Kinek ajánljuk?

Ügyfeleink között olyan eltökélt, céltudatos vállalkozásokat tudhatunk, akik csak a piacvezetői pozícióval elégedettek!

Attól függetlenül, hogy rendelkezel-e weboldallal, vagy időt szakítottál-e a keresőoptimalizálásra, igyekszel kiaknázni a közösségi média felületek nyújtotta lehetőségeket, közel sem biztos, hogy minden eszközt megfelelő módon használsz.

Audit szolgáltatásunkat azok az ügyfelek tudják sikerrel alkalmazni, akik több vállalattal, alvállalkozóval dolgoznak szorosan együtt. Számukra egy természetes evolúciós folyamat, hogy többen dolgoztak a weboldalukon, webshopjukon, jöttek mentek a külső és belső szakemberek. A legtöbb esetben mindenki beleveti magát a folyamatokba, munkavégzésbe  és csontvázak kerülnek elő a rendszerekből.

Biztos, hogy megoldásaid alkalmasak a célcsoportod és céljaid eléréséhez, online marketing költségeid optimalizálásához? Biztos, hogy teljes mértékben kihasználsz minden online marketingben rejlő potenciált?

Tanácsadó és kivitelező partnerként oroszlánrészt vállalunk az internetes bevételeid maximalizálásában.

A Penge Média az a Magyarországon működő digitális ügynökség, amely az online konverziónövelés valamennyi tényezőjét jól ismeri és alkalmazni is képes!

Ügyfeleinknek nem kell minden területre külön szakértőt toboroznia, a Penge Média összefogja a fizetett hirdetések, keresőoptimalizálás, egyedi  webfejlesztés és a grafikai tervezés menedzseléséhez kapcsolódó feladatokat és saját, szakértő munkatársaival megalkotják az optimális megoldást.

A Penge Média digitális médiastratégiákat fejleszt a legeltökéltebb, fejlődésre vágyó cégek számára. Az elmúlt évek fejlesztései során a mobil és a digitális marketing terén szerzett átfogó tapasztalataink és házon belüli CRO fejlesztéseink nagyban hozzájárulnak a márkák és a fogyasztók közötti hatékony kommunikáció kivitelezéséhez és továbbfejlesztéséhez. A hangsúly mindig a növekedésen és a konverzió növelésén van, nem a rövidtávú teljesítményen! Ezzel a Penge Média segíti a márka hosszú távon fenntartható és folyamatos fejlődését.

Tippek, Trükkök, Esettanulmányok
Az online marketing legújabb technikái egy e-mailben.
0% spam, 100% hasznos tartalom