Helyi keresőoptimalizálás – Schema generálás

Tűnj ki a konkurens cégek közül a helyi keresőoptimalizálás trükkjeivel!

Egy ingyenes program, amelynek segítségével növelheted a céged weboldalának látogatottságát, ráadásul a Google keresője is előrébb sorolja a vállalkozásodat. Jól hangzik, igaz? A jó hír az, hogy mindez most számodra is elérhető! A schema.org jelölés használatával nem csak a multik árnyékából bújhatsz ki, de a helyi konkurenciával is felveheted a versenyt.

Joggal merül fel a kérdés benned rögtön, hogy miért fontos a kisebb vállalkozások számára a helyi keresőoptimalizálás és milyen előnyei származhatnak ebből azoknak, akik élnek a lehetőséggel. Korábbi bejegyzésünkből minden kérdésedre választ kaphatsz, ide kattintva olvashatod el cikkünket.

Ezúttal viszont egy teljesen új rendszert mutatunk be neked, ami valódi innováció a lokális SEO területén és remekül kihasználható a kisebb üzletek és szolgáltató egységek számára is. Segítségével nem csak az adott cég weboldala lesz látogatottabb, de a Google rendszerében való előrejutásodat is segíti, ráadásul teljesen ingyenes.

Ez tulajdonképpen egy keresőoptimalizálásban alkalmazható megoldás, amely segíti a keresőrobotokat abban, hogy minél pontosabb információt szolgáltass magadról, ezáltal több érdeklődő és potenciális vásárló találj rá üzletedre az interneten. A Google és a Bing pár éve támogatja a schema.org jelölést, ezért érdemes minél előbb neked is alkalmazni.

A művelet nagyon egyszerű, csak ki kell töltened ezt az adatlapot és az eszközünk létrehozza neked a strukturált adatokat jelölését, melyet ha beillesztesz a weboldaladba, akkor jelzed a   keresőrobotok irányába, hogy pontosabb adatokat adsz meg, így az előrébb sorolhat a találati listában és a térképen is. Illeszt be a kódot a weboldalad minden oldalába, vagy küld el a webfejlesztő partnerednek, aki pár perc alatt beépíti számodra a kódot.

A szükséges lépések:

  1. Az alábbi űrlapon add meg az céged adatait, például a vállalkozásod nevét, vagy a hozzá tartozó weboldal URL címét!
  2. Válaszd ki, hogy fizikai címet vagy a postafiókod címét szeretnéd hozzáadni!
  3. Miután megadtad a részleteket, kattints a „másolás vágólapra” lehetőségre!
  4. Ezek után illeszd be ezt a kódot a megfelelő oldalakon, ahol szeretnéd megjeleníteni az elérhetőségedet. (Javasoljuk, hogy a honlapod aloldalain is tedd közzé!)

Töltse ki az alábbi űrlapot

Local Business Schema Előnézet

 

Küldd el a kódot egyszerűen a weboldalad kezelőjének!

Kérjük, írd ide a neved:
Add meg az e-mail címed:
Kinek szeretnék elküldeni a kódot?
Add meg a címzett e-mail címét:

Milyen előnyeid származnak ebből?

A strukturált adatok nagymértékben megkönnyítik a keresőrobotok munkáit, a schema használatával pedig pontosan ez az, amit kihasználhatsz és ezzel is támogathatod a keresőoptimalizálást. Mivel még csak kevesen használják ki ennek a rendszernek az előnyeit, előnyt szerezhetsz versenytársaiddal szemben, nem beszélve arról, hogy ezáltal könnyedén tájékoztathatod vásárlóidat a pontos címedről, telefonszámodról,weboldaladról, nyitvatartásodról.

 

360 marketing kapcsolatfelvételMessage Us

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

Feliratkozom hírlevélre