Ha ingatlanirodád van, ezt a lehetőséget nem hagyhatod ki!

Az ingatlaniroda egy olyan vállalkozás, amiben ugyan számos lehetőség van, mégis sok helyszíneléssel jár. Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy egyszerre növelheted az eladásait számát, miközben egyre kevesebbszer kell kijárnod a helyszínre. Jól hangzik igaz? Akkor beszéljük a részletekről!

Marketing az ingatlanközvetítésben

A kulcs a virtuális túra, aminek köszönhetően az érdeklődők bebarangolhatják online a kiválasztott ingatlant, mivel 360 fokos képeken keresztül sokkal életszerűbbek a terektől és szobák, mint ha csak képeket lapozgatnának a galériában. Így azok, akik ingatlant szeretnének vásárolni, teljes képet kapnak.

ingatlan marketing

Ez a marketing innováció növeli az ügyfélbizalmat és a felhasználói élményre épít. Gondolj csak bele, hogy ha egy ügyfélnek két ingatlaniroda között kell döntenie, akkor vajon mi alapján dönt?! Biztosan állíthatjuk, hogy az az ingatlaniroda, aki hatékony és innovatív eszközöket vet be, ami még időt is spórol ügyfeleinek, az előnnyel indít a versenytárssal szemben. Azt már csak megsúgjuk, hogy a Google statisztikái szerint a virtuális túrával rendelkező cégekhez 8x annyi ügyfél látogatás érkezik.

Egy olyan egyszerűen „bevethető” eszköz is a termékpalettánk részét képezi, amivel saját magad tudod elkészíteni a 360 fokos képeket pár perc leforgása alatt és már kész is az anyag. Ezzel időt takarítasz meg, mivel kevesebb lesz a sikertelen találkozók száma. Az ingatlant vásárolni kívánó ügyfelek online tudják bejárni az ajánlott ingatlant, így egyből kiderül, hogy mennyire felel meg az igényeinek az adott lakás. A következő előnye, hogy népszerűsíti a márkádat az új és már a meglevő ügyfelek körében is, akiknek növekszik irántad a bizalmuk. Hogyan? Többet nyújtasz, mint a versenytársaid és még időt is spórolsz nekik, mi több, figyelsz az igényeikre. Egy-egy ilyen virtuális séta alkalmával a 360 fokos képeket tekinthetik meg a potenciális vásárlók, amik megkönnyítik a döntést azzal kapcsolatban, hogy érdemesnek találják-e az ingatlant arra, hogy személyesen is bejárják a tereket, mert leendő otthonukra ismertek a megvásárolható lakásban.

Ha ingatlanirodád van, nem kellett mást tenned, mint beszerezni a 360 fokos képek elészítésére alkalmas eszközt, megnyomni párszor egy gombot, elküldeni nekünk az elkészült képeket és 1 munkanapon belül már meg is kapod a virtuális sétát, ami minden eszközön tökéletesen megjelenik. Ha megtetszik, vagy beválik a technológia, úgy cégünk kiszámítható havidíjas konstrukcióját is igénybe tudod venni, így nem érnek „meglepetés kiadások” és a versenytársaidat is seperc alatt lepipálod.

Ragadd meg a kínálkozó lehetőséget, és csábítsd el a konkurencia elől a vásárlókat. Hívd fel munkatársunkat, kapd meg kérdéseidre a választ és egyeztessük le a részleteket!

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kérj visszahívást, vagy keress minket online. Üzenj nekünk, írd meg elképzeléseidet és találjuk meg közösen az ügyfeleidhez vezető utat!

360 marketing kapcsolatfelvételMessage Us

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

Feliratkozom hírlevélre