Google cégem vélemény link generálás

Így gyűjts össze minél több értékelést vásárlóidtól egyszerűen és kerülj előrébb a Google keresőjében!

Egy nemrég megjelent tanulmányban részletesen bemutatták, hogy a legtöbb ember annyira bízik az interneten közzétett véleményekben, mintha azok személyes ajánlások lennének. Ezért fontos a vállalkozások számára, hogy pozitív visszajelzést kapjanak ügyfeleiktől a Google rendszerében. Hiszen ez nem csak a jó hírnév kialakításában segít, hanem jobb helyezést is elérhetnek azok akik aktív, több véleménnyel rendelkeznek. Egy új fejlesztésünk segítségével most még többet tehetsz ezért, így érdemes minél előbb megismerned ezeket.Olvasd el a fogyasztói vélemények fontosságáról szóló esettanulmányunkat.

Mikor a potenciális ügyfelek helyi szolgáltatást vagy terméket keresnek a világhálón, a keresési eredményeknél, a jobb oldalon általában megjelenik egy térkép, amely magában foglalja az érintett vállalkozások nevét, címét, telefonszámát, és látható a honlap címe és a mások által adott vélemények is. A felhasználói vélemények rangsorolási faktorok a Google algoritmusai számára, ezért fontos, hogy rendszeresen visszajelzésekkel építsd a Google Cégem fiókodat. Érdemes folyamatosan visszajelzést kapni, ezáltal növelve a hitelességedet a vásárlók előtt. Így könnyebben meggyőzheted azokat, akik még azelőtt még nem jártak nálad. A vásárlói vélemények fontosságáról ebben a bejegyzésünkben már részletesen foglalkoztunk!

Hogy szerezhetsz könnyen értékeléseket?

Használd a Google Cégem vélemények direkt link generátorunkat!

A Google rendszerében való előresorolás egyik pillére az, ha minél több értékelést gyűjtesz be az ügyfeleidtől. Ebben segít neked megoldásunk. Mivel a felhasználók számára sokszor bonyolult és időigényes megtalálni az oldalt, ahol leírhatják véleményüket az adott vállalkozásról, a generátorunk egyszerűbbé teszi ezt számukra.Ha valaki telefonról böngész vagy csak néhány perce van a visszajelzésre, sokszor inkább elhalasztja az értékelés megosztását, mert nincs ideje keresgélni.

A Google vélemény link generátorunk segítségévellétrehozhatsz egy közvetlen linket, amely a saját oldaladra mutat. Ez azt jelenti, hogy az emberek egyetlen kattintás után az üzleted saját oldalára léphetnek, ahol tájékozódhatnak a tevékenységedről, megnézhetik a többi látogató véleményét és maguk is értékelhetik a helyet. Ennek az egyedi linknek a megosztás a legpraktikusabb módja annak, hogy az emberek egyszerűen véleményezhessék a vállalkozásodat.

 

Hogy használd?

  1. Írd be vállalkozásod nevét a keresőmezőbe!
  2. Várj néhány másodpercet, amíg az oldal létrejön!
  3. Ezt követően kétféle lehetőséged van, melyek közül kiválaszthatod az üzleti tevékenységednek legmegfelelőbbet:
    1. Létrehozza a felületet, ahol az ügyfelek azonnal megoszthatják a véleményüket. Ebben az esetben az értékelés rögtön öt csillaggal lesz jelölve.
    2. Arra az oldalra mutat, ahol a felhasználók eddigi véleményei és értékelései vannak feltüntetve.
  4. A link ezt követően már használható is, bátran eljuttathatod ezt az ügyfeleidnek. A rendszer ehhez felkínálja az eredeti link mellett egy rövidített URL letöltését is, valamint egy szintén az általad kívánt oldalra mutató QR kódot is, ígv változatosan, az adott felület számára leginkább praktikus módon használhatod fel azt. Mindezt akár e-mailben is elküldheted magadnak a rendszer segítségével, így mindig kéznél lesz, ha szükséges lesz rá.
  5. Mindemellett az URL elemzést is biztosítunk számodra, mely statisztikát generál számodra a kattintásokról, megtudhatod, melyik országból kattintottak az ták meg a legtöbben az elkészült linket. Mindez egyetlen gombnyomással elérhető.

Írd be a kereső mezőbe az üzleted nevét

Fontos tudnod, hogy a link létrehozásához szükséges a céged számára egy Google térkép adatlap. Ha nem rendelkezel ilyennel, könnyedén létrehozhatsz egyet a Google Cégem segítségével. Ezt követően néhány nap után már használhatod is a generátort. A regisztrációról bővebben az alábbi linken olvashatsz.

Használd ezt a linket!

Tedd ki a honlapodra, illeszd be a hírleveledbe, posztold Facebook vagy Instagram oldaladra, de még e-mailben is elküldheted a törzsvásárlóid számára.

A lényeg, hogy minél több felhasználótól gyűjtsd be az értékeléseket, így folyamatosan előkelőbb helyre sorol majd a Google.

360 marketing kapcsolatfelvételMessage Us

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

Feliratkozom hírlevélre