Hogyan készíts nagyszerű videókat a Google Térképen?

Elindult a Google új szolgáltatása, amivel mától videókat is rögzíthetünk a Google Térképre (most még csak andorid rendszerű telefonokkal).

 

A Térképre telefonunkkal 10 másodperces videókat tudunk azonnal feltenni, vagy galériából feltöltve 30 másodperc hosszúságú felvételek publikálására is van mód.

 

A feltöltött videó minden esetben ellenőrzésen megy keresztül, melyben a hangot, és a minőséget is ellenőrzik.

Használat előtt győződjön meg a Google ellenőrzési szabályzatával, és a most megújított hangtanchnikai szabályzatával.

 

A cégek így egy új módszert kapnak üzletük népszerűsítésére. Éttermek, szállodák, strandok számíthatnak leginkább arra, hogy a felhasználók elkezdik feltölteni a képek mellett a videótartalmakat is az üzletükről.

 

Inspiráló videók a Google hivatalos oldalán, itt.

További cikkek:
12 SEO tipp vendéglátással foglalkozó vállalkozások számára 12 SEO tipp vendéglátással foglalkozó vállalkozások számára Szeretnél az elsők között megjelenni a Google, a Bing, a Yahoo rendszerében vagy más népszer
Így optimalizáld a TripAdvisor oldalad Így optimalizáld a TripAdvisor oldalad Tapasztalatunk szerint azok a vállalkozások, akik vendéglátással (étterem, kávézó, szállá

Kövess engem

Nagy László
Bloggazda

Szeretnéd megkapni a legfrissebb változtatásokat és aktualitásokat a Google szolgáltatásaival kapcsolatban? Mostantól mindezt megteheted, hiszen ha feliratkozol a hírlevelünkre, egyenesen az email-fiókodba röpítjük a friss, ropogós híreket!

360 marketing kapcsolatfelvételMessage Us

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

Feliratkozom hírlevélre