Google Cégem – bejelentkezés vagy foglalás cége szolgáltatásra

2017. szeptember 12. - Nagy László

Tagek:

A most megnyitott szolgáltatás a tavaly bejelentett foglalási szolgáltatás kiegészítése, mely segít a felhasználónak nyomon követni a foglalásait.

 

2017. július 13-án elindult a Google bejelentkezési szolgáltatása elsőként az Egyesült Államokban.

 

Mostantól közvetlenül a Goolge keresőből a vállalkozás nevére keresve (A Google térképről is közvetlenül elérhető) foglalhatunk a cég szolgáltatásaira. Az időpontfoglalást így könnyen és gyorsan elvégezhetjük, ahogy az animáción is látható, könnyen és gyorsan elvégezhetjük a foglalást.

Google bejelentkezés válallalkozásoknak

Google bejelentkezés válallalkozásoknak Google időpont foglalás

A helyi vállalkozások számára ez egy kedvező lehetőség, hogy a nap 24 órájában bejelentkezhetnek az ügyfelei, automatizált foglalási rendszeren keresztül. Az egységes felület ismerőssé teszi a felhasználók számára a foglalást, így minden vállalkozáshoz egységes felület segítségével könnyen tudnak foglalást megtenni.

 

Ezeket az új funkciókat a következő szolgáltatók által lehet igénybe venni: Genbook, SalonRunner, Rosy, Yocale és a WellnessLiving. Hamarosan még több szolgáltatót vonnak még be így többek között Booksy, Envision, MyTime, Schedulicity, Setmore, Shore, SimpleSpa, SuperSalon és a TimeTrade.

 

Az új szolgáltatás most a szépségiparban (fodrász, manikűrös – pedikűrös, fitnesz) szolgáltató cégek részére nagy segítség. A jövőben folyamatosan bekerülnek új szolgáltatástípusok és bővítik az elérhető országok listáját is.

 

Növelje vállalkozása bevételét:

További cikkek:
Miért éri meg a fodrászoknak/ kozmetikai szalonoknak használni a Tripadvisort? Miért éri meg a fodrászoknak/ kozmetikai szalonoknak használni a Tripadvisort? Az edzőtermekhez hasonlóan számos fodrászat és kozmetikai szalon is üzemel a városban. Nagyon
Ezekkel a lépésekkel trükközhetsz autószalonoddal a Google keresőjében Ezekkel a lépésekkel trükközhetsz autószalonoddal a Google keresőjében Biztosan számos blogot olvasol, követed a trendeket és igyekszel mindig „up to date” lenni. E

Kövess engem

Nagy László
Bloggazda

Szeretnéd megkapni a legfrissebb változtatásokat és aktualitásokat a Google szolgáltatásaival kapcsolatban? Mostantól mindezt megteheted, hiszen ha feliratkozol a hírlevelünkre, egyenesen az email-fiókodba röpítjük a friss, ropogós híreket!

360 marketing kapcsolatfelvételMessage Us

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

Feliratkozom hírlevélre