App SEO

Ügyfeleink között olyan eltökélt, céltudatos vállalkozásokat tudhatunk, akik csak a piacvezetői pozícióval elégedettek!

Az alkalmazások világa egy rendkívül izgalmas terület. Az mobil alkalmazások piacán azonban kifejezetten komoly verseny van! De van egy jó hírünk. Az applikációk esetében is van lehetőség keresőoptimalizálásra. Meg akarod többszörözni a forgalmat az alkalmazásod számára? Tudd meg most, milyen megoldások állnak a rendelkezésedre az alkalmazásod keresőoptimalizálására! Nagy léptékű előnyök és számtalan új lehetőség – ezt adjuk neked!

Ami bennünket motivál:

  • Elkötelezett, lojális ügyfelek
  • Innováció, innováció, innováció
  • Mérhető eredmények
  • Feladatorientált projektmenedzsment
  • Kihívást kereső és szerető partnerek

Amiben ügyfeleink segítségére leszünk:

  • Pontos, gyors kommunikáció az együttműködésben
  • Növekedés tényleges elérése segítségünkkel
  • Határidőre teljesítünk
  • Szakértői csapat a céged háttérben
  • Több területen jártas szakemberi gárda

ASO – App Store Optimalization

Mint minden keresőoptimalizálás, a folyamat itt is kulcsszókutatással és versenytárselemzéssel kezdődik. Legyen szó akár Apple Store, vagy Google Play alkalmazás keresőoptimalizálásáról, biztos lehetsz benne, hogy ránk számíthatsz – szaktudásunkkal minden lehetőséget lefedünk!

Mi befolyásolja az alkalmazás keresőoptimalizálását?

A válasz: a meta adatok.

A Meta adatokra bevált javaslatok a meghatározott kulcsszavak figyelembevételével:

Mobil alkalmazás keresőoptimalizálás

 

Mit kell figyelembe venni az applikáció felületének egyes részein?

 

Alkalmazás keresőoptimalizálásának mérése:

Jelenleg a Firebase vagy az Appannie alkalmazását javasoljuk az elemzésére.
Legyen alkalmazásod sikeresebb, érj el még több felhasználót, és növeld a bevételeidet még tovább, és tovább. A sikerhez szakértői tanácsadást nyújtunk neked és az alkalmazás keresőoptimalizálása mellet a teljes üzleti folyamatot végigkövetjük veled! Garantáltan olyan tanácsokkal látunk el, amik az alkalmazásodat sikerre viszik!

Érdekel az alkalmazás keresőoptimalizálás? Magasabb fokozatra kapcsolnál?
Jelentkezz konzultációnkra!
Érdekel

Tanácsadó és kivitelező partnerként oroszlánrészt vállalunk az internetes bevételeid maximalizálásában.

A Penge Média az a Magyarországon működő digitális ügynökség, amely az online konverziónövelés valamennyi tényezőjét jól ismeri és alkalmazni is képes!

Ügyfeleinknek nem kell minden területre külön szakértőt toboroznia, a Penge Média összefogja a fizetett hirdetések, keresőoptimalizálás, egyedi  webfejlesztés és a grafikai tervezés menedzseléséhez kapcsolódó feladatokat és saját, szakértő munkatársaival megalkotják az optimális megoldást.

A Penge Média digitális médiastratégiákat fejleszt a legeltökéltebb, fejlődésre vágyó cégek számára. Az elmúlt évek fejlesztései során a mobil és a digitális marketing terén szerzett átfogó tapasztalataink és házon belüli CRO fejlesztéseink nagyban hozzájárulnak a márkák és a fogyasztók közötti hatékony kommunikáció kivitelezéséhez és továbbfejlesztéséhez. A hangsúly mindig a növekedésen és a konverzió növelésén van, nem a rövidtávú teljesítményen! Ezzel a Penge Média segíti a márka hosszú távon fenntartható és folyamatos fejlődését.