszerű IT eszközökkel és programokkal (vállalatirányítási rendszer és feladatkezelő) fogsz dolgozni. A bevezetést úgy vittük véghez, hogy közben életünk legnagyobb projektjein dolgoztunk nyomás alatt, mégis megmaradt a jó hangulat és minden reggel várjuk, hogy találkozzunk és egy kávé mellett megbeszéljük az új gondolatokat.

 

Irodavezető / Back Office Manager

 

Mivel még kis cég vagyunk (8 fő), ezért az irodavezető munkakör nagyon sokrétű, mozgalmas és szerteágazó figyelmet kíván. Az irodában most 3-an leszünk, a többiek távmunkában dolgoznak. A klasszikus irodai adminisztrációs feladatok ellátása mellett marketing feladatok is várnak rád, továbbá a cégfejlesztési projektek menedzselése.

 

Az ideális jelölt kisvállalkozásokban (kb. 10-50 alkalmazott) szerzett széleskörű tapasztalatokat, azaz rendkívül sokrétű gyakorlata van adminisztrációs/pénzügyi/ügyviteli feladatok terén. Előny, ha van marketing feladatok ellátásában tapasztalatod, mint például egy weboldalra szöveg feltöltése. Különösen jó, ha már kezeltél online feladatokat, például küldtél hírlevelet, vagy szerkesztettél Google Ads, Facebook hirdetéseket. A feladatot nem egyedül kell ellátni, de irányítani kell tudni a folyamatokat.

 

FELADATOK

 

KÖVETELMÉNYEK

Az ideális jelölt KKV szektorban (max. 50 fős cégek) rendelkezik komoly irodavezetési tapasztalatokkal. Ez a munkakör olyan ember számára ideális, aki szeret emberekkel foglalkozni és tud is bánni velük, továbbá képes egy munkahelyi közösség központi személyévé válni.

 

 

AMIT KÍNÁLUNK

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos értékkel bír, hogy itt a piaci átlagnál magasabb szakmai elvárásoknak kell megfelelnie, viszont hosszú távú biztos szakmai karriert, és családias hangulatú (nem multi) cégkultúrát ajánlunk.

 

EGYÉB INFORMÁCIÓ AZ ÁLLÁSRÓL:

 

Munkavégzés helye:
Budapest, VIII. kerület, Bláthy Ottó utca 4-8.

Munkaidő:
Főállás

Munkába állás kezdete:
Azonnal

ÁLLÁS, MUNKA TERÜLETE(I):

 

SZÜKSÉGES TAPASZTALAT:

 

SZÜKSÉGES NYELVTUDÁS:

 

 

JELENTKEZÉS MÓDJA:

Amennyiben képesnek érzed magad e munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fénykép, magyar nyelvű önéletrajz) a

 

 jelentkezem@360-marketing.hu

 

e-mail címre, a tárgy mezőben „Irodavezető”-ként megjelölve.

 

A motivációs levelet az e-mail szöveges részébe írd (ne csatolt fájl legyen), és a következő kérdéseket feltétlenül válaszolja meg benne:

 

  1. Mi fogott meg a hirdetésünkben?
  2. Mi volt eddigi legnagyobb szakmai sikered?
  3. Szakmailag miben vagy a legerősebb, legtapasztaltabb?
  4. Mit vársz el egy munkáltatótól ahhoz, hogy hosszú távon ott dolgozz?

 

Várjuk jelentkezésed.

 

 

Tanácsadó és kivitelező partnerként oroszlánrészt vállalunk az internetes bevételeid maximalizálásában.

A Penge Média az a Magyarországon működő digitális ügynökség, amely az online konverziónövelés valamennyi tényezőjét jól ismeri és alkalmazni is képes!

Ügyfeleinknek nem kell minden területre külön szakértőt toboroznia, a Penge Média összefogja a fizetett hirdetések, keresőoptimalizálás, egyedi  webfejlesztés és a grafikai tervezés menedzseléséhez kapcsolódó feladatokat és saját, szakértő munkatársaival megalkotják az optimális megoldást.

A Penge Média digitális médiastratégiákat fejleszt a legeltökéltebb, fejlődésre vágyó cégek számára. Az elmúlt évek fejlesztései során a mobil és a digitális marketing terén szerzett átfogó tapasztalataink és házon belüli CRO fejlesztéseink nagyban hozzájárulnak a márkák és a fogyasztók közötti hatékony kommunikáció kivitelezéséhez és továbbfejlesztéséhez. A hangsúly mindig a növekedésen és a konverzió növelésén van, nem a rövidtávú teljesítményen! Ezzel a Penge Média segíti a márka hosszú távon fenntartható és folyamatos fejlődését.

Tippek, Trükkök, Esettanulmányok
Az online marketing legújabb technikái egy e-mailben.
0% spam, 100% hasznos tartalom